- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.561
Olacaksin zaten canim, iki hafta oncesine kadar da biz aynen senin gibi hissediyodukiyi akşamlrrrr
ahh ya biz napalım.yerinizde olmak vardı şimdi
O gunlerde gelecek ins.canim;-)iyi akşamlrrrr
Ben de bol su, havuç suyu içtim. Ananas yedim, hala yemeye devam ediyorum.Aynen çok fenayım sabahtan arayacak, gidişat nasıl olacak diye.
Doktorum bana protein ağırlıklı beslen ve bol bol su iç dedi. Ekstra yaptığınız birşeyler var?
Senin bu pozitifliğin süperCiksinlar ama minnosumsiz denemediniz ki, hamis olup da erken test yapanlar gormus hep pozitifi, deneseniz sizinkiler kesin pozitifti-ikizler bi de
HahaahKiz ne bilim. Benimki en son 15.000i gecmistim anlamadimki kaca cikmasi lazim kopkoyu gormek icin. Ama inat ettim. Siz.kendimi tatmin etmek icin 5.ay civarinda yada dogumdan once yapabilirim
Pozitifi göreyim inşallah, kese gününü uçarak beklerim.15 Eylül kese günü gecermi yaaaaa
Eee o zaman yapmasak mı 9. gün idrar testi?amann nn o cevizleri yirimmmmmm yirimmmmm ağzından bal damliyor kisssss
kan testim 1744ken silik çıktı o kadar mı dandikler anlamadim
Aynen yaa, özenerek okuyorum. Ama birkaç hafta sonra biz de böyle konuşacağız inşallah.iyi akşamlrrrr
Yaa aynen bende kimseye söyleyemiyorum zaten erken sevinip çenemi tutamam yüzünden bütün sülale biliyo 2 düşük yaptığımı. Ah zavallı vah zavallı çekmek istemiyorum bidaha. Heralde rekor kırıp 12.haftanın sonunda duyurucam herkese. Riskli dönem bitiyomuş göbek bağı oluşuyomuş yaBurası ne eglenceli bi topik oldu masallah cok şükür bugunleri gördük...kızlar ben de haftaya gidicem kese icin 9 eylülde cok heyecanliyim...cevremde kimseye soylemiyorum sadece ailelere soyledik kese gormeden millete duyurmuyorum tüp bebek olduguni zaten kimse bilmiyo sadece benim ailem biliyor...gizli gizli mutluluk yasiyoruz esimle :)
Ins mutlu haberini verirsin canım :)Yaa aynen bende kimseye söyleyemiyorum zaten erken sevinip çenemi tutamam yüzünden bütün sülale biliyo 2 düşük yaptığımı. Ah zavallı vah zavallı çekmek istemiyorum bidaha. Heralde rekor kırıp 12.haftanın sonunda duyurucam herkese. Riskli dönem bitiyomuş göbek bağı oluşuyomuş ya
Ben pregnyl vuruldumkızlar hangi çatlatma iğnesini vuruldunuz?
Hadi canım :)) baskı yapmadın mı doktora nolur erken geleyim diyeKiz seninki iyi yine benimki 22 Eylul deyince cus diyecektim de tuttum kendimi
:))))) bende geleyimYok yok ben karar verdim. Bir cuval şap alacamaskeriyeye gitsem verirlermiki
Aşkolsun o kadarda değilHahaayy
Seni haberlerde gorurduk ozaman heralde. Istediklerine izin vermedigi icin doktorunu yedi yerinden bicaklayan hamile kadin sinirini doktorundan alamayinca once kamerani patakladi sonrada kocasina saldirdi.evet simdi goruntulere bakalim
Cuma günü inşallah sendende güzel haberler alalım o zaman )inşallah kızlar.ben daha iğneye devam.cuma kontrolüm var
Niye o kadar geç vermiskiHadi canım :)) baskı yapmadın mı doktora nolur erken geleyim diye
kızlar hangi çatlatma iğnesini vuruldunuz?
Sen Emre beye gitmişmiydin canım dahiliyeden randevu almaya çalışıyorum inş aynı güne denk gelir :) desteğin için sagol canımInsaAlla
Aynen öyle emre bey başka :)
Diğer insülin falan tıbbi genetik istek yapamaz sanırım onun için de gitmişken kadın doğumdan Mi alsan
Ovitrellekızlar hangi çatlatma iğnesini vuruldunuz?
Kimseye soylememen çok iyi olmuş güya bende söylemeyecektim eşim durur mu hiç neymiş ailesine çevresine göz göre göre yalan söyleyemezmis, hayır bir de destek olan olsa içim yanmayacak daha çok sıkıntı veriyorlar ama artık bana sıkınti verenle görüşmüyorum arkadaşım dolmusum valla içimi döktüm :)Burası ne eglenceli bi topik oldu masallah cok şükür bugunleri gördük...kızlar ben de haftaya gidicem kese icin 9 eylülde cok heyecanliyim...cevremde kimseye soylemiyorum sadece ailelere soyledik kese gormeden millete duyurmuyorum tüp bebek olduguni zaten kimse bilmiyo sadece benim ailem biliyor...gizli gizli mutluluk yasiyoruz esimle :)
OvitrelleOvitrelle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?