2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar proluton iğneyi bugün kendim yaptim bacaktan. Totoşumda yer kalmadığı için. . Nasıl yanıyor yahu şu 3 ay geçsin sırf bu iğneden kurtulmak için

Aynen çok fenayım sabahtan arayacak, gidişat nasıl olacak diye.
Doktorum bana protein ağırlıklı beslen ve bol bol su iç dedi. Ekstra yaptığınız birşeyler var?
Ben de bol su, havuç suyu içtim. Ananas yedim, hala yemeye devam ediyorum.
Ciksinlar ama minnosumsiz denemediniz ki, hamis olup da erken test yapanlar gormus hep pozitifi, deneseniz sizinkiler kesin pozitifti-ikizler bi de
Senin bu pozitifliğin süper
Kiz ne bilim. Benimki en son 15.000i gecmistim anlamadimki kaca cikmasi lazim kopkoyu gormek icin. Ama inat ettim. Siz.kendimi tatmin etmek icin 5.ay civarinda yada dogumdan once yapabilirim
Hahaah o çizgi görülecek!
15 Eylül kese günü gecermi yaaaaa
Pozitifi göreyim inşallah, kese gününü uçarak beklerim.
amann nn o cevizleri yirimmmmmm yirimmmmm ağzından bal damliyor kisssss

kan testim 1744ken silik çıktı o kadar mı dandikler anlamadim
Eee o zaman yapmasak mı 9. gün idrar testi?

iyi akşamlrrrr

ahh ya biz napalım.yerinizde olmak vardı şimdi
Aynen yaa, özenerek okuyorum. Ama birkaç hafta sonra biz de böyle konuşacağız inşallah.

Burası ne eglenceli bi topik oldu masallah cok şükür bugunleri gördük...kızlar ben de haftaya gidicem kese icin 9 eylülde cok heyecanliyim...cevremde kimseye soylemiyorum sadece ailelere soyledik kese gormeden millete duyurmuyorum tüp bebek olduguni zaten kimse bilmiyo sadece benim ailem biliyor...gizli gizli mutluluk yasiyoruz esimle :)

Yaa aynen bende kimseye söyleyemiyorum zaten erken sevinip çenemi tutamam yüzünden bütün sülale biliyo 2 düşük yaptığımı. Ah zavallı vah zavallı çekmek istemiyorum bidaha. Heralde rekor kırıp 12.haftanın sonunda duyurucam herkese. Riskli dönem bitiyomuş göbek bağı oluşuyomuş ya

Ins mutlu haberini verirsin canım :)

Kimseye soylememen çok iyi olmuş güya bende söylemeyecektim eşim durur mu hiç neymiş ailesine çevresine göz göre göre yalan söyleyemezmis, hayır bir de destek olan olsa içim yanmayacak daha çok sıkıntı veriyorlar ama artık bana sıkınti verenle görüşmüyorum arkadaşım dolmusum valla içimi döktüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…