- 9 Ekim 2014
- 258
- 210
- 103
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.581
Ecrin sen buralardasin hala cok sevindim.. ya niye herkes ayrildi buradan anlamadimSen Emre beye gitmişmiydin canım dahiliyeden randevu almaya çalışıyorum inş aynı güne denk gelir :) desteğin için sagol canım
Canım ben esimin ailesine tup bebek demedim ama bu ay istiyoruz deyincr soruyolardi necburen soyledim yoksa asla söylemedim tüpüKimseye soylememen çok iyi olmuş güya bende söylemeyecektim eşim durur mu hiç neymiş ailesine çevresine göz göre göre yalan söyleyemezmis, hayır bir de destek olan olsa içim yanmayacak daha çok sıkıntı veriyorlar ama artık bana sıkınti verenle görüşmüyorum arkadaşım dolmusum valla içimi döktüm :)
Ovitrelle kuzucumkızlar hangi çatlatma iğnesini vuruldunuz?
Yok canim, onun yerine bir hafta oncesinde baska bir dra gideyim diyorummHadi canım :)) baskı yapmadın mı doktora nolur erken geleyim diye
Benimde idrar testinde pozitif görebilmek için kan testi verdiğim gün yapmıştım sonuç 802 olmasına rağmen silikti kaçta net çizgi çıkıyor bilmiyorum vallaOyy ben sana hic kiyamam ama bak bu kez ne guzel tuttu hem de iki minnos geliyoooo
Kiz bu testlerin referans hcgsi 500 mudur nedir, benimki de silik kaliyor
Evet canım kullanıyorum bende ama iğne Olanları okuyunca jele şükrediyorumslm...salı gunu transferim yapıldı,yalnız benim en buyuk sıkıntım crinone jel...aşırı kaşıntı ve yanma yapıyor..bu jeli kullananlar var mı...
Arkadasimda olmuştu bi sıkıntı olmadı hatta onun 5. Ayında oldu ama ilqclq tedavi ettilerÜff kızlar uyku tutmadı. İdrar yolu enfeksiyonu geçiren oldu mu? İdrarda yanma ve köpürme şikayetiyle gittim test yaptılar engeksiyon çıktı. azosilin ve piyeloseptil diye ilaç verdi. Bunlardan 1 i antibiyotik ve içim hiç rahat diil. İdrarım resmen ilaçtan sonra turuncu kırmızı arası bi renk oldu. İlk görünce dilim tutulucaktı kanama sandım sonra hemen okudum ilaçtan dolayıymış
Merhaba, jeli sıktıktan sonra 15 dk. Yürüyormusunuz dağılması için?slm...salı gunu transferim yapıldı,yalnız benim en buyuk sıkıntım crinone jel...aşırı kaşıntı ve yanma yapıyor..bu jeli kullananlar var mı...
canım merhaba geçen hafta doktora gittim 3 deneme için rahim filmi istedi doktor bende bu hafta başka doktora gittim rahim filmine gerek görmedi çünkü en son 2 sene önce çektirmişim 2 çektirdiğim filmde temiz emriyolarım kaliteli görünüyor doktor eşimden ve bende kromozom analiz testi istedi bide adetlerim düzensiz diye ilaç yazdı bayramda adet göreceğim inş. kromozom testi 25 günde çıkıyormuş bizde pazartesi vereceğiz. evet ben buralardayım çok güzel paylaşımlar var çok hamile kalan var herkes pozitif çok yazamasam da sevinçlerine ortak oluyorum :))) seni gördüğüme sevindim :)))Ecrin sen buralardasin hala cok sevindim.. ya niye herkes ayrildi buradan anlamadimben adetimi bekliyorum baslamak icin.. sen neler yaptın? Sende gittin zannettim..iyiki varsin
günaydın canım :))Günaydın herkese
Ben de kullanıyordum canım. Benim de transfer salı oldu.slm...salı gunu transferim yapıldı,yalnız benim en buyuk sıkıntım crinone jel...aşırı kaşıntı ve yanma yapıyor..bu jeli kullananlar var mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?