2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Sen Emre beye gitmişmiydin canım dahiliyeden randevu almaya çalışıyorum inş aynı güne denk gelir :) desteğin için sagol canım
Ecrin sen buralardasin hala cok sevindim.. ya niye herkes ayrildi buradan anlamadim ben adetimi bekliyorum baslamak icin.. sen neler yaptın? Sende gittin zannettim..iyiki varsin

Üff kızlar uyku tutmadı. İdrar yolu enfeksiyonu geçiren oldu mu? İdrarda yanma ve köpürme şikayetiyle gittim test yaptılar engeksiyon çıktı. azosilin ve piyeloseptil diye ilaç verdi. Bunlardan 1 i antibiyotik ve içim hiç rahat diil. İdrarım resmen ilaçtan sonra turuncu kırmızı arası bi renk oldu. İlk görünce dilim tutulucaktı kanama sandım sonra hemen okudum ilaçtan dolayıymış

Canım ben esimin ailesine tup bebek demedim ama bu ay istiyoruz deyincr soruyolardi necburen soyledim yoksa asla söylemedim tüpü

slm...salı gunu transferim yapıldı,yalnız benim en buyuk sıkıntım crinone jel...aşırı kaşıntı ve yanma yapıyor..bu jeli kullananlar var mı...

Oyy ben sana hic kiyamam ama bak bu kez ne guzel tuttu hem de iki minnos geliyoooo
Kiz bu testlerin referans hcgsi 500 mudur nedir, benimki de silik kaliyor
Benimde idrar testinde pozitif görebilmek için kan testi verdiğim gün yapmıştım sonuç 802 olmasına rağmen silikti kaçta net çizgi çıkıyor bilmiyorum valla

Arkadasimda olmuştu bi sıkıntı olmadı hatta onun 5. Ayında oldu ama ilqclq tedavi ettiler
sadece ilaçları düzenli içmek lazım enfeksiyon ilaçlardan daha zararlı bebeğe

Ecrin sen buralardasin hala cok sevindim.. ya niye herkes ayrildi buradan anlamadim ben adetimi bekliyorum baslamak icin.. sen neler yaptın? Sende gittin zannettim..iyiki varsin
canım merhaba geçen hafta doktora gittim 3 deneme için rahim filmi istedi doktor bende bu hafta başka doktora gittim rahim filmine gerek görmedi çünkü en son 2 sene önce çektirmişim 2 çektirdiğim filmde temiz emriyolarım kaliteli görünüyor doktor eşimden ve bende kromozom analiz testi istedi bide adetlerim düzensiz diye ilaç yazdı bayramda adet göreceğim inş. kromozom testi 25 günde çıkıyormuş bizde pazartesi vereceğiz. evet ben buralardayım çok güzel paylaşımlar var çok hamile kalan var herkes pozitif çok yazamasam da sevinçlerine ortak oluyorum :))) seni gördüğüme sevindim :)))

Günaydın kızlar sabah 10 da ilaç içiyorum estrofem ve coraspin 10 dk sonra içmem lazım fakat saat 11 de kan vericem 3.tahlil için bişey olmaz dimi?

slm...salı gunu transferim yapıldı,yalnız benim en buyuk sıkıntım crinone jel...aşırı kaşıntı ve yanma yapıyor..bu jeli kullananlar var mı...
Ben de kullanıyordum canım. Benim de transfer salı oldu. Ama jel bende kaşıntı falan yapmadı çok şükür. 15 dakika yürüyorsun değil mi kullandıktan sonra jeli? Bana ilk beş gün iğne, sonra jel verdi. Popomu hissetmiyorum iğnelerden. Ama kuzucuklar için değer diyorum. İçeride kazı çalışmalarına başlamışlardır bizimkiler dimi? Sana kaç tane transfer edildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…