- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.601
arkadaşlar crinona jelden sonra niye yürüyoruz mera ettim
Etkisi olmaz sanmıyorum bende kullandım o ilaçları iğnede sonra tahlil verdimKimse benim sorumu görmediben gidiyim
Bnm 2 denememdede yatarken yap dediler ki akmasın hiç öyle yürü falan demedilerbende kullaniyorum . 5 dakika yatip 10 dakika yuruyuyorum.yurumenin nedeni olarak hemsire bana, vücut ihtiyaci olani alip posasini geri atmasi lazim mutlaka en az 10 dk yürü yoksa mantar olur demisti. bana soylenen bu
Cnm sen ilacına devam et öyle olsa dr söylerdi zaten içmeden kan tahlili ver diyeEtkisi olmaz sanmıyorum bende kullandım o ilaçları iğnede sonra tahlil verdim
Etkisi olmaz sanmıyorum bende kullandım o ilaçları iğnede sonra tahlil verdim
Üff kızlar uyku tutmadı. İdrar yolu enfeksiyonu geçiren oldu mu? İdrarda yanma ve köpürme şikayetiyle gittim test yaptılar engeksiyon çıktı. azosilin ve piyeloseptil diye ilaç verdi. Bunlardan 1 i antibiyotik ve içim hiç rahat diil. İdrarım resmen ilaçtan sonra turuncu kırmızı arası bi renk oldu. İlk görünce dilim tutulucaktı kanama sandım sonra hemen okudum ilaçtan dolayıymış
Cnm sen ilacına devam et öyle olsa dr söylerdi zaten içmeden kan tahlili ver diye
nedenini bilmiyorum ama prospektüste de öyle yazıyor.arkadaşlar crinona jelden sonra niye yürüyoruz mera ettim
SELAM KIZLAR UZUN ZAMANDIR SİZİ TAKİP EDİYORUM BENDE ALTI SENELİK EVLİYİM HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM ALLAHIM DOKUZ AYINIZI SAĞLIKLA GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN BENDE BİR AŞILAMA YAPTIRDIM NE YAZİKKİ TUTMADI ŞİMDİ TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM NORMALDE OCAK ŞUBAT AYI İÇİN DÜŞÜNÜYODUM AMA SİZ BANA UMUT OLDUNUZ BİR AN ÖNCE YAPTIRMAK İSTİYORUM AMA KORKUYORUM OLMAZSA BİR AKSİLİK ÇIKARSA DİYE BİDE MERKEZ BULAMADIM
HATAY İSKENDERUNDAYIM CNM İSTANBULU DÜŞÜNÜYORUM AMA TÜP BEBEK İÇİNAramıza hoşgeldin canım bencede erteleme tüp bebek hepimizin umudu oldu hangi şehirdesin?
ARAŞTIRDIĞIM KADARIYLA MASLAK VE ŞİŞLİ MEMORİAL ARASINDA KALDIM PARA İÇİNDE MECBUR PARA GİDECEK OLMUŞKEN EMİN ELLERDE OLMAK İSTERİM SİZ ACIBADEM MASLAKTAMI YAPTINIZAcıbadem Maslak önerebilirim..pahalı ama işin ehli insanlar...
Niye cnm hamilelik etkisi mi yoksa grip falan mıDeğilmi içtim ilaçlarımı zaten kan vermeye gitcem birazdan vücudum kalkmıyor yataktan
Cnm hoşgeldin aramıza :)sizde problem neydi bir de hangi şehirdesin ona göre merkez önerelim sanaSELAM KIZLAR UZUN ZAMANDIR SİZİ TAKİP EDİYORUM BENDE ALTI SENELİK EVLİYİM HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM ALLAHIM DOKUZ AYINIZI SAĞLIKLA GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN BENDE BİR AŞILAMA YAPTIRDIM NE YAZİKKİ TUTMADI ŞİMDİ TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM NORMALDE OCAK ŞUBAT AYI İÇİN DÜŞÜNÜYODUM AMA SİZ BANA UMUT OLDUNUZ BİR AN ÖNCE YAPTIRMAK İSTİYORUM AMA KORKUYORUM OLMAZSA BİR AKSİLİK ÇIKARSA DİYE BİDE MERKEZ BULAMADIM
Buarada hemşeriyi cnm ben de hataylıyım ama ankarada yaşıyorum:)SELAM KIZLAR UZUN ZAMANDIR SİZİ TAKİP EDİYORUM BENDE ALTI SENELİK EVLİYİM HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM ALLAHIM DOKUZ AYINIZI SAĞLIKLA GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN BENDE BİR AŞILAMA YAPTIRDIM NE YAZİKKİ TUTMADI ŞİMDİ TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM NORMALDE OCAK ŞUBAT AYI İÇİN DÜŞÜNÜYODUM AMA SİZ BANA UMUT OLDUNUZ BİR AN ÖNCE YAPTIRMAK İSTİYORUM AMA KORKUYORUM OLMAZSA BİR AKSİLİK ÇIKARSA DİYE BİDE MERKEZ BULAMADIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?