2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

arkadaşlar crinona jelden sonra niye yürüyoruz mera ettim

bende kullaniyorum . 5 dakika yatip 10 dakika yuruyuyorum.yurumenin nedeni olarak hemsire bana, vücut ihtiyaci olani alip posasini geri atmasi lazim mutlaka en az 10 dk yürü yoksa mantar olur demisti. bana soylenen bu

bende kullaniyorum . 5 dakika yatip 10 dakika yuruyuyorum.yurumenin nedeni olarak hemsire bana, vücut ihtiyaci olani alip posasini geri atmasi lazim mutlaka en az 10 dk yürü yoksa mantar olur demisti. bana soylenen bu
Bnm 2 denememdede yatarken yap dediler ki akmasın hiç öyle yürü falan demediler

canim ben eskiden çok olurdum enfeksiyon. bol bol su ic ama gercekten cok ic boylece cabucak geçer ben iyle yapiyordum midem bulaniyordu su icmekten

Arkadaşlar 5.gun embriyosu transferi olan varmı aranızda? Biz kaç haftalık hamile oluyoruz her hesaplama farklı tarih veriyor deli olucam

SELAM KIZLAR UZUN ZAMANDIR SİZİ TAKİP EDİYORUM BENDE ALTI SENELİK EVLİYİM HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM ALLAHIM DOKUZ AYINIZI SAĞLIKLA GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN BENDE BİR AŞILAMA YAPTIRDIM NE YAZİKKİ TUTMADI ŞİMDİ TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM NORMALDE OCAK ŞUBAT AYI İÇİN DÜŞÜNÜYODUM AMA SİZ BANA UMUT OLDUNUZ BİR AN ÖNCE YAPTIRMAK İSTİYORUM AMA KORKUYORUM OLMAZSA BİR AKSİLİK ÇIKARSA DİYE BİDE MERKEZ BULAMADIM

Aramıza hoşgeldin canım bencede erteleme tüp bebek hepimizin umudu oldu hangi şehirdesin?

Cnm hoşgeldin aramıza :)sizde problem neydi bir de hangi şehirdesin ona göre merkez önerelim sana

Evet canım.orda yaptiriyosun.tek tüp yaptirirsan çok pahalı değil ama ilave bi şeyler istersen baya tuzlu..

Buarada hemşeriyi cnm ben de hataylıyım ama ankarada yaşıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…