2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

cnm sistit olmuşun bende cok olurum artık benimki kronikleşti ilaç kullanmadan gecirmeyi öğrendim. 1 saat içinde 1.5 2 litreye yakın su iç tuvalte cık ve ayaklarını ılık suya tut ve gecene kadr corap giy.

selam kızlar. hamile arkadaşlar benim sabahları uynanınca adet ağrısı gibi kasık ağrılarım oluyor sizlerde de var mı normal mi?

Sen Emre beye gitmişmiydin canım dahiliyeden randevu almaya çalışıyorum inş aynı güne denk gelir :) desteğin için sagol canım
Suzan hanım yok ken bir defa muayene olmuştum kendi hastası olmadığım için sizler kadar ilgilenmedi ama methini duydum cok
Denk gelmesede sana yakın bir hastanede yaptır onlari

selam kızlar. hamile arkadaşlar benim sabahları uynanınca adet ağrısı gibi kasık ağrılarım oluyor sizlerde de var mı normal mi?
Bolca var hatta bazen korkuyorum bile hasta oldum saniyorum ama hamilelik boyunca adet döngün geldiğinde olabilirmiş bu ağrılar
Tabi bide bebek rahimde kendine yer açıyormuş ilk hamilelikler de daha çok oluyormuş ağrılar

Suzan hanım yok ken bir defa muayene olmuştum kendi hastası olmadığım için sizler kadar ilgilenmedi ama methini duydum cok
Denk gelmesede sana yakın bir hastanede yaptır onlari
sagol canım doktorumdan çok memnun kaldım ve kafam gerçekten rahat bir şekilde ayrıldım test yaptırıp sonucumu alıp doktora gitmek için can atıyorum pazartesi test vereceğim inş. diğer testleride yaptıracağım troid ve insülin :) 3 denemede inş. pozitifi yakalayacağım :)

Kızlar selam, nasılsınız bakimm güzel haberler almaya devam ediyoruz inşallah daha güzel haberlerle devam ederiz...

Bir şey soracaktım sizlere...

15 Ağustos Transfer tarihim,

Beta Sonuçlarım;

11.Gün(25.08.2015) = 103

14.Gün(28.08.2015)= 295

Bu cumartesi(05.09.2015) doktordan randevu aldım, acaba kese görünür mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…