- 10 Şubat 2015
- 142
- 76
- 48
- 32
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.621
BİZDE PROBLEM YOK SEBEPSİZ HATAY İSKENDERUNDAYIM AMA İSTANBULDA YAPTIRMAK İSTİYORUMCnm hoşgeldin aramıza :)sizde problem neydi bir de hangi şehirdesin ona göre merkez önerelim sana
NE KADARA YAPTIRIYORSUNUZ BİR MAHSURU YOKSA ÖĞRENEBİLİRMİYİM BİDE DOKTORUNUZUN İSMİ MEMNUNMUSUNUZEvet canım.orda yaptiriyosun.tek tüp yaptirirsan çok pahalı değil ama ilave bi şeyler istersen baya tuzlu..
BENDE ANKARALIYIM HATAYDA YAŞIYORUMBuarada hemşeriyi cnm ben de hataylıyım ama ankarada yaşıyorum:)
Denerim canım merkeze sordum solüsyon hazirlattirabilirsin dedi öyle yapıcam bugunMinnoslar clexane yaptiktan sonra pamukl bastirin bir sure karniniza, hic morarmadigini goreceksiniz
cnm sistit olmuşun bende cok olurum artık benimki kronikleşti ilaç kullanmadan gecirmeyi öğrendim. 1 saat içinde 1.5 2 litreye yakın su iç tuvalte cık ve ayaklarını ılık suya tut ve gecene kadr corap giy.Üff kızlar uyku tutmadı. İdrar yolu enfeksiyonu geçiren oldu mu? İdrarda yanma ve köpürme şikayetiyle gittim test yaptılar engeksiyon çıktı. azosilin ve piyeloseptil diye ilaç verdi. Bunlardan 1 i antibiyotik ve içim hiç rahat diil. İdrarım resmen ilaçtan sonra turuncu kırmızı arası bi renk oldu. İlk görünce dilim tutulucaktı kanama sandım sonra hemen okudum ilaçtan dolayıymış
evet dr da harket etmenin faydlı olduğunu söylemiştiMerhaba, jeli sıktıktan sonra 15 dk. Yürüyormusunuz dağılması için?
Bana da 13 eylül e verdiler ısrar la iki gün one çektim bir haftada gozukebiliyormus15 Eylül kese günü gecermi yaaaaa
Suzan hanım yok ken bir defa muayene olmuştum kendi hastası olmadığım için sizler kadar ilgilenmedi ama methini duydum cokSen Emre beye gitmişmiydin canım dahiliyeden randevu almaya çalışıyorum inş aynı güne denk gelir :) desteğin için sagol canım
İNŞLH CNM UĞURLU GELİR BU TOPİK
HATAY İSKENDERUNDAYIM CNM İSTANBULU DÜŞÜNÜYORUM AMA TÜP BEBEK İÇİN
Hoşgeldin canım içini ferah tut pozitif düşün inşallah sende hayırlı haberler alcaksin :)İNŞLH CNM UĞURLU GELİR BU TOPİK
Tesadüfün bukadarı:)BENDE ANKARALIYIM HATAYDA YAŞIYORUM
Niye cnm hamilelik etkisi mi yoksa grip falan mı
Bolca var hatta bazen korkuyorum bile hasta oldum saniyorum ama hamilelik boyunca adet döngün geldiğinde olabilirmiş bu ağrılarselam kızlar. hamile arkadaşlar benim sabahları uynanınca adet ağrısı gibi kasık ağrılarım oluyor sizlerde de var mı normal mi?
sagol canım doktorumdan çok memnun kaldım ve kafam gerçekten rahat bir şekilde ayrıldım test yaptırıp sonucumu alıp doktora gitmek için can atıyorum pazartesi test vereceğim inş. diğer testleride yaptıracağım troid ve insülin :) 3 denemede inş. pozitifi yakalayacağım :)Suzan hanım yok ken bir defa muayene olmuştum kendi hastası olmadığım için sizler kadar ilgilenmedi ama methini duydum cok
Denk gelmesede sana yakın bir hastanede yaptır onlari
AYNNTesadüfün bukadarı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?