2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

lale99 canım bişey daha soracağım sana bu denemede serum taktılar mı ?
bana doktor serumdan bahsetti
senin 5 gün emriyosu mu oldu?
ve emriyoların incelemeye gitti mi sanki öyle bişey dedi doktor

Hoşgeldin canım 1000 üstünde olduğunda utrasyon tarihi veriyorlar sanırım hemşire öyle demisti

Arkadasimda olmuştu bi sıkıntı olmadı hatta onun 5. Ayında oldu ama ilqclq tedavi ettiler
sadece ilaçları düzenli içmek lazım enfeksiyon ilaçlardan daha zararlı bebeğe
Evet bende içiyorum doktor verdiğine göre vardır bi bildiği mutlaka. İnşallah hemen geçer çünkü baya sıkıntı yaratıyo.

Arkadaşlar 5.gun embriyosu transferi olan varmı aranızda? Biz kaç haftalık hamile oluyoruz her hesaplama farklı tarih veriyor deli olucam
Canım normalde web sitelerinde yaptığımda ben daha büyük hesaplamıştım ama bnm transfer tarihim 12 ağustos doktor gebelik başlangıcı olarak 27 temmuzu alıcaz dedi. 2 hafta 2 gün geriye gitti. Ultrason günü söyledi yani bunu. Neye göre öyle yaptı bilmiyorum

slm...salı gunu transferim yapıldı,yalnız benim en buyuk sıkıntım crinone jel...aşırı kaşıntı ve yanma yapıyor..bu jeli kullananlar var mı...
canım ben jeli sabah akşam kullanıyorum. Jeli sıkıp 15 dk uzan demişlerdi. Yürüyüş kan dolaşımı olup yayılması için. Yanma ve kaşıntı mantardan olmuştur. O bölgeyi ıslak tutmaman lazım. Islak kaldığı için olmustur. Jel den dolayi akıntı da çok oluyor. Ben bebek pedi diye bişey buldum. Makyaj temizleme pamuklarinin büyüğü. Iç camasirimin üzerine koyuyorum pamuk olduğu için islakligi emiyor kuru kalıyor. 1 buçuk aydır günde 2 kez kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

HATAY İSKENDERUNDAYIM CNM İSTANBULU DÜŞÜNÜYORUM AMA TÜP BEBEK İÇİN
canım benim de sebepsiz di. 3 yılın sonunda konya novafertilde tüp bebek yaptırdık ve cok sukur tuttu. Yeme İçme git gel masraflariyla 6-7 bin oldu.
Eğer istanbulu dusunuyorsan mustafa acet öneririm. En çok tavsiye edilen doktorlardan biri. Face üzerinde tüp bebek gruplari var hastalarının yazdıklarıni görsen herkes o kadar olumlu şeyler yazmışki.. hakkında hayırlısı olsun.

selam kızlar. hamile arkadaşlar benim sabahları uynanınca adet ağrısı gibi kasık ağrılarım oluyor sizlerde de var mı normal mi?
Evet canım her sabah adet olacakmisim gibi uyanıyorum sanırım bu iyi bişey. Bebisler sıkıca tutunuyor insallah:)

HATAY İSKENDERUNDAYIM CNM İSTANBULU DÜŞÜNÜYORUM AMA TÜP BEBEK İÇİN
Bende maslak acıbadem Bülent Beyin hastasıyım canım. Allah kısmet ederse de doğuma kadar onla devam edicem. ağutosta transferim yapıldı şuan ikiz bebeklerimin keselerini gördüm. Allah kısmet ederse 15 eylülde de kalp atışlarını duyucaz. 5hafta 3 günlükler. İlk denemem bu benim.
Geçen sene düşükten sonra gittiğimde hoca bana hem yaşın küçük hemde tek düşük araştırmayı gerektirmeyen bişey demişti. Biz tanışmış olduk bu vesileyle. Sonra 5 ay sonra bi düşük daha yapınca incelemeye başladılar. Morfoloji sorunumuz bizim eşimin sperm kalitesi düşük. Şuan yaşım 27 ama en sağlıklısının tüp bebek olacağına karar verdik. Allahın izniyle de tedavim olumlu gidiyo. Yanlız şunu söyleyim hoca ilk görüşmede ve transferde oluyo. Genelde yumurta takibini ve yumurta toplamayı Ayşe hnm yapıyo yardımcısı. Çok havalı bi doktor ama elektriğin tutucaktır onlada. Hepsi işin de çok iyi. bildiğim kadarıyla en iyi teknolojileri kullanıyolar. Tüp bebek 5.750tl ilaçlarda 1500-2500 arası tedavi sürene bağlı. Embriyo dondurmada 5yıl için 1165tl. Sonrasında devam etmek istersen sağlık sigortan yoksa hocanın ücreti ne yazıkki biraz pahalı 400tl muayene. Ama sen başka şehirden geleceğin için heralde sonrası için İstanbul düşünmezsin

kızlar 5. günden sonra belirti hissettiniz mi? persa33 ?
Benim zaten ilk hafta hicbirsey yoktu. Bide yumurta toplanmadan hemen sonra transfer olmadiya kaşık ağrısı bile yoktu.
2. Hafta göğüslerim agrimadi başladı kasık batmalari oluştu. Arada baş dönmesi oldu. Ayaklarım da hep buz gibiydi.

İnanmak başarmanin yarisii:)
Bu denememde kendimi tedaviden soyutlamistim ibadetlerime adapte olarak. Kuran- i Kerim hatmime başlamıştım testten bi kaç gün önce tamamladım şükür, ya mubdi çektim bol bol dua ettim ve zamanı 4.denememmis şimdi kavuştum mucize me (Elhamdulillahi ala külli hâl)Rabbimé şükürler olsun sorunsuz kucağıma / kucagimiza alalım tüm arkadaşlar insaAllah
Darısı sana tüm isteyenlere arkadasimmm

Canim ben transferin 17.gunu gordum keseleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…