- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.641
Hoşgeldin canım 1000 üstünde olduğunda utrasyon tarihi veriyorlar sanırım hemşire öyle demistiKızlar selam, nasılsınız bakimm güzel haberler almaya devam ediyoruz inşallah daha güzel haberlerle devam ederiz...
Bir şey soracaktım sizlere...
15 Ağustos Transfer tarihim,
Beta Sonuçlarım;
11.Gün(25.08.2015) = 103
14.Gün(28.08.2015)= 295
Bu cumartesi(05.09.2015) doktordan randevu aldım, acaba kese görünür mü?
Evet bende içiyorum doktor verdiğine göre vardır bi bildiği mutlaka. İnşallah hemen geçer çünkü baya sıkıntı yaratıyo.Arkadasimda olmuştu bi sıkıntı olmadı hatta onun 5. Ayında oldu ama ilqclq tedavi ettiler
sadece ilaçları düzenli içmek lazım enfeksiyon ilaçlardan daha zararlı bebeğe
Hoşgeldin canım 1000 üstünde olduğunda utrasyon tarihi veriyorlar sanırım hemşire öyle demisti
Çok teşekkür ederim canım hemen başlıyorum suya:)cnm sistit olmuşun bende cok olurum artık benimki kronikleşti ilaç kullanmadan gecirmeyi öğrendim. 1 saat içinde 1.5 2 litreye yakın su iç tuvalte cık ve ayaklarını ılık suya tut ve gecene kadr corap giy.
Evet bunun ilacı bol suymuş gerçekten çok teşekkür ederim cnm:)canim ben eskiden çok olurdum enfeksiyon. bol bol su ic ama gercekten cok ic boylece cabucak geçer ben iyle yapiyordum midem bulaniyordu su icmekten
BU DEDİĞİN TAHLİLLERİ İSTİYOLARMImerve1608 tüp 5750 canım.ilaçlar da 2000 i geçmişti benim.ama bizim mikroçip, histeroskopi, cgh,falan derken 17000i buluyo sanırım..
Canım normalde web sitelerinde yaptığımda ben daha büyük hesaplamıştım ama bnm transfer tarihim 12 ağustos doktor gebelik başlangıcı olarak 27 temmuzu alıcaz dedi. 2 hafta 2 gün geriye gitti. Ultrason günü söyledi yani bunu. Neye göre öyle yaptı bilmiyorumArkadaşlar 5.gun embriyosu transferi olan varmı aranızda? Biz kaç haftalık hamile oluyoruz her hesaplama farklı tarih veriyor deli olucam
Bende adet dönemi m olmuştu ama şimdi yokselam kızlar. hamile arkadaşlar benim sabahları uynanınca adet ağrısı gibi kasık ağrılarım oluyor sizlerde de var mı normal mi?
canım ben jeli sabah akşam kullanıyorum. Jeli sıkıp 15 dk uzan demişlerdi. Yürüyüş kan dolaşımı olup yayılması için. Yanma ve kaşıntı mantardan olmuştur. O bölgeyi ıslak tutmaman lazım. Islak kaldığı için olmustur. Jel den dolayi akıntı da çok oluyor. Ben bebek pedi diye bişey buldum. Makyaj temizleme pamuklarinin büyüğü. Iç camasirimin üzerine koyuyorum pamuk olduğu için islakligi emiyor kuru kalıyor. 1 buçuk aydır günde 2 kez kullanıyorum bir sorun yaşamadım.slm...salı gunu transferim yapıldı,yalnız benim en buyuk sıkıntım crinone jel...aşırı kaşıntı ve yanma yapıyor..bu jeli kullananlar var mı...
canım benim de sebepsiz di. 3 yılın sonunda konya novafertilde tüp bebek yaptırdık ve cok sukur tuttu. Yeme İçme git gel masraflariyla 6-7 bin oldu.HATAY İSKENDERUNDAYIM CNM İSTANBULU DÜŞÜNÜYORUM AMA TÜP BEBEK İÇİN
Evet canım her sabah adet olacakmisim gibi uyanıyorum sanırım bu iyi bişey. Bebisler sıkıca tutunuyor insallah:)selam kızlar. hamile arkadaşlar benim sabahları uynanınca adet ağrısı gibi kasık ağrılarım oluyor sizlerde de var mı normal mi?
Melek Ada nasılsın canım? 5. günden sonra herhangi bir belirti hissettin mi?
Bende maslak acıbadem Bülent Beyin hastasıyım canım. Allah kısmet ederse de doğuma kadar onla devam edicem. ağutosta transferim yapıldı şuan ikiz bebeklerimin keselerini gördüm. Allah kısmet ederse 15 eylülde de kalp atışlarını duyucaz. 5hafta 3 günlükler. İlk denemem bu benim.HATAY İSKENDERUNDAYIM CNM İSTANBULU DÜŞÜNÜYORUM AMA TÜP BEBEK İÇİN
Benim zaten ilk hafta hicbirsey yoktu. Bide yumurta toplanmadan hemen sonra transfer olmadiya kaşık ağrısı bile yoktu.kızlar 5. günden sonra belirti hissettiniz mi?persa33 ?
İnanmak başarmanin yarisii:)sagol canım doktorumdan çok memnun kaldım ve kafam gerçekten rahat bir şekilde ayrıldım test yaptırıp sonucumu alıp doktora gitmek için can atıyorum pazartesi test vereceğim inş. diğer testleride yaptıracağım troid ve insülin :) 3 denemede inş. pozitifi yakalayacağım :)
Bende de bikaç gün önce fenaydı. Sonra ayrandan olduğunu farkettim. yada bana öyle geldi ama bende çok çektim gazdanBende adet dönemi m olmuştu ama şimdi yok
Ama bu gaz fenaaaa
Gazlı olan varmı benim gibiii
Canim ben transferin 17.gunu gordum keseleriKızlar selam, nasılsınız bakimm güzel haberler almaya devam ediyoruz inşallah daha güzel haberlerle devam ederiz...
Bir şey soracaktım sizlere...
15 Ağustos Transfer tarihim,
Beta Sonuçlarım;
11.Gün(25.08.2015) = 103
14.Gün(28.08.2015)= 295
Bu cumartesi(05.09.2015) doktordan randevu aldım, acaba kese görünür mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?