- 30 Temmuz 2010
- 1.700
- 465
- 163
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.661
Yok canım serum takmaya Aret bey gereksiz demiştilale99 canım bişey daha soracağım sana bu denemede serum taktılar mı ?
bana doktor serumdan bahsetti
senin 5 gün emriyosu mu oldu?
ve emriyoların incelemeye gitti mi sanki öyle bişey dedi doktor
Canim ben transferin 17.gunu gordum keseleri
Bilemiyorum ki canım ya duphalac iciyorum omu yapıyor acabaBende de bikaç gün önce fenaydı. Sonra ayrandan olduğunu farkettim. yada bana öyle geldi ama bende çok çektim gazdan
Ay pardon canım ya karıştırıdm. Haydi sağlıkla tutunsunlar.Canm benm yarın transfer olacak inşaallaahhh
Aa desene duphalac içtiğini. Evet o çok fazla yapıyo. Onu alışkanlık haline getirme. Sabahları 3-4 kuru kayısı bi bardak ılık su iç. Kesmiyosa kayısı kompostosu yap yemeklerin yanında da onu iç. Bol su iç ve kesinlikle hamur işi yeme. Ben çok zor durumda kalmadıkça içmiyorum duphalac. Çünkü zaten çok fazla ilaç alıyoruz bide onu içmek istemiyorum. Belki de hiç zararı yok bilmiyorum ama gazmana dönüyosun onu biliyorumBilemiyorum ki canım ya duphalac iciyorum omu yapıyor acaba
Bebeğe zarar diye korkuyorummm
Gorunur gorunur canimmBenim cumartesi 22.gün oluyor görünür o zaman....
Bende gece cok oluyorBende adet dönemi m olmuştu ama şimdi yok
Ama bu gaz fenaaaa
Gazlı olan varmı benim gibiii
Yer gök duayla duruyor bende çok dua ediyorum . allah razı olsun canım :))İnanmak başarmanin yarisii:)
Bu denememde kendimi tedaviden soyutlamistim ibadetlerime adapte olarak. Kuran- i Kerim hatmime başlamıştım testten bi kaç gün önce tamamladım şükür, ya mubdi çektim bol bol dua ettim ve zamanı 4.denememmis şimdi kavuştum mucize me (Elhamdulillahi ala külli hâl)Rabbimé şükürler olsun sorunsuz kucağıma / kucagimiza alalım tüm arkadaşlar insaAllah
Darısı sana tüm isteyenlere arkadasimmm
cevap için çok sagol canım benim :))) allah razı olsun seninle aynı merkezdeyiz onun için sürekli sana soruyor hakkını helal et çok heyecan yaptımYok canım serum takmaya Aret bey gereksiz demişti
Benim 3.gun olarak dondurulmustu 5.gune gidelim mi konuşması oldu ama zaten üç taneydi riske atmayalım laboratuvar ortamından daha sağlam anne Rahmi dedi aret bey eğer çok embriyo olsaydı 5.gune gidilecekti
İnceleme cgh falan sanırım onuda önerme dı kromozonlara baktiricaksinya onda sorun çıkarsa incelemeye gidiyor sanirim
kardeşin nasıl oldu canım amaliyat oldumu eskilerden kimsecikler yokEcrin sen buralardasin hala cok sevindim.. ya niye herkes ayrildi buradan anlamadimben adetimi bekliyorum baslamak icin.. sen neler yaptın? Sende gittin zannettim..iyiki varsin
Hem de bol bol vardi canim. Bir de acaip bir karin agrisi vardi. Transferin 8. Gununden sonra da adet olacakmisim gibi cok fena kramplar hissettimmselam kızlar. hamile arkadaşlar benim sabahları uynanınca adet ağrısı gibi kasık ağrılarım oluyor sizlerde de var mı normal mi?
8. günü mü başladı belirtiler canım?Hem de bol bol vardi canim. Bir de acaip bir karin agrisi vardi. Transferin 8. Gununden sonra da adet olacakmisim gibi cok fena kramplar hissettimm
Canim kaçıncı gün tahlilinKızlar 3. Kan tahlilim 1254 çıkmış
Yok canim oncesinden basladi hatta gun gun yazdim belirtilerimi hatira olsun diye, yazayim buraya da..transferden sonra8. günü mü başladı belirtiler canım?
Bir tane daha ikiz annesi var sanki karsimizdaaaKızlar 3. Kan tahlilim 1254 çıkmış
Nerelerdesin yaa ne yaptin durumun nasilBütün emeklerim silinmis ilk sayfadan..
Ben bu topigi besmele ile baslamistim ne güzel o bile silinmis..
Cok üzüldüm gercekten.. Emeklerim silinmis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?