2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

lale99 canım bişey daha soracağım sana bu denemede serum taktılar mı ?
bana doktor serumdan bahsetti
senin 5 gün emriyosu mu oldu?
ve emriyoların incelemeye gitti mi sanki öyle bişey dedi doktor
Yok canım serum takmaya Aret bey gereksiz demişti
Benim 3.gun olarak dondurulmustu 5.gune gidelim mi konuşması oldu ama zaten üç taneydi riske atmayalım laboratuvar ortamından daha sağlam anne Rahmi dedi aret bey eğer çok embriyo olsaydı 5.gune gidilecekti
İnceleme cgh falan sanırım onuda önerme dı kromozonlara baktiricaksinya onda sorun çıkarsa incelemeye gidiyor sanirim

Bilemiyorum ki canım ya duphalac iciyorum omu yapıyor acaba
Bebeğe zarar diye korkuyorummm
Aa desene duphalac içtiğini. Evet o çok fazla yapıyo. Onu alışkanlık haline getirme. Sabahları 3-4 kuru kayısı bi bardak ılık su iç. Kesmiyosa kayısı kompostosu yap yemeklerin yanında da onu iç. Bol su iç ve kesinlikle hamur işi yeme. Ben çok zor durumda kalmadıkça içmiyorum duphalac. Çünkü zaten çok fazla ilaç alıyoruz bide onu içmek istemiyorum. Belki de hiç zararı yok bilmiyorum ama gazmana dönüyosun onu biliyorum

Yer gök duayla duruyor bende çok dua ediyorum . allah razı olsun canım :))
cevap için çok sagol canım benim :))) allah razı olsun seninle aynı merkezdeyiz onun için sürekli sana soruyor hakkını helal et çok heyecan yaptım

selam kızlar. hamile arkadaşlar benim sabahları uynanınca adet ağrısı gibi kasık ağrılarım oluyor sizlerde de var mı normal mi?
Hem de bol bol vardi canim. Bir de acaip bir karin agrisi vardi. Transferin 8. Gununden sonra da adet olacakmisim gibi cok fena kramplar hissettimm

Merve1608 Canım neden Adana Acıbademi düşünmüyorsun adana daha yakın sana ben İstanbulluyum Bende Maslak Acıbadem Bülent Tıraş ı düşünmüştüm ama eşim ilk denemeyi adanada yapalım tutmazsa istanbul maslağa gideriz dedi çok şukur tuttu Volkan bey çok iyi bir doktor zaten Bülent hocayla sürekli konferansa gidiyorlar tercih senin tabiiki

8. günü mü başladı belirtiler canım?
Yok canim oncesinden basladi hatta gun gun yazdim belirtilerimi hatira olsun diye, yazayim buraya da..transferden sonra

2.gun: bas agrisi
3.gun: bas agrisi
4.gun: regl hissi, hafif bas donmesi, asiri bas agrisi
5.gun: asiri karin agrisi&gaz, mide yanmasi, regl hissi, pozitif idrar testi
6.gun: idrar testi daha koyu, kasikta ani batmalar, acaip karin agrisi&gaz&ishal, her kokuyu alma, goguslerde damarlarin belirginlesmesi (aci ve buyume ignelere basladigimdan beri var)
7.gun: idrar testi daha da koyu, kan testi-hcg: 69, asiri kasik & karin agrisi, gaz
8.gun: test dunkunden de koyu, kasikta yogun agri, karin agrisi & gaz, regl hissi, ani regl kramplari
9.gun: predictor early test rengiyle ayni koyuluga ulastii, regl kramplari, alt karinda basinc hissi, asiri gaz, duygusallik, kan testi hcg:176
10.gun: bel agrisi&regl kramplari, kokulardan tiksinme, kasikta batma hissi
11.gun: bel&kasik agrisi, susuzluk, kan testi-hcg:400

Bir de cok atraksiyonlu ruyalar goruyorum canim ve hep hamile oldugumu goruyorum. Testlerden once de bebeklerimi emzirdigimi gordum ruyamda. Benim ruyalarim cikar hep onun icin de ekstra umutluydum..umarim yardimci olur kuzular..

Bütün emeklerim silinmis ilk sayfadan..

Ben bu topigi besmele ile baslamistim ne güzel o bile silinmis..

Cok üzüldüm gercekten.. Emeklerim silinmis...

Benim değerlerim nasıl peki yorumlarmisinz
19 ağustos 334,3
21 ağustos 427,8
24 ağustos 1243
27 Ağustos 2627

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…