- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
- 48
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.681
Nerelerdesin yaa ne yaptin durumun nasilkiwicik
Canimmmnerelerdesin yaa cok.merak ettik seni naptinn tedavin nasil gidiyorrr canimmmBütün emeklerim silinmis ilk sayfadan..
Ben bu topigi besmele ile baslamistim ne güzel o bile silinmis..
Cok üzüldüm gercekten.. Emeklerim silinmis...
Canimmmnerelerdesin yaa cok.merak ettik seni naptinn tedavin nasil gidiyorrr canimmm
Canim merhaba, sana ulasamayinca kimse, topigimiz eski kaldi. Agustos ayinda tedavi goren kimsenin adi ya da durumu yoktu ilk sayfada. topikteki arkadaslarla bundan sonraki arkdaslara yardimci olmak adina boyle bir liste yapmaya karar verdik, ocean da sag olsun butun yuku omzuna alip ilk sayfayi guncelledi ve herkesin en merak ettigi seyleri liste haline getirdi. Lutfen bunu kisisel algilayip uzulme. Tedavi goren arkadaslarin sayfalarca yaziyi okumaya calisip o detaylarda bogulmasindansa boylesi cok daha iyi oldu. Sana ulasabilsek senden guncelleme isterdik ancak haftalardir online degildin, umarim hersey yolundadir...Bütün emeklerim silinmis ilk sayfadan..
Ben bu topigi besmele ile baslamistim ne güzel o bile silinmis..
Cok üzüldüm gercekten.. Emeklerim silinmis...
Seninki tek bence canimBenim değerlerim nasıl peki yorumlarmisinz
19 ağustos 334,3
21 ağustos 427,8
24 ağustos 1243
27 Ağustos 2627
Canimm ole gorunuyoo rabbim sag salim kucagimiza versin insss...seni nasil boswereyimm bennn birlikte ciktik bu yola bizzz iyisin dimiiiKuzummmmmm ikiz mi geliyooooo? Ay ne güzel masallah ya cok sevindim canimsin..
Beni bosver asil havadisler sendenasil geciyor anlat bakalim...
bende aslında adanada yaptırmayı düşünüyodum eşim İstanbul istiyoBen de Adana dayım canım yakınız Adana Acıbadem Hastanesi tüp bebek merkezinde yaptırdım
Canim merhaba, sana ulasamayinca kimse, topigimiz eski kaldi. Agustos ayinda tedavi goren kimsenin adi ya da durumu yoktu ilk sayfada. topikteki arkadaslarla bundan sonraki arkdaslara yardimci olmak adina boyle bir liste yapmaya karar verdik, ocean da sag olsun butun yuku omzuna alip ilk sayfayi guncelledi ve herkesin en merak ettigi seyleri liste haline getirdi. Lutfen bunu kisisel algilayip uzulme. Tedavi goren arkadaslarin sayfalarca yaziyi okumaya calisip o detaylarda bogulmasindansa boylesi cok daha iyi oldu. Sana ulasabilsek senden guncelleme isterdik ancak haftalardir online degildin, umarim hersey yolundadir...
sağol cnm önerilerin için araştırım mustafa beyicanım ben jeli sabah akşam kullanıyorum. Jeli sıkıp 15 dk uzan demişlerdi. Yürüyüş kan dolaşımı olup yayılması için. Yanma ve kaşıntı mantardan olmuştur. O bölgeyi ıslak tutmaman lazım. Islak kaldığı için olmustur. Jel den dolayi akıntı da çok oluyor. Ben bebek pedi diye bişey buldum. Makyaj temizleme pamuklarinin büyüğü. Iç camasirimin üzerine koyuyorum pamuk olduğu için islakligi emiyor kuru kalıyor. 1 buçuk aydır günde 2 kez kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
canım benim de sebepsiz di. 3 yılın sonunda konya novafertilde tüp bebek yaptırdık ve cok sukur tuttu. Yeme İçme git gel masraflariyla 6-7 bin oldu.
Eğer istanbulu dusunuyorsan mustafa acet öneririm. En çok tavsiye edilen doktorlardan biri. Face üzerinde tüp bebek gruplari var hastalarının yazdıklarıni görsen herkes o kadar olumlu şeyler yazmışki.. hakkında hayırlısı olsun.
Evet canım her sabah adet olacakmisim gibi uyanıyorum sanırım bu iyi bişey. Bebisler sıkıca tutunuyor insallah:)
sağol cnm bilgilerin içinBende maslak acıbadem Bülent Beyin hastasıyım canım. Allah kısmet ederse de doğuma kadar onla devam edicem. ağutosta transferim yapıldı şuan ikiz bebeklerimin keselerini gördüm. Allah kısmet ederse 15 eylülde de kalp atışlarını duyucaz. 5hafta 3 günlükler. İlk denemem bu benim.
Geçen sene düşükten sonra gittiğimde hoca bana hem yaşın küçük hemde tek düşük araştırmayı gerektirmeyen bişey demişti. Biz tanışmış olduk bu vesileyle. Sonra 5 ay sonra bi düşük daha yapınca incelemeye başladılar. Morfoloji sorunumuz bizim eşimin sperm kalitesi düşük. Şuan yaşım 27 ama en sağlıklısının tüp bebek olacağına karar verdik. Allahın izniyle de tedavim olumlu gidiyo. Yanlız şunu söyleyim hoca ilk görüşmede ve transferde oluyo. Genelde yumurta takibini ve yumurta toplamayı Ayşe hnm yapıyo yardımcısı. Çok havalı bi doktorama elektriğin tutucaktır onlada. Hepsi işin de çok iyi. bildiğim kadarıyla en iyi teknolojileri kullanıyolar. Tüp bebek 5.750tl ilaçlarda 1500-2500 arası tedavi sürene bağlı. Embriyo dondurmada 5yıl için 1165tl. Sonrasında devam etmek istersen sağlık sigortan yoksa hocanın ücreti ne yazıkki biraz pahalı 400tl muayene. Ama sen başka şehirden geleceğin için heralde sonrası için İstanbul düşünmezsin
eşimle bir konuşim bakalım oda ilk istanbulda olsun diyor bir olsun tam olsun diyorMerve1608 Canım neden Adana Acıbademi düşünmüyorsun adana daha yakın sana ben İstanbulluyum Bende Maslak Acıbadem Bülent Tıraş ı düşünmüştüm ama eşim ilk denemeyi adanada yapalım tutmazsa istanbul maslağa gideriz dedi çok şukur tuttu Volkan bey çok iyi bir doktor zaten Bülent hocayla sürekli konferansa gidiyorlar tercih senin tabiiki
Hadi göZğn aydın cnm:)Kızlar 3. Kan tahlilim 1254 çıkmış
Canim kaçıncı gün tahlilin
Canim ikiz olabilir hep iki katindan fazla artmisSlm kizlar bugun tup bebek merkezinde yapilan testle hamilesin dediler 7 gun 35, 9 gun 120 ve bugun yani 12 gun 508 tek mi ciftmi :) her sey bi yana hamdu senalar olsun rabbim bugunleri de gosterdi dilerim isteyen herkes bu sevinci bir an evvel yasasin sahibimiz sensin Allahim cok sukur bin sukur
Ben seninkileri iki gunde bir sanmistim canim, 3 gunde 1se son iki degerine gore tek gibi seninkiCanım
11.gün 111.89
14.gün 447.6
17.gün 1254.0
Haftaya cumartesi doktorum muayneye çağırdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?