2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bütün emeklerim silinmis ilk sayfadan..

Ben bu topigi besmele ile baslamistim ne güzel o bile silinmis..

Cok üzüldüm gercekten.. Emeklerim silinmis...
Canim merhaba, sana ulasamayinca kimse, topigimiz eski kaldi. Agustos ayinda tedavi goren kimsenin adi ya da durumu yoktu ilk sayfada. topikteki arkadaslarla bundan sonraki arkdaslara yardimci olmak adina boyle bir liste yapmaya karar verdik, ocean da sag olsun butun yuku omzuna alip ilk sayfayi guncelledi ve herkesin en merak ettigi seyleri liste haline getirdi. Lutfen bunu kisisel algilayip uzulme. Tedavi goren arkadaslarin sayfalarca yaziyi okumaya calisip o detaylarda bogulmasindansa boylesi cok daha iyi oldu. Sana ulasabilsek senden guncelleme isterdik ancak haftalardir online degildin, umarim hersey yolundadir...

Son düzenleme:
sağol cnm önerilerin için araştırım mustafa beyi

sağol cnm bilgilerin için

eşimle bir konuşim bakalım oda ilk istanbulda olsun diyor bir olsun tam olsun diyor

Slm kizlar bugun tup bebek merkezinde yapilan testle hamilesin dediler 7 gun 35, 9 gun 120 ve bugun yani 12 gun 508 tek mi ciftmi :) her sey bi yana hamdu senalar olsun rabbim bugunleri de gosterdi dilerim isteyen herkes bu sevinci bir an evvel yasasin sahibimiz sensin Allahim cok sukur bin sukur

Canim ikiz olabilir hep iki katindan fazla artmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…