- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.701
Canim bende de halsizlik ve kokulardan tiksinme basladi, istahim azaldi baya, hersey kokuyor sankiKizlar az yordum kendimi sağ tarafım pit pit atıyor sizde de öyle oluyo mu yorulunca çok halsizlik var bide bulantım başladı bu sabah peynir görmek istemiyorum artık
Canım sen nerelerdesin yaaa çok özledik seni haber alamayınca çok üzüldük valla umarım iyisindir herşey yolundadır.ecrin87 annemsu @yardm @prensess38 @Serpil2630 @Bahar4234 @sefam2016 @aslanhome
Cancazlarim napiyorsunuz...
Herşey geçer canım önemli olan sağlığın Teşekürler cnm darısı basina geçen hafta doktorà gittim bir kese görünüyor canımEsmacim be türkiyeye tedaviye geldim biliyosun evimden uzaktim birazda üzüntülerim olducanim.. Ama hamd olsun.. Hayirli olsuncanim hamissinnn.. Insallah saglicakla kucagina alirsin.. Ikize benziyor sanki dimi
Yok ben beklerim günümü çok prensipliyimdirBana da 13 eylül e verdiler ısrar la iki gün one çektim bir haftada gozukebiliyormus
Sende one çekmeye çalış bi canım dene sansini
Aynısı bende de var hatta bugün bi ara çok korktum kanamamı başlayacak diyeselam kızlar. hamile arkadaşlar benim sabahları uynanınca adet ağrısı gibi kasık ağrılarım oluyor sizlerde de var mı normal mi?
Guzel günler canım bunlar bizdede oluyor az biraz is yapsak yaramazlar yeter diyip yordun bizi diyip sanki bana öyle geliyorKizlar az yordum kendimi sağ tarafım pit pit atıyor sizde de öyle oluyo mu yorulunca çok halsizlik var bide bulantım başladı bu sabah peynir görmek istemiyorum artık
Hayırlı olsun şimdi sıra geldi kalp atışlarını duymayaSlm kizlar bugun tup bebek merkezinde yapilan testle hamilesin dediler 7 gun 35, 9 gun 120 ve bugun yani 12 gun 508 tek mi ciftmi :) her sey bi yana hamdu senalar olsun rabbim bugunleri de gosterdi dilerim isteyen herkes bu sevinci bir an evvel yasasin sahibimiz sensin Allahim cok sukur bin sukur
Maşallah canım, 2. günden belirtisi olanı ilk defa görüyorum. Ben de iğnelere başladığımda göğüste acı var, hala hassasiyet devam ediyor ama o iğnelerin etkisi tabii. Onun dışında, 3. günümdeyim ama bir belirtim yok öyle senin gibi. Ben de bundan öncekilerde hep adet olduğumu gördüm ve oldum gerçekten. ama bunda göğüslerimden süt geldiğini gördüm. inşallah öyle, hayra yoruyorum.Yok canim oncesinden basladi hatta gun gun yazdim belirtilerimi hatira olsun diye, yazayim buraya da..transferden sonra
2.gun: bas agrisi
3.gun: bas agrisi
4.gun: regl hissi, hafif bas donmesi, asiri bas agrisi
5.gun: asiri karin agrisi&gaz, mide yanmasi, regl hissi, pozitif idrar testi
6.gun: idrar testi daha koyu, kasikta ani batmalar, acaip karin agrisi&gaz&ishal, her kokuyu alma, goguslerde damarlarin belirginlesmesi (aci ve buyume ignelere basladigimdan beri var)
7.gun: idrar testi daha da koyu, kan testi-hcg: 69, asiri kasik & karin agrisi, gaz
8.gun: test dunkunden de koyu, kasikta yogun agri, karin agrisi & gaz, regl hissi, ani regl kramplari
9.gun: predictor early test rengiyle ayni koyuluga ulastii, regl kramplari, alt karinda basinc hissi, asiri gaz, duygusallik, kan testi hcg:176
10.gun: bel agrisi®l kramplari, kokulardan tiksinme, kasikta batma hissi
11.gun: bel&kasik agrisi, susuzluk, kan testi-hcg:400
Bir de cok atraksiyonlu ruyalar goruyorum canim ve hep hamile oldugumu goruyorum. Testlerden once de bebeklerimi emzirdigimi gordum ruyamda. Benim ruyalarim cikar hep onun icin de ekstra umutluydum..umarim yardimci olur kuzular..
dimi? test yaptığın tarihten şaşmamandan belli.Yok ben beklerim günümü çok prensipliyimdir
Canimm ben bas agrilarini hep estrofeme yordum, belirtilerim asil 4.gun basladi zaten ondan suphelenip de yaptim testMaşallah canım, 2. günden belirtisi olanı ilk defa görüyorum. Ben de iğnelere başladığımda göğüste acı var, hala hassasiyet devam ediyor ama o iğnelerin etkisi tabii. Onun dışında, 3. günümdeyim ama bir belirtim yok öyle senin gibi. Ben de bundan öncekilerde hep adet olduğumu gördüm ve oldum gerçekten. ama bunda göğüslerimden süt geldiğini gördüm. inşallah öyle, hayra yoruyorum.
Bende de oluyor sıcak basmasiCanimm ben bas agrilarini hep estrofeme yordum, belirtilerim asil 4.gun basladi zaten ondan suphelenip de yaptim testbu arada yazmayi unutmusm ama bir de vucut isim cok yuksekti ve hala da oyle hatta esim surekli atesin mi var yaniyosun dedi. Bir de son bir kac gundur ara ara ates basiyo, menopoza giren anneme dondum
Ay insallah :)Canim ikiz olabilir hep iki katindan fazla artmis
Normali yüzdé 50 ile 60 arası zaten iki kati dense de gayet güzel ilerliyor yaptığın test saatleri bile o yüzdeyi etkiliyorselam kızlar. benim 12. gün değerim: 241, 14.gün değerim 384, bugün 16. gün değerim 658 çıktı. %60- %70 oranında artıyor hep. doktor iyi fena değil dedi inşallah sağlıklı devam eder.
inşallah canım sağol son kez artık cumartesi yaptıracağım test 1000 geçmiş olur inşallah.içim rahatlar. tabi bundan sonrası hep bir telaş kese görelim, kalp atışını duyalım derken bu böyle devam eder. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.Normali yüzdé 50 ile 60 arası zaten iki kati dense de gayet güzel ilerliyor yaptığın test saatleri bile o yüzdeyi etkiliyor
Canını hiç sıkma değerlere
İkiz gibi bu değerler :)) hadi hayırlısı.Canım
11.gün 111.89
14.gün 447.6
17.gün 1254.0
Haftaya cumartesi doktorum muayneye çağırdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?