2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kizlar az yordum kendimi sağ tarafım pit pit atıyor sizde de öyle oluyo mu yorulunca çok halsizlik var bide bulantım başladı bu sabah peynir görmek istemiyorum artık
Canim bende de halsizlik ve kokulardan tiksinme basladi, istahim azaldi baya, hersey kokuyor sanki

Esmacim be türkiyeye tedaviye geldim biliyosun evimden uzaktim birazda üzüntülerim olducanim.. Ama hamd olsun.. Hayirli olsuncanim hamissinnn.. Insallah saglicakla kucagina alirsin.. Ikize benziyor sanki dimi
Herşey geçer canım önemli olan sağlığın Teşekürler cnm darısı basina geçen hafta doktorà gittim bir kese görünüyor canım

Kizlar az yordum kendimi sağ tarafım pit pit atıyor sizde de öyle oluyo mu yorulunca çok halsizlik var bide bulantım başladı bu sabah peynir görmek istemiyorum artık
Guzel günler canım bunlar bizdede oluyor az biraz is yapsak yaramazlar yeter diyip yordun bizi diyip sanki bana öyle geliyor

Hayırlı olsun şimdi sıra geldi kalp atışlarını duymaya

Maşallah canım, 2. günden belirtisi olanı ilk defa görüyorum. Ben de iğnelere başladığımda göğüste acı var, hala hassasiyet devam ediyor ama o iğnelerin etkisi tabii. Onun dışında, 3. günümdeyim ama bir belirtim yok öyle senin gibi. Ben de bundan öncekilerde hep adet olduğumu gördüm ve oldum gerçekten. ama bunda göğüslerimden süt geldiğini gördüm. inşallah öyle, hayra yoruyorum.

Mfk tebrikler :)
alice çok güzel çıkmış 3. Testi erken yaptım ben bi daha mı yaptirsam napsam öyle 1000 üstünü görsem
Esma, Bebisler uyarsın bizi yormayiz canım onları biz
Uniqueness ,bulantı olmasa ıyu de olursa da yaş zencefil çiğnemek ıyu geliyormuş onu yapariz artık
Kiwicik senle tanısamadik ama biz de seni merak ettik arkadaşlar aracılığıyla tekrar hoşgeldin :)

Canimm ben bas agrilarini hep estrofeme yordum, belirtilerim asil 4.gun basladi zaten ondan suphelenip de yaptim testbu arada yazmayi unutmusm ama bir de vucut isim cok yuksekti ve hala da oyle hatta esim surekli atesin mi var yaniyosun dedi. Bir de son bir kac gundur ara ara ates basiyo, menopoza giren anneme dondum

Bende de oluyor sıcak basmasi

Hamile arkadaslar hepiniin gozu aydin. Sag salim kucaginiza alirsiniz insallah..darisi da bizim basimiza.. kiwicik nasilsin canim.. gorunmedin hic. Tedavi ne durmda. Benim baslamadi hala.. annemsu senin kardesinin sagligi nasil canim.. hrsey yolunda mi

selam kızlar. benim 12. gün değerim: 241, 14.gün değerim 384, bugün 16. gün değerim 658 çıktı. %60- %70 oranında artıyor hep. doktor iyi fena değil dedi inşallah sağlıklı devam eder.
Normali yüzdé 50 ile 60 arası zaten iki kati dense de gayet güzel ilerliyor yaptığın test saatleri bile o yüzdeyi etkiliyor
Canını hiç sıkma değerlere

Normali yüzdé 50 ile 60 arası zaten iki kati dense de gayet güzel ilerliyor yaptığın test saatleri bile o yüzdeyi etkiliyor
Canını hiç sıkma değerlere
inşallah canım sağol son kez artık cumartesi yaptıracağım test 1000 geçmiş olur inşallah.içim rahatlar. tabi bundan sonrası hep bir telaş kese görelim, kalp atışını duyalım derken bu böyle devam eder. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.

Papatya1655 teşekkür ederiz teyzesi senin doktorun istemiyormu tahlil benim ki istediği için yaptırıyorum 11-14 Eylül arası muayneye çağırdı hemşirem

Papatya1655 teşekkür ederiz teyzesi senin doktorun istemiyormu tahlil benim ki istediği için yaptırıyorum 11-14 Eylül arası muayneye çağırdı hemşirem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…