2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

evet birazda tadını çıkaralım dimi?? Bahaneyle dinlenmiş oluyoruzzz

Herkese merhaba...bir şey sormak istiyorum..transferden önce progesteron vurulan oldu mu? yoksa transfer günü/veya sonrası mı vuruluyorsunuz?

Önceden vurmanın zararı var mıdır?

Ben vuruldum bir gün önce başladım doktorum soylemisti halan daha vuruluyorum
ben hep transferden sonra vurulduğunu okudum ama önce vurmak daha mantıklı gibi geldi..fakat kimse bir şey söylemedi..pazar toplama...olmadı yrn gidip soracağım..bence 1 gün önceden vücutta progesteron olması daha iyi değil mi?

Bence de öyle evet sen doktoruna sor bakalım ne diyecek

Herkese merhaba...bir şey sormak istiyorum..transferden önce progesteron vurulan oldu mu? yoksa transfer günü/veya sonrası mı vuruluyorsunuz?

Önceden vurmanın zararı var mıdır?
Cnm ben yumurta toplama işleminden sonra başladım. Bana öyle söylediler çümkü. Hatta transfere gittiğimde kalçamdaki ağrıyı net hatırlıyorum:)

Selaaam benim de paArtesi toplamam olacak bugün doktora gittim cumartesi akşamı çatlatma iğnemi yapacağım. İlişki konusunda doktor bilgi verdimi yasak mı yani bilgilendirirseniz sevinirim

Yanlız bura 1 hafta önde gidiyor transfer olundugunda 2 haftalik sayılıyor transferden sonrada 2 hafta geçti yani 4 haftalik benim hesaplamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…