- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.921
Teşekkürler cnm oldu sonunda :)))ya rujlarda kurşun oluyo o yuzden zararli diyolar ben de sürüyorum valla :)canım hayırlı olsun :)) çok sevindimmmm. ruj zararlı mıymış? ben hergün sürdüm valla
evet birazda tadını çıkaralım dimi?? Bahaneyle dinlenmiş oluyoruzzzCanim hayirli olsun oncelikle. Benim doktorum mutlaka hareket et evde de, en istemedigim sey kabizlik, sakin ikinma bir de uzanma ve agirlik kaldirma dedi. Ben hep ac karnina erik ve ananas yedim. Bir de asiri barbunya tukettim. Kabiz olmadim ama neredeyse ishal olacaktimguzelce dinlen, tv izle, keyif yap, pozitif dusun, bebisin gelecek hayirlisiyla onu dusun, ilaclarini zamaninda ic, gerisini Allah'a birak, bol bool dua et
Hayirli olsun canim ogrendikten kac gun sonra gormus oldun darisi bize meraktan ölüyorum :)
Hayirli olsun canim ogrendikten kac gun sonra gormus oldun darisi bize meraktan ölüyorum :)
14. günde öğrenmiştim. öğrendikten 7 gün sonra görmüş oldum
Ben vuruldum bir gün önce başladım doktorum soylemisti halan daha vuruluyorumHerkese merhaba...bir şey sormak istiyorum..transferden önce progesteron vurulan oldu mu? yoksa transfer günü/veya sonrası mı vuruluyorsunuz?
Önceden vurmanın zararı var mıdır?
ben hep transferden sonra vurulduğunu okudum ama önce vurmak daha mantıklı gibi geldi..fakat kimse bir şey söylemedi..pazar toplama...olmadı yrn gidip soracağım..bence 1 gün önceden vücutta progesteron olması daha iyi değil mi?Ben vuruldum bir gün önce başladım doktorum soylemisti halan daha vuruluyorum
Bence de öyle evet sen doktoruna sor bakalım ne diyecekben hep transferden sonra vurulduğunu okudum ama önce vurmak daha mantıklı gibi geldi..fakat kimse bir şey söylemedi..pazar toplama...olmadı yrn gidip soracağım..bence 1 gün önceden vücutta progesteron olması daha iyi değil mi?
Rahmi kalinlastirmak için benim bildigimKızlar estrofem i ne için veriyorlar.bgn e2 değerinden sonra ilaclarima günde 2 tane estrofem eklendi .
Cnm ben yumurta toplama işleminden sonra başladım. Bana öyle söylediler çümkü. Hatta transfere gittiğimde kalçamdaki ağrıyı net hatırlıyorum:)Herkese merhaba...bir şey sormak istiyorum..transferden önce progesteron vurulan oldu mu? yoksa transfer günü/veya sonrası mı vuruluyorsunuz?
Önceden vurmanın zararı var mıdır?
Selaaam benim de paArtesi toplamam olacak bugün doktora gittim cumartesi akşamı çatlatma iğnemi yapacağım. İlişki konusunda doktor bilgi verdimi yasak mı yani bilgilendirirseniz sevinirimben hep transferden sonra vurulduğunu okudum ama önce vurmak daha mantıklı gibi geldi..fakat kimse bir şey söylemedi..pazar toplama...olmadı yrn gidip soracağım..bence 1 gün önceden vücutta progesteron olması daha iyi değil mi?
Hayırlı olsun:) darısı başımıza canimKızlar kesemi gördüm ama heyecandan foto istemeyi akıl etmedim
Onlar da vermedi. 1 tane kese göründü 5 haftalık 7.4 mm dedi
Canim ben ayın 31 i yani 12. Gun ogrendim 10 gun sonra gel dedi...ins gorurum embriyo fark ediyo mu acaba,benimki 5. Gundu..yani transferden sonraki 21. gün öğrendim
Tsk nihayet yaptimProfilinde tahmni doğum tarihi var orayı dolduruyosun
cnm merhaba senin de tek embriyo transferiydi değil miYanlız bura 1 hafta önde gidiyor transfer olundugunda 2 haftalik sayılıyor transferden sonrada 2 hafta geçti yani 4 haftalik benim hesaplamam
4 hafta 1 gün olduğunda 5 haftalik görünüyorsun hesaplama normalde de böyle 5 hafta 1 gunluk olduğunda da 6 haftalık olcaksin :)Yanlız bura 1 hafta önde gidiyor transfer olundugunda 2 haftalik sayılıyor transferden sonrada 2 hafta geçti yani 4 haftalik benim hesaplamam
Evet tek emriyo 4.guncnm merhaba senin de tek embriyo transferiydi değil mi
Acemilik böyle bişey neyse yavaş yavaş ogrenecegiz yani 1 gün dahi geçse 5 haftalik sayiliyon4 hafta 1 gün olduğunda 5 haftalik görünüyorsun hesaplama normalde de böyle 5 hafta 1 gunluk olduğunda da 6 haftalık olcaksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?