- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.941
Aynen canım :)Acemilik böyle bişey neyse yavaş yavaş ogrenecegiz yani 1 gün dahi geçse 5 haftalik sayiliyon
Bnm de tek embriyo 5.gün yarın 11.gün kan tahlilim var;(çok heyecanlıyım senin de tek oldugunu bildiğim için ondan sormak istedimEvet tek emriyo 4.gun
Canım ne yaptın ne dedi doktor? Transfer ne zaman inşallah?Hayirli cumalar kızlar..bugün histeroskopiden sonra ilk muayenem..inşallah bi tarih söyler bu sefer transfer için.dua edin lütfen..
Ben vuruldum cnm opu nun ertesi gün başladım hala devam,Herkese merhaba...bir şey sormak istiyorum..transferden önce progesteron vurulan oldu mu? yoksa transfer günü/veya sonrası mı vuruluyorsunuz?
Önceden vurmanın zararı var mıdır?
Hoşgeldin cnmSelam,dün 5. Gün tek embriyo transferi oldum,1 tane yi de dondurup beklemeye aldık. Topigin ugurlu annelerinden dua istemeye geldim
Hadi inşallah yrn hayırlı güzel haberlerini alırızBnm de tek embriyo 5.gün yarın 11.gün kan tahlilim var;(çok heyecanlıyım senin de tek oldugunu bildiğim için ondan sormak istedim
Dualarımız seninle. Hayırlısı olsun :)Selam,dün 5. Gün tek embriyo transferi oldum,1 tane yi de dondurup beklemeye aldık. Topigin ugurlu annelerinden dua istemeye geldim
Ben transferden üç gün önce başladım tabiki zararı yok canimHerkese merhaba...bir şey sormak istiyorum..transferden önce progesteron vurulan oldu mu? yoksa transfer günü/veya sonrası mı vuruluyorsunuz?
Önceden vurmanın zararı var mıdır?
Jadore çok tşkkr ederim cnm çok stresliyim sürekli aglıyorum hakkımızda hayırlısı olsun allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallahHadi inşallah yrn hayırlı güzel haberlerini alırız
Zuzuucummm çok tşkkr ederim duygusal dakikalar yaşıyorum desteğiniz için çokkk tşkkr ederim:)Dualarımız seninle. Hayırlısı olsun :)
Benimde vardı Dr fobim kadın doğum, o çatal ürkütücü geliyordu ama bebişime kavuşma uğruna ısrarcı olup tedaviler imin peşini bırakmadım.zor bir surec ama umutla başlamak tup bebek tedavisi psikolojisi ne girmemek zorluğu en aza indiriyor bol dua et canım.kizlar tup bebek zor bir surec mi agrili mi cok korkuyorum yaklasim 3 senedir deniyoruz cikolata kistim var . doktorum vakit kaybetme tup bebek dedi ama benim dr fobim vs var nasil bir surec
İnsaAllah sende hamıleyım yazarsın topiğimizde cnmSelam,dün 5. Gün tek embriyo transferi oldum,1 tane yi de dondurup beklemeye aldık. Topigin ugurlu annelerinden dua istemeye geldim
yarın kurtulacaksın bu stresten güzel haberle inşallahJadore çok tşkkr ederim cnm çok stresliyim sürekli aglıyorum hakkımızda hayırlısı olsun allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah
Hoşgeldin arkadaşım hiç vakit kaybetme bencede ben cok vakit kaybettim baslamak icinkizlar tup bebek zor bir surec mi agrili mi cok korkuyorum yaklasim 3 senedir deniyoruz cikolata kistim var . doktorum vakit kaybetme tup bebek dedi ama benim dr fobim vs var nasil bir surec
Yarın insaAllah güzel haberlerle Döneceksin canım mucizene kavuşman duasiylaBnm de tek embriyo 5.gün yarın 11.gün kan tahlilim var;(çok heyecanlıyım senin de tek oldugunu bildiğim için ondan sormak istedim
Duarimiz senle canimm :)Selam,dün 5. Gün tek embriyo transferi oldum,1 tane yi de dondurup beklemeye aldık. Topigin ugurlu annelerinden dua istemeye geldim
İnşallah yarın güzel haberler verceksin Canım testten önceki gece bana da.geçmedi eminim kızlara da öyledirJadore çok tşkkr ederim cnm çok stresliyim sürekli aglıyorum hakkımızda hayırlısı olsun allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah
sen evde test yapıp öyle mi kan verdin papatya?İnşallah yarın güzel haberler verceksin Canım testten önceki gece bana da.geçmedi eminim kızlara da öyledir
Dualarımız senle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?