2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

kizlar tup bebek zor bir surec mi agrili mi cok korkuyorum yaklasim 3 senedir deniyoruz cikolata kistim var . doktorum vakit kaybetme tup bebek dedi ama benim dr fobim vs var nasil bir surec

kizlar tup bebek zor bir surec mi agrili mi cok korkuyorum yaklasim 3 senedir deniyoruz cikolata kistim var . doktorum vakit kaybetme tup bebek dedi ama benim dr fobim vs var nasil bir surec
Benimde vardı Dr fobim kadın doğum, o çatal ürkütücü geliyordu ama bebişime kavuşma uğruna ısrarcı olup tedaviler imin peşini bırakmadım.zor bir surec ama umutla başlamak tup bebek tedavisi psikolojisi ne girmemek zorluğu en aza indiriyor bol dua et canım.

Hoşgeldin arkadaşım hiç vakit kaybetme bencede ben cok vakit kaybettim baslamak icin
evet zorlukları var sürecin ama Bebisler için değer

Bekleme süreci biraz zor
biraz naz yapacaz kocami za biraz kendimizi şımart caz geçecek zaman onda da

Jadore çok tşkkr ederim cnm çok stresliyim sürekli aglıyorum hakkımızda hayırlısı olsun allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah
İnşallah yarın güzel haberler verceksin Canım testten önceki gece bana da.geçmedi eminim kızlara da öyledir
Dualarımız senle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…