2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Jadore çok tşkkr ederim cnm çok stresliyim sürekli aglıyorum hakkımızda hayırlısı olsun allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah
Ağlama, herşey Allah'tan. Çok emek harcıyoruz sinir, stres,depresyon herşeyi aynı anda yaşıyoruz ama sonucunda inşallah hepimiz sonucunu alıcaz. Sende öyle, dualarım seninle, içini ferah tut,

Melek Ada transferin nasıl geçti?

Sağol canm ilgilendiğin için:) biraz zorlandm bu defa transfer esnasında bana üşüme geldi titremekten vücudumu rahat bırakamadm..bundan dolayı doktorum biraz zorlandı ben de kendimi zorlayarak rahat bıraktm...3.gun embriyosu 8 hucreli olarak transfer gerçekleşti çookkk şukur...

Teşekkürler cnm oldu sonunda :)))ya rujlarda kurşun oluyo o yuzden zararli diyolar ben de sürüyorum valla :)
Ayyy ne guzellll umarim saglikla kucagina alirsin canimmm.nerde yaptirdin hemen tuttu masallah.arkadaslar var nerde yapalim diye dusunuyorlar da.. ilk uc surme yine de istersen.. ee nasil gidiyor peki rahat mi

Ağlama, herşey Allah'tan. Çok emek harcıyoruz sinir, stres,depresyon herşeyi aynı anda yaşıyoruz ama sonucunda inşallah hepimiz sonucunu alıcaz. Sende öyle, dualarım seninle, içini ferah tut,
Çok tşkkr ederim cnm eşimde kızıyor stres yapma diye elimde değilki dediğim gibi allah emeklerimizi boşa çıkarttırmasın inşallah allah razı olsun duaşarınız içinde

sen evde test yapıp öyle mi kan verdin papatya?
Yok canım ben direk kan testi verdim özellikle evde teste çıkmayıp kanda çıkan çok hiç strese girmek istemedim bi de.yıllardır kaç tane.test yapıp negatif görünce cesaret edemedim

Testten sonra yaptım ama keyfine çok Ahdim vardi :)

Hadi hayirli olsun büyüsün Bebisler olsun inşallah :)

kizlar tup bebek zor bir surec mi agrili mi cok korkuyorum yaklasim 3 senedir deniyoruz cikolata kistim var . doktorum vakit kaybetme tup bebek dedi ama benim dr fobim vs var nasil bir surec
Öyle düşünme git doktora rahat birak kendini stres yapma yeter rabbim yardımcın olsun kafaya Takma mak zaten elde değil ama yapmak zorundasin

U umut46 gittim canım.baktı bi skinti yok dedi çok şükür. Lucrin verdi pazar onu vurcam.iki hafta sonra falan adet olursun dedi. Sonra da basliycaz ilaç tedavisine..tahminen adetin 19.günü falan gâliba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…