- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.961
Ayy inşallah öylüelif:)hepinize çok tşkkr ederim gzl dilekleriniz için allah razı olsunyarın kurtulacaksın bu stresten güzel haberle inşallah
Papatyacım biran önce uyumak istiyorum yarın olsun diye allah yar ve yardımcımız olsun inşallah hepinize çok tşkkr ederim desteğiniz için:)İnşallah yarın güzel haberler verceksin Canım testten önceki gece bana da.geçmedi eminim kızlara da öyledir
Dualarımız senle :)
Ağlama, herşey Allah'tan. Çok emek harcıyoruz sinir, stres,depresyon herşeyi aynı anda yaşıyoruz ama sonucunda inşallah hepimiz sonucunu alıcaz. Sende öyle, dualarım seninle, içini ferah tut,Jadore çok tşkkr ederim cnm çok stresliyim sürekli aglıyorum hakkımızda hayırlısı olsun allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah
İnşallah lalecim çok duygusal birgğn bugün allah yardımcımız olsun inşallahb emeklerimizin karşılıgını alırız cnm hepimizYarın insaAllah güzel haberlerle Döneceksin canım mucizene kavuşman duasiyla
Melek Ada transferin nasıl geçti?
Ayyy ne guzellll umarim saglikla kucagina alirsin canimmm.nerde yaptirdin hemen tuttu masallah.arkadaslar var nerde yapalim diye dusunuyorlar da.. ilk uc surme yine de istersen.. ee nasil gidiyor peki rahat miTeşekkürler cnm oldu sonunda :)))ya rujlarda kurşun oluyo o yuzden zararli diyolar ben de sürüyorum valla :)
Sicaklar hala devam ediyor ki canim gir sen yine son sonYaaa koca yazımı mahvettiler benim yaaaa(((
Çok tşkkr ederim cnm eşimde kızıyor stres yapma diye elimde değilki dediğim gibi allah emeklerimizi boşa çıkarttırmasın inşallah allah razı olsun duaşarınız içindeAğlama, herşey Allah'tan. Çok emek harcıyoruz sinir, stres,depresyon herşeyi aynı anda yaşıyoruz ama sonucunda inşallah hepimiz sonucunu alıcaz. Sende öyle, dualarım seninle, içini ferah tut,
Yok canım ben direk kan testi verdim özellikle evde teste çıkmayıp kanda çıkan çok hiç strese girmek istemedim bi de.yıllardır kaç tane.test yapıp negatif görünce cesaret edemedimsen evde test yapıp öyle mi kan verdin papatya?
Hadi hayirli olsun büyüsün Bebisler olsun inşallah :)Sağol canm ilgilendiğin için:) biraz zorlandm bu defa transfer esnasında bana üşüme geldi titremekten vücudumu rahat bırakamadm..bundan dolayı doktorum biraz zorlandı ben de kendimi zorlayarak rahat bıraktm...3.gun embriyosu 8 hucreli olarak transfer gerçekleşti çookkk şukur...
Dualarımız seninle canım rabbim ol dedikten sonra hiç birşey zor değil bunu unutmaSelam,dün 5. Gün tek embriyo transferi oldum,1 tane yi de dondurup beklemeye aldık. Topigin ugurlu annelerinden dua istemeye geldim
Öyle düşünme git doktora rahat birak kendini stres yapma yeter rabbim yardımcın olsun kafaya Takma mak zaten elde değil ama yapmak zorundasinkizlar tup bebek zor bir surec mi agrili mi cok korkuyorum yaklasim 3 senedir deniyoruz cikolata kistim var . doktorum vakit kaybetme tup bebek dedi ama benim dr fobim vs var nasil bir surec
Ayyy esmacım inşallah cnm ya yarın gğzel haberlerle gelirim inşallah çok moral oldunuz hepinizden allah razı olsun:)Kiz hadi git gel mutlu et bizi kaç gündü sessiz coştur burayı@nazom_k
Arzm inşallah cnm bnm allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah:)
Sicaklar hala devam ediyor ki canim gir sen yine son son
Sabah erkenden git bir saate çıkıyor sonuç. Hemen bize bildir :))))Arzm inşallah cnm bnm allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?