- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.981
Hadi hayırlısı canım sevindim senin adına. Bende de 2 gündür adet başladı gibi ancak aramadim hastaneyi çünkü rengi neredeyse siyah daha tam baslamadı azicik,senin opudan sonraki adetin rengi ve miktarı normal miydi?
Aynen canım ya o çift çizgiyi görmek rüya gibi. Ama ben önce yapmayı düşünüyorum ardından hemen hastaneye gideceğim. Kaldı 5 gün...Yok canım ben direk kan testi verdim özellikle evde teste çıkmayıp kanda çıkan çok hiç strese girmek istemedim bi de.yıllardır kaç tane.test yapıp negatif görünce cesaret edemedim
Testten sonra yaptım ama keyfine çok Ahdim vardi :)
Haydi hayırlısı olsun canım. Transfer ederken ekrandan gösterdiklerinde içim bi tuhaf olmuştu. Sanki kucağıma veriyorlar gibi hissettim nedenseSağol canm ilgilendiğin için:) biraz zorlandm bu defa transfer esnasında bana üşüme geldi titremekten vücudumu rahat bırakamadm..bundan dolayı doktorum biraz zorlandı ben de kendimi zorlayarak rahat bıraktm...3.gun embriyosu 8 hucreli olarak transfer gerçekleşti çookkk şukur...
Haydi hayırlısı olsun canım. Transfer ederken ekrandan gösterdiklerinde içim bi tuhaf olmuştu. Sanki kucağıma veriyorlar gibi hissettim nedenseBenim de kaldı 5 gün sonuca...
Allahım güzel sonuçlarla dönmeyi nasip etsinKızlar günaydın kan verdim az önce 2 saat sonra çıkacakmış sonucum
Kızlar günaydın kan verdim az önce 2 saat sonra çıkacakmış sonucum
2 saat çokmuş yaaa :) Mevlam güzel haberler almayı nasib etsin inşallah.....Kızlar günaydın kan verdim az önce 2 saat sonra çıkacakmış sonucum
Amin inşallahh heyecandan ölebilirim 10 gün geçti 2 saat geçmiyor;(Allahım güzel sonuçlarla dönmeyi nasip etsin
Amin cnm 2 saat geçmek bilmiyor maalesef2 saat çokmuş yaaa :) Mevlam güzel haberler almayı nasib etsin inşallah.....
Aminnn cnmmAllahım güzel sonuçlarla dönmeyi nasip etsin
Sormmaa cnm yaa 2 -2 bçk saat sürer dedilerOoo çok uzunmuş )
Aminnn cnm çok tşkkr ederrim şnşallah benim de bebişim senin gibi uyandırır;(Nazom_k hadi güzel haberler ile gel
Günaydın kızlar benim miniğim her sabah beni karın ağrısıyla uyandırıyor günaydın anneciğim değip okşuyorum anında geçiyor sancım bu çok mucize birşey rabbim korusun :)
Slm kızlar dün doktora gittik çok şükür keseyi gördük şimdilik tek görünüyor belki sonrasında değişebilir dedi doktor
Arkadaşlar olumsuz 0,100 çıktı negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?