2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

U umut46 gittim canım.baktı bi skinti yok dedi çok şükür. Lucrin verdi pazar onu vurcam.iki hafta sonra falan adet olursun dedi. Sonra da basliycaz ilaç tedavisine..tahminen adetin 19.günü falan gâliba..
Hadi hayırlısı canım sevindim senin adına. Bende de 2 gündür adet başladı gibi ancak aramadim hastaneyi çünkü rengi neredeyse siyah daha tam baslamadı azicik,senin opudan sonraki adetin rengi ve miktarı normal miydi?

Aynen canım ya o çift çizgiyi görmek rüya gibi. Ama ben önce yapmayı düşünüyorum ardından hemen hastaneye gideceğim. Kaldı 5 gün...

Haydi hayırlısı olsun canım. Transfer ederken ekrandan gösterdiklerinde içim bi tuhaf olmuştu. Sanki kucağıma veriyorlar gibi hissettim nedense Benim de kaldı 5 gün sonuca...

Haydi hayırlısı olsun canım. Transfer ederken ekrandan gösterdiklerinde içim bi tuhaf olmuştu. Sanki kucağıma veriyorlar gibi hissettim nedense Benim de kaldı 5 gün sonuca...

Ayy ne güzel seninki çok az kalmış :) bana da embriyonun fotokopisini verdiler...eşine diyorum bebişin ilk resmini verdiler :) :) :) :)

Aminnn cnm çok tşkkr ederrim şnşallah benim de bebişim senin gibi uyandırır;(

Günaydın canlar..
N nazom_k canım ben de kan verdiğimde 2 saatte çıkar dediler. 1 buçuk saat geçtiğinde sormaya gittik çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…