- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.021
ben de öyle. zaten normalde de sabırsızımdır.senin de ilk deneme mi?
iğne verdiler mi? bana hemşire yürü dedi kendini çok yormadan. ama ben iğnelerden uzun süre yürüyemiyorum. ananas ve kabak çekirdeği ye dedi bir de.kızlar bu arada dün transferim yapıldı...sizce suan ne yapmalıyım hafif yürüyüşler yapsam mı yoksa erken mi.. bu arada öğretmen olduğumiçin okulda seminer dönemi de başladı pazartesi gitsem mi yoksa gerek yok muayy kafam çok karışık..transferden sonadır ateşimde var
iğne verdiler mi? bana hemşire yürü dedi kendini çok yormadan. ama ben iğnelerden uzun süre yürüyemiyorum. ananas ve kabak çekirdeği ye dedi bir de.
Bende öğretmenim canım seminer yorucu olmuyor ama yol gidiyorsan gitme istersen birde her doktor farklı istiyor benimki 5. Günden sonra 30 dk yürüyüşler izin vermişti bir seferdekızlar bu arada dün transferim yapıldı...sizce suan ne yapmalıyım hafif yürüyüşler yapsam mı yoksa erken mi.. bu arada öğretmen olduğumiçin okulda seminer dönemi de başladı pazartesi gitsem mi yoksa gerek yok muayy kafam çok karışık..transferden sonadır ateşimde var
Bende öğretmenim canım seminer yorucu olmuyor ama yol gidiyorsan gitme istersen birde her doktor farklı istiyor benimki 5. Günden sonra 30 dk yürüyüşler izin vermişti bir seferde
Kafan dağılır tabi okul da o da baska bişey
Ateş oluyor çok normal
Ben seminerre gitmiyorum yol gittiğim için bir de yollar da düzgün değil rapor alıyorum sürekli
Transferden sonraki 2 gün yat demişlerdi cnm bana hatta duşu da 2 gün sonra al diyolar. Eğer yorucu olucaksa ve gitmeme şansın varsa bikaç gün biraz ıstırahat ağırlıklı geçirsen için daha rahat eder sanki.kızlar bu arada dün transferim yapıldı...sizce suan ne yapmalıyım hafif yürüyüşler yapsam mı yoksa erken mi.. bu arada öğretmen olduğumiçin okulda seminer dönemi de başladı pazartesi gitsem mi yoksa gerek yok muayy kafam çok karışık..transferden sonadır ateşimde var
Oh maşallah inşallah bir sürü sağlıklı embriyoların olur :))gunaydin kizlar
bizde opuya dogru gidiyoruz.sanirim ptesi catlatma ignesi vurulacak.carsamba toplama.yalniz ohss riski olabileceginden catlatma ignem degisti.ovitrelle yerine farkli bi igne verdiler.yumurta sayim 20 ustu su an
Takılma canım rahat ol, ben ikinci gün sıkıntıdan evde süpürge açmıştım :)))eşimle aynı okulda semineri aldığımız için araba ile gidip geliriz diyorum ama öğretmenler odası ikinci katta ve gözümde nasıl büyüyor anlatamam...transferde dün yapıldığı için bugün 2. gün sanki ayaklanmak için erken gibi geliyor bana offf
Yok artık zuzuTakılma canım rahat ol, ben ikinci gün sıkıntıdan evde süpürge açmıştım :)))
Ben gerçekten çok üzgünüm şu an.Hiç olumsuz bir sonuç beklemedikArkadaşlar olumsuz 0,100 çıktı negatif
Ya takılmayın bu kadar herşeye. Nasip kısmet bu iş. Doktorum çocuk tutunacaksa amuda bile kalksan hiçbşrşey olmaz dedi.Yok artık zuzu
Sus bence sen kötü örneksin :))
Süpürge ne ya eğilme doğrulmanın en çok olduğu aktivite! :)
Ya takılmayın bu kadar herşeye. Nasip kısmet bu iş. Doktorum çocuk tutunacaksa amuda bile kalksan hiçbşrşey olmaz dedi.
Diyorum ta herkesin doktoru farklı belki bizin durumumuz göre de karar veriyorlardır 5 gün geçmeden evden çıkmama merdiven inip çıkmama izin vermedi tabi evde sürekli dolasacqksin dinlené dinlene dedieşimle aynı okulda semineri aldığımız için araba ile gidip geliriz diyorum ama öğretmenler odası ikinci katta ve gözümde nasıl büyüyor anlatamam...transferde dün yapıldığı için bugün 2. gün sanki ayaklanmak için erken gibi geliyor bana offf
Hayır yok cnm dondurulmuş hayırlısı olsun hepinize hayırlı dogumlar diliyorum allaha emanet olun inşallahBen gerçekten çok üzgünüm şu an.Hiç olumsuz bir sonuç beklemedik( umarım dondurulmuş embriyon vardır canım denersin tekrar üzme sakın kendini.
Amin cnm çok tşkkr ederim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepiniz allaha emanet olunN nazom_k canım çok üzüldüm.. Allahtan hep hayırlısını istiyoruz öyle değil mi? Hiç biley teselli etmiyo böyle durumlarda ama lütfen içini ferah tut. 2 kez düşük yaptım tuvalette ağlaya ağlaya düşmesini bekledim kimse ne hissettiğimi anlamadı.. Hep hayırlısı buymuş dedim.. İnşallah hiç ummadığın anda kendiliğinden gelir bebeğin. Allah isteyen herkesin duasını kabul etsin
Diyorum ta herkesin doktoru farklı belki bizin durumumuz göre de karar veriyorlardır 5 gün geçmeden evden çıkmama merdiven inip çıkmama izin vermedi tabi evde sürekli dolasacqksin dinlené dinlene dedi
zaten ilk 5 gün tutunurmus bebek
Bence şımart kendini evde keyif yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?