2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

benim e2 7000lere ulasmis.bu gece catlatma ignem vurulacak.ptesi opu.yalniz ohss riski sebebiyle transferim baska ay yapilacak

ben 2 gün wc dışında kalkmadim zaten transfer kağıdında da öyle yaziyordu. 3 gün ev içinde git gel yaptım onun dışında hep uzandım. 4. Gün evime döndüm 7-8 saat yolculuk yaptım. Hiç is yapmadım biraz ayakta kalsam zaten belim ağrıyor o yüzden hala gün içinde ara ara uzanıyorum. Sen elinden geldiği kadar dikkat et bence. Sıradan ve kolay elde edilen bir durum değil. Bu kadar emek var.

evet maalesef biz normal yolla hamile kalanlar gibi rahat davranamayız bu sürece zaten çok zor geldik ve kesinlikle riske atılacak bişey değil

benim e2 7000lere ulasmis.bu gece catlatma ignem vurulacak.ptesi opu.yalniz ohss riski sebebiyle transferim baska ay yapilacak
Benim de transferim ertelenmişti. O anda insan üzülüyor biran önce olsun bitsin diyor ama şöyle düşün. O kadar çok ilaç alıyoruz. . 2 adet dönemi geçir gel diyecektir Dr sana. O sürede sağlıklı beslenir vücudunu arindirirsin. Hem dondurulmuslarin tutma ihtimali daha yüksek. Rahmin de dinlenmiş olur. Opudan sonra baya kasık ağrın olacaktır yumurta sayın çok olduğu için. Transfere kadar kasık ağrın da kalmaz transfer dönemin daha rahat geçer. Her işte bır Hayır var canım. Olmuş olan olacak olandan hayırlıdır.

canm evin içinde yürüyüş yapma ne zaman başladın
İlk günden canim
kan dolaşımı olsun diye yürü dedi doktorum gelişmesi için kan dolaşımı olması gerekliymis
Birde progestanı da jel olarak kullandım ondan sonrada yürümek lazım dağılması için
Çok zor buldum bebisi
olmazsa kendimi suçlayacak bişey de olmasın istedim
Yemeğimi yaptım 3. Günden sonra hiç de hareketsiz kalmadım ama dikkatli şekilde hep

ben de biraz dolanayım evin içinde o zaman...bebişim daha rahat tutunsun

ben de biraz dolanayım evin içinde o zaman...bebişim daha rahat tutunsun
Ayyy hadi inşallah
bi kere şunu düşün neden olmasın ki
Birde ingiltere de arastirma yapılmış tup bebek surecinde bebekle ilgili ve hamilelikle ilgili hayal kurmak pozitif sonuclari artiriyormus
Ne derler iyi düşün iyi olsun
Bi de bol bol duà tabiki
Bi de bebislerin le konuş ben de çok konuştum
burda alice konuşuyorum demişti ondan ilham almıştım en azından beni çok mutlu etmişti konuşmak

ben daha transfer transfer yapılmadan olumlu düşünmeye başladımhamilelik takvimini bile transfer olmadan yapmıştım bebeğimin geleceğine çok inanıyorum

Nazom çok üzüldüm, herşey nasip kısmet, üzme kendini demekle olmuyor ne yazıkki, acını da yaşa üzüntünü de sonra yeniden sil baştan, yeterki içindeki umut bitmesin

Benmde transferimin 2.günü iğne yaptırmaya çıktım dışarı, yatıyorum ama arada kalkıyorumda evdr dolanıyorum. 16 eylül test günüm daha çok var (

N nazom_k arkadaşım demek henüz zamanın varmış demek ki üzülme lütfen ben normal yolla hamile kalmaya çalışırken tutmayınca demek ki zamanım varmış diye kendimi teselli ediyordum Allah onun geleceği zamanı ayarlamıştır canım üzülme:)

Evet konuşuyorum hala müzik dinliyoruz telefonuma ninniler indirdim arada vivaldi dinliyoruz masallar anlatıyorum babasının eli sürekli göbeğimde zaten 3kişi uyuyoruz hep böyle devam eder inşallah:)

Canım ne güzel hayırlısı zor günlerdesin beklemek yani . İnşallah güzel haberlerin olur. Ben ystmak gerek diye biliyorum. Rapor alsan daha iyi olur bence.

Arkadaşlar Nasılsıniz duş işini nasıl yapıyorsunuz ben çok tedirgin im bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…