- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.001
Canim nasil olumsuz daha yazdiklarini okuyodum iki saatte cikar demissin...sastim kaldim ????Arkadaşlar olumsuz 0,100 çıktı negatif
Test sonucuna bakmaya girdik baktık açıklanmış bende bukadar erken beklemiyordumCanim nasil olumsuz daha yazdiklarini okuyodum iki saatte cikar demissin...sastim kaldim ????
Cok uzuldum canim emeklerin bosa gitmez ins...sabrini da versin Allah...Arkadaşlar olumsuz 0,100 çıktı negatif
Amiin cnm tşkkr ederimCok uzuldum canim emeklerin bosa gitmez ins...sabrini da versin Allah...
aa evet doğum tarihimiz aynı sen kaçıncı gün test yaptırmıştın ben transferin 6. günü yaptırdım 56,27 10.günü 594 çıktı doktor bu değerlere göre ikiz olabilir demişti şimdilk bir kese göründü:)sen de bendensin
Kiizz cadiii sen 7aylikmisin. Bak suphelenmeye basladimOoo çok uzunmuş )
aa evet doğum tarihimiz aynı sen kaçıncı gün test yaptırmıştın ben transferin 6. günü yaptırdım 56,27 10.günü 594 çıktı doktor bu değerlere göre ikiz olabilir demişti şimdilk bir kese göründü:)
Allahim hepimizjn hakkinda hayirlisini versin ins. Ne desek bos olcak biliyorum. Az yasamadim cunku bu duyguyu. Allahim ins. Tez zamanda bunu unutturacak dogal gebelikler nasip etsinTest sonucuna bakmaya girdik baktık açıklanmış bende bukadar erken beklemiyordum
Bende ayın 18 i ni beklcem tet iki farketmez öncelik sağlıklı olması:) benim iki tane transfer edilmişti blast benim doktorda değerlerin artışı Ikiz Olabilme Ihtimalini Verir Demiştibenim test günüm 14. gündü. 172 çıkmıştı ama doktor değere takılma ikiz oluşunu o belirlemiyo dedi. dün kese görmeye gittim. 1 tane göründü. diğeri geriden gelebilir bekleyelim daha çok erken dedi.
evet değerlerin artışı belirliyormuş. bana da öyle dedi. ama benden 2 günde 1 kan alınmadı o yüzden şu an değerim kaç bilmiyorum.Bende ayın 18 i ni beklcem tet iki farketmez öncelik sağlıklı olması:) benim iki tane transfer edilmişti blast benim doktorda değerlerin artışı Ikiz Olabilme Ihtimalini Verir Demişti
evet heyecan dorukta. ben de ultrason fotoğraflarını aldığımda ilk vesikalıkları dedim.Ayy ne güzel seninki çok az kalmış :) bana da embriyonun fotokopisini verdiler...eşine diyorum bebişin ilk resmini verdiler :) :) :) :)
...inna lillahi ve inna ileyhi raciun...Canım Mevlam kolaylık versin..Bizim ŞER olarak gördüğümüzde MUTLAKA bir HAYIR vardır...biz aciziz,ALLAH en iyi bilendir ve EMİN OL mevlam DAHA HAYIRLISINI verecektir..Arkadaşlar olumsuz 0,100 çıktı negatif
Evet canım hayırlısı ile kucağımıza alalım.evet değerlerin artışı belirliyormuş. bana da öyle dedi. ama benden 2 günde 1 kan alınmadı o yüzden şu an değerim kaç bilmiyorum.
tek gebelik sağlıklı diye ikiz istemiyo doktor ama bizler de bu kadar uğraşıdan sonra bi taşla 2 kuş vuralım istiyoruz. sağlıkla kucağımıza alalım yeter ki. 1 olsun.
amiinnn canm inşaalllaaahhevet heyecan dorukta. ben de ultrason fotoğraflarını aldığımda ilk vesikalıkları dedim.Allah fotoğraflarının devamını göstersin.
Sagol cnm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...inna lillahi ve inna ileyhi raciun...Canım Mevlam kolaylık versin..Bizim ŞER olarak gördüğümüzde MUTLAKA bir HAYIR vardır...biz aciziz,ALLAH en iyi bilendir ve EMİN OL mevlam DAHA HAYIRLISINI verecektir..
ben de öyle. zaten normalde de sabırsızımdır.amiinnn canm inşaalllaaahhnasıl sabırsızım anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?