2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

benim test günüm 14. gündü. 172 çıkmıştı ama doktor değere takılma ikiz oluşunu o belirlemiyo dedi. dün kese görmeye gittim. 1 tane göründü. diğeri geriden gelebilir bekleyelim daha çok erken dedi.

Test sonucuna bakmaya girdik baktık açıklanmış bende bukadar erken beklemiyordum
Allahim hepimizjn hakkinda hayirlisini versin ins. Ne desek bos olcak biliyorum. Az yasamadim cunku bu duyguyu. Allahim ins. Tez zamanda bunu unutturacak dogal gebelikler nasip etsin

Bende ayın 18 i ni beklcem tet iki farketmez öncelik sağlıklı olması:) benim iki tane transfer edilmişti blast benim doktorda değerlerin artışı Ikiz Olabilme Ihtimalini Verir Demişti

Bende ayın 18 i ni beklcem tet iki farketmez öncelik sağlıklı olması:) benim iki tane transfer edilmişti blast benim doktorda değerlerin artışı Ikiz Olabilme Ihtimalini Verir Demişti
evet değerlerin artışı belirliyormuş. bana da öyle dedi. ama benden 2 günde 1 kan alınmadı o yüzden şu an değerim kaç bilmiyorum.
tek gebelik sağlıklı diye ikiz istemiyo doktor ama bizler de bu kadar uğraşıdan sonra bi taşla 2 kuş vuralım istiyoruz. sağlıkla kucağımıza alalım yeter ki. 1 olsun.

gunaydin kizlar

bizde opuya dogru gidiyoruz.sanirim ptesi catlatma ignesi vurulacak.carsamba toplama.yalniz ohss riski olabileceginden catlatma ignem degisti.ovitrelle yerine farkli bi igne verdiler.yumurta sayim 20 ustu su an

Ayy ne güzel seninki çok az kalmış :) bana da embriyonun fotokopisini verdiler...eşine diyorum bebişin ilk resmini verdiler :) :) :) :)
evet heyecan dorukta. ben de ultrason fotoğraflarını aldığımda ilk vesikalıkları dedim. Allah fotoğraflarının devamını göstersin.

Evet canım hayırlısı ile kucağımıza alalım.

N nazom_k üzülme demek saçma ama umudunu yitirme arkadaşım diyebilirim sadece.. sabret ve olcağına inan inşallah. hayırlısıyla çok beklemeden olsun inşallah canım.

kızlar bu arada dün transferim yapıldı...sizce suan ne yapmalıyım hafif yürüyüşler yapsam mı yoksa erken mi.. bu arada öğretmen olduğumiçin okulda seminer dönemi de başladı pazartesi gitsem mi yoksa gerek yok mu ayy kafam çok karışık..transferden sonadır ateşimde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…