- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.061
Canım ne güzel hayırlısı zor günlerdesin beklemek yani . İnşallah güzel haberlerin olur. Ben ystmak gerek diye biliyorum. Rapor alsan daha iyi olur bence.
Moralini bozma diycem ama ne kadar etkili olur bilmem. Rabbim daha iysini nasip edecektir inşallah. Kötü düşünme 2 ay sonra bir daha denersin Allahın izniyle. Demekki zamanı varmışHayır yok cnm dondurulmuş hayırlısı olsun hepinize hayırlı dogumlar diliyorum allaha emanet olun inşallah
Öğrenci yok yaptığımız bir şey de yok keşke dememek için 1 hafta rapor al canım o güne gelebilirsem inşsllah ben de öyle yapıcam. Bu kadar uğraşıyoruz Allahın izniyle boşa gitmesin. Peki yumurta toplandığı gün nasıl oluyor. Ne kadar hastanede kalınıyor. Pazartesi kısmetse yumurta toplanacak. İşlemden sonra okula geçebilir miyim merak ettimEn zoru bekleme aşaması...zaman geçmiyor ne kadar yapmak istemesem de belirti arıyorum şimdiden...nasıll geçecek inan bilmiyorum...
20 ustu yumurta toplandiginda transfer iptal dediler merkezden.belirti karin sismesi,gaz,ileri derece olursa solunum sorunu bile olabilirmispeki belirtileri varmıymış ohssnin. benimde 17 yumurtm toplnmıştı karnımve ciğerlerim su toplamıştı.ama dr bi risk görmedi transfer oldum
Canım aynı durumdayız bu gece çatlatma iğnem pazartesi opu transfer öbür ay. Hakkınızda hayırlısıbenim e2 7000lere ulasmis.bu gece catlatma ignem vurulacak.ptesi opu.yalniz ohss riski sebebiyle transferim baska ay yapilacak
O lmaz mı halsizlik de var hiç bişey yapmasam keşkeKızlar, tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı ? Çok çabuk yorulmaya başladım. İki ders yapıyorum zorlanıyorum enerjim düşüyor hemen.Normalde 12 - 7 olan tansiyonum 10 - 5 çıkıyo((
İnşallah canim hepimiz kucağımiza alırız bebişlerimiziEvet konuşuyorum hala müzik dinliyoruz telefonuma ninniler indirdim arada vivaldi dinliyoruz masallar anlatıyorum babasının eli sürekli göbeğimde zaten 3kişi uyuyoruz hep böyle devam eder inşallah:)
Öğrenci yok yaptığımız bir şey de yok keşke dememek için 1 hafta rapor al canım o güne gelebilirsem inşsllah ben de öyle yapıcam. Bu kadar uğraşıyoruz Allahın izniyle boşa gitmesin. Peki yumurta toplandığı gün nasıl oluyor. Ne kadar hastanede kalınıyor. Pazartesi kısmetse yumurta toplanacak. İşlemden sonra okula geçebilir miyim merak ettim
Ben vuruldum cnm opu nun ertesi gün başladım hala devam,
Ben transferden üç gün önce başladım tabiki zararı yok canim
Kanama ve ağrı olabilir canım dinlensen daha iyi olur bi de narkoz alıyorsun sonuçta bünye zayif olunca ben bayagi leyla gibiydimÖğrenci yok yaptığımız bir şey de yok keşke dememek için 1 hafta rapor al canım o güne gelebilirsem inşsllah ben de öyle yapıcam. Bu kadar uğraşıyoruz Allahın izniyle boşa gitmesin. Peki yumurta toplandığı gün nasıl oluyor. Ne kadar hastanede kalınıyor. Pazartesi kısmetse yumurta toplanacak. İşlemden sonra okula geçebilir miyim merak ettim
Ölçme dim canım ben ama başım çok dönüyor yatınca, oturuncaKızlar, tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı ? Çok çabuk yorulmaya başladım. İki ders yapıyorum zorlanıyorum enerjim düşüyor hemen.Normalde 12 - 7 olan tansiyonum 10 - 5 çıkıyo((
Aynen nasıl geçicek bakalım günler.Seninle birlikte gün sayarız benimde 2.gun ve test tarihim 16 eylülde:)
Erken değil mi ama dahaO lmaz mı halsizlik de var hiç bişey yapmasam keşke
düşük tansiyon da normalmis ama yoruyor Bebisler şimdiden
Bir kaç gün daha devam ederse dr'a sorarım belki birşey önerir.Ölçme dim canım ben ama başım çok dönüyor yatınca, oturunca
İnternette de olur diyor yeni bir şeye alışmaya çalışıyor bünyeErken değil mi ama daha
aynen ben de çok inanıyorum. şimdiden eşimle ufaklıklar diye seviyoruz.ben daha transfer transfer yapılmadan olumlu düşünmeye başladımhamilelik takvimini bile transfer olmadan yapmıştım bebeğimin geleceğine çok inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?