2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canım ne güzel hayırlısı zor günlerdesin beklemek yani . İnşallah güzel haberlerin olur. Ben ystmak gerek diye biliyorum. Rapor alsan daha iyi olur bence.

En zoru bekleme aşaması...zaman geçmiyor ne kadar yapmak istemesem de belirti arıyorum şimdiden...nasıll geçecek inan bilmiyorum...

Hayır yok cnm dondurulmuş hayırlısı olsun hepinize hayırlı dogumlar diliyorum allaha emanet olun inşallah
Moralini bozma diycem ama ne kadar etkili olur bilmem. Rabbim daha iysini nasip edecektir inşallah. Kötü düşünme 2 ay sonra bir daha denersin Allahın izniyle. Demekki zamanı varmış

En zoru bekleme aşaması...zaman geçmiyor ne kadar yapmak istemesem de belirti arıyorum şimdiden...nasıll geçecek inan bilmiyorum...
Öğrenci yok yaptığımız bir şey de yok keşke dememek için 1 hafta rapor al canım o güne gelebilirsem inşsllah ben de öyle yapıcam. Bu kadar uğraşıyoruz Allahın izniyle boşa gitmesin. Peki yumurta toplandığı gün nasıl oluyor. Ne kadar hastanede kalınıyor. Pazartesi kısmetse yumurta toplanacak. İşlemden sonra okula geçebilir miyim merak ettim

peki belirtileri varmıymış ohssnin. benimde 17 yumurtm toplnmıştı karnımve ciğerlerim su toplamıştı.ama dr bi risk görmedi transfer oldum
20 ustu yumurta toplandiginda transfer iptal dediler merkezden.belirti karin sismesi,gaz,ileri derece olursa solunum sorunu bile olabilirmis

Kızlar, tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı ? Çok çabuk yorulmaya başladım. İki ders yapıyorum zorlanıyorum enerjim düşüyor hemen.Normalde 12 - 7 olan tansiyonum 10 - 5 çıkıyo ((
O lmaz mı halsizlik de var hiç bişey yapmasam keşke
düşük tansiyon da normalmis ama yoruyor Bebisler şimdiden

Evet konuşuyorum hala müzik dinliyoruz telefonuma ninniler indirdim arada vivaldi dinliyoruz masallar anlatıyorum babasının eli sürekli göbeğimde zaten 3kişi uyuyoruz hep böyle devam eder inşallah:)
İnşallah canim hepimiz kucağımiza alırız bebişlerimizi
şimdiden süper bir anne oldun hissettikleriné inanıyorum bende
maşallah diyim bi de

Canm toplama günü değil ama ertesi gün okula çok rahat gidersin

Kanama ve ağrı olabilir canım dinlensen daha iyi olur bi de narkoz alıyorsun sonuçta bünye zayif olunca ben bayagi leyla gibiydim

Canlar şimdi doktordan geldim luCrn' e başıycam üç gun sonra, haftaya tekrar gidicem, daha sonra ne yapılması gerekriğine karar vericez dediler. İşte ben de tam o noktada ne yapılacagını soramadım acele ve panikten haftaya beni neler bekliyor bilmiyorum. Bu iğneyi ne kadar süre oluyorsunuz ? sonrasında ne zaman yumrta toplanıyor ? yani ben bu iğnelere başlayarak yumurta toplanma işlemine yaklaşmış mı oluyorum ? yumurta toplandıktan sonra ne kdar sure içinde tekrar transfer oluyor ?

Kızlar, tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı ? Çok çabuk yorulmaya başladım. İki ders yapıyorum zorlanıyorum enerjim düşüyor hemen.Normalde 12 - 7 olan tansiyonum 10 - 5 çıkıyo ((
Ölçme dim canım ben ama başım çok dönüyor yatınca, oturunca

[QUOTale99, post: 42482893, member: 223716"]Arkadaşlar Nasılsıniz duş işini nasıl yapıyorsunuz ben çok tedirgin im bu konuda [/QUOTE]

be de tedirgin oluyorum. onun icin sicak olmamasina dikkat edyorum cok fazla oyalanmiyorum. zaten bacagima yapistirdigim bantlardan rahat edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…