2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

[QUOTale99, post: 42482893, member: 223716"]Arkadaşlar Nasılsıniz duş işini nasıl yapıyorsunuz ben çok tedirgin im bu konuda

be de tedirgin oluyorum. onun icin sicak olmamasina dikkat edyorum cok fazla oyalanmiyorum. zaten bacagima yapistirdigim bantlardan rahat edemiyorum[/QUOTE]
Ilık suyla duş şeklinde olması gerekiyormuş canım zaten ama kolları havaya kaldırmak sakıncalı yıl
O bantlar sinir bozucu süresi gelmeden kalkiyordu yeniden yapistiriyordum bende.ama şimdi onun yerine estrofem in dozu arttirildi

Kızlaarrr bugün transferin 2.günü ve az önce lavaboya gittim ve kahverengi akıntı vardı sizce neden olabilir

Kızlar, tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı ? Çok çabuk yorulmaya başladım. İki ders yapıyorum zorlanıyorum enerjim düşüyor hemen.Normalde 12 - 7 olan tansiyonum 10 - 5 çıkıyo ((
Evet benim tansiyonum hep düşüktür şimdi 12-8 bile beni fena yapıyor bide 2 gündür sanki sicaklardan mi bilmiyorum ama nefes alis verisim rahat degil progestan vurulan arkadaşlar kalcaniz da kaşıntı ve kızarıklık oluyor mu

Tescilledik desene :)))
Kızlar ben hem jel hem de gunde iki defa progestani fitil olarak kullaniyorum düşünün hep islaklik var bende...bazen korkuyorum akiyo ya acaba kanama mi diye hemen lavaboya kosuyorum...bi de benim ara ara agrilarim oluyo normal sanirim...ayin 9 unda kese gormeye gidiyorum cok heyecanliyim ins gorunur kesem :)

Bende de oluyor kasinti

7+6 olmasına rağmen bebeğimin kalp atışı maalesef yok. Rabbim kimseye yasatmasin. Tup bebekle hamile kalmistim. Kurtaj olmam gerekiyor :-( çok açıyor canım kizlar. Dilim hayırlısı diyor ama içimde fırtınalar kopuyor.

Ne diyeceğimi bilemiyorum canm..ALLAH sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…