- 3 Eylül 2014
- 706
- 669
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.081
Ben de belirtilere baktım. Milletin 5. günden başlamış belirtileri ama bende henüz bi belirti yok.En zoru bekleme aşaması...zaman geçmiyor ne kadar yapmak istemesem de belirti arıyorum şimdiden...nasıll geçecek inan bilmiyorum...
aynen ben de çok inanıyorum. şimdiden eşimle ufaklıklar diye seviyoruz.
[QUOTale99, post: 42482893, member: 223716"]Arkadaşlar Nasılsıniz duş işini nasıl yapıyorsunuz ben çok tedirgin im bu konuda
Bende transferden sonra başladı ve hâlâ Devam ediyor jelden dedi merkez ama bence bebisdenKızlar ben sürekli islagim var mı aynı durum da olan..
İnşallah canim hepimiz kucağımiza alırız bebişlerimizi
şimdiden süper bir anne oldun hissettikleriné inanıyorum bende
maşallah diyim bi de
Canım ben jel de kullanmıyor progestsni vajinal kullanıyorum o da yapmaz galiba :) bebistendir o zamanBende transferden sonra başladı ve hâlâ Devam ediyor jelden dedi merkez ama bence bebisden
Yerleşme kanamasıdir inşallahKızlaarrr bugün transferin 3.günü ve az önce lavaboya gittim ve kahverengi akıntı vardı sizce neden olabilir
Kızlaarrr bugün transferin 3.günü ve az önce lavaboya gittim ve kahverengi akıntı vardı sizce neden olabilir
Kızlar ben sürekli islagim var mı aynı durum da olan..
Tescilledik desene :)))Canım ben jel de kullanmıyor progestsni vajinal kullanıyorum o da yapmaz galiba :) bebistendir o zaman
Benide tam aksine uyutmuyor:)Kızlar benim minik sürekli uyutuyor beni birde midem sürekli kazınıyor:))))
Yerleşme kanamasıdir inşallah
Bebek yerleşiyordur canım :)
Evet benim tansiyonum hep düşüktür şimdi 12-8 bile beni fena yapıyor bide 2 gündür sanki sicaklardan mi bilmiyorum ama nefes alis verisim rahat degil progestan vurulan arkadaşlar kalcaniz da kaşıntı ve kızarıklık oluyor muKızlar, tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı ? Çok çabuk yorulmaya başladım. İki ders yapıyorum zorlanıyorum enerjim düşüyor hemen.Normalde 12 - 7 olan tansiyonum 10 - 5 çıkıyo((
Kızlar ben hem jel hem de gunde iki defa progestani fitil olarak kullaniyorum düşünün hep islaklik var bende...bazen korkuyorum akiyo ya acaba kanama mi diye hemen lavaboya kosuyorum...bi de benim ara ara agrilarim oluyo normal sanirim...ayin 9 unda kese gormeye gidiyorum cok heyecanliyim ins gorunur kesem :)Tescilledik desene :)))
bende oyleyim su gibi akinti bazende beyazimsi oluyor
Bende de oluyor kasintiEvet benim tansiyonum hep düşüktür şimdi 12-8 bile beni fena yapıyor bide 2 gündür sanki sicaklardan mi bilmiyorum ama nefes alis verisim rahat degil progestan vurulan arkadaşlar kalcaniz da kaşıntı ve kızarıklık oluyor mu
7+6 olmasına rağmen bebeğimin kalp atışı maalesef yok. Rabbim kimseye yasatmasin. Tup bebekle hamile kalmistim. Kurtaj olmam gerekiyor :-( çok açıyor canım kizlar. Dilim hayırlısı diyor ama içimde fırtınalar kopuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?