- 19 Temmuz 2011
- 1.074
- 959
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.101
Rabbim sabır versin rabbim herseyi daha iyi bilir belki böyle daha hayırlıdır bende perşembe günü gidecem kalp atışını duymaya rabbim yardımcımiz olsun7+6 olmasına rağmen bebeğimin kalp atışı maalesef yok. Rabbim kimseye yasatmasin. Tup bebekle hamile kalmistim. Kurtaj olmam gerekiyor :-( çok açıyor canım kizlar. Dilim hayırlısı diyor ama içimde fırtınalar kopuyor.
Çok üzüldüm ne diyeceğim bilemedim Rabbim sabır versin kimseye böyle acı yasatmasin7+6 olmasına rağmen bebeğimin kalp atışı maalesef yok. Rabbim kimseye yasatmasin. Tup bebekle hamile kalmistim. Kurtaj olmam gerekiyor :-( çok açıyor canım kizlar. Dilim hayırlısı diyor ama içimde fırtınalar kopuyor.
Çok çok üzüldüm canım Allah sabır versin7+6 olmasına rağmen bebeğimin kalp atışı maalesef yok. Rabbim kimseye yasatmasin. Tup bebekle hamile kalmistim. Kurtaj olmam gerekiyor :-( çok açıyor canım kizlar. Dilim hayırlısı diyor ama içimde fırtınalar kopuyor.
Allah yardımcın olsun çok üzüldüm7+6 olmasına rağmen bebeğimin kalp atışı maalesef yok. Rabbim kimseye yasatmasin. Tup bebekle hamile kalmistim. Kurtaj olmam gerekiyor :-( çok açıyor canım kizlar. Dilim hayırlısı diyor ama içimde fırtınalar kopuyor.
Evet benim tansiyonum hep düşüktür şimdi 12-8 bile beni fena yapıyor bide 2 gündür sanki sicaklardan mi bilmiyorum ama nefes alis verisim rahat degil progestan vurulan arkadaşlar kalcaniz da kaşıntı ve kızarıklık oluyor mu
7+6 olmasına rağmen bebeğimin kalp atışı maalesef yok. Rabbim kimseye yasatmasin. Tup bebekle hamile kalmistim. Kurtaj olmam gerekiyor :-( çok açıyor canım kizlar. Dilim hayırlısı diyor ama içimde fırtınalar kopuyor.
Öyle olsun bende artık iğneler yan etkimi yaptı diye düşünmeye basladim korktum kaşıntilar için ne yapıyorsun peki sanki ısilık dokmus kalcalarimAy arkadaşım bende sürekli derin nefes alıp veriyorum bebeğin organları oluşuyor ya sinir sistemleri falan ondanmış progestan benim popomu çürüttü mosmor olan yerler kaşınıyor oda artık geçtiği için bikini giydiğimde yara bantları yama gibi duruyor:)))))
Allah sabir versin cok zor bi durumdur eminim biz burda daha yeni hamileleriz kese bile gormedik ama korkusu kalbimizde ben her gun kese gorur muyum kalp atisi duysr miyim diye bekliyorum anladim ki kanda pozitif gormek yetmiyormus...Allah sana da tekrar evlat nasip etsin...7+6 olmasına rağmen bebeğimin kalp atışı maalesef yok. Rabbim kimseye yasatmasin. Tup bebekle hamile kalmistim. Kurtaj olmam gerekiyor :-( çok açıyor canım kizlar. Dilim hayırlısı diyor ama içimde fırtınalar kopuyor.
7+6 olmasına rağmen bebeğimin kalp atışı maalesef yok. Rabbim kimseye yasatmasin. Tup bebekle hamile kalmistim. Kurtaj olmam gerekiyor :-( çok açıyor canım kizlar. Dilim hayırlısı diyor ama içimde fırtınalar kopuyor.
Öyle olsun bende artık iğneler yan etkimi yaptı diye düşünmeye basladim korktum kaşıntilar için ne yapıyorsun peki sanki ısilık dokmus kalcalarim
Bende sürekli kontrol ediyorum canım hep bir panik halinde olacağız kucagimiza alana kadar :)Kızlar ben hem jel hem de gunde iki defa progestani fitil olarak kullaniyorum düşünün hep islaklik var bende...bazen korkuyorum akiyo ya acaba kanama mi diye hemen lavaboya kosuyorum...bi de benim ara ara agrilarim oluyo normal sanirim...ayin 9 unda kese gormeye gidiyorum cok heyecanliyim ins gorunur kesem :)
Alice in Wonderland geçen hafta öyleydim bende şimdi senin muhtemel doğum tarihine baktım aşağı yukarı aramız 1 hafta demekki aynı süreçleri yaşıyoruz:) bu hafta ki mide bulantısı uyarısını veriyim o zmn herşey kokuyo resmen. su bile kokuyo. Umarım sizlerde de olmaz kızlar. Banyodan çıktım kendim bile kendime kokuyorum heryer kokuyo
Bulantı başladı bende bugünAmanıııın henüz kokulara karşı hassasiyetim başlamadı yakındır oda bende sürekli mide kazınması var yorgunluğu saymıyorum o hep var :)
Bende hiç belirti yok sadece canım tuz eksi istiyor acaba ters giden birseymi var diyorumAlice in Wonderland geçen hafta öyleydim bende şimdi senin muhtemel doğum tarihine baktım aşağı yukarı aramız 1 hafta demekki aynı süreçleri yaşıyoruz:) bu hafta ki mide bulantısı uyarısını veriyim o zmn herşey kokuyo resmen. su bile kokuyo. Umarım sizlerde de olmaz kızlar. Banyodan çıktım kendim bile kendime kokuyorum heryer kokuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?