2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Rabbim sabır versin rabbim herseyi daha iyi bilir belki böyle daha hayırlıdır bende perşembe günü gidecem kalp atışını duymaya rabbim yardımcımiz olsun

Çok üzüldüm ne diyeceğim bilemedim Rabbim sabır versin kimseye böyle acı yasatmasin

Ay arkadaşım bende sürekli derin nefes alıp veriyorum bebeğin organları oluşuyor ya sinir sistemleri falan ondanmış progestan benim popomu çürüttü mosmor olan yerler kaşınıyor oda artık geçtiği için bikini giydiğimde yara bantları yama gibi duruyor:)))))

Offfff canım ya rabbim sabır versin güçlü ol herşeyde bir hayır vardır rabbim herşeyi ayarlıyor kucağına aldığında bişey olsaydı daha acı lütfen dik dur

Öyle olsun bende artık iğneler yan etkimi yaptı diye düşünmeye basladim korktum kaşıntilar için ne yapıyorsun peki sanki ısilık dokmus kalcalarim

Allah sabir versin cok zor bi durumdur eminim biz burda daha yeni hamileleriz kese bile gormedik ama korkusu kalbimizde ben her gun kese gorur muyum kalp atisi duysr miyim diye bekliyorum anladim ki kanda pozitif gormek yetmiyormus...Allah sana da tekrar evlat nasip etsin...

off ne denir ki Allah daha beterinden saklasın

Öyle olsun bende artık iğneler yan etkimi yaptı diye düşünmeye basladim korktum kaşıntilar için ne yapıyorsun peki sanki ısilık dokmus kalcalarim

Canım sen yine de doktoruna sor benimki o kadar kotu değil belki senin alerjin vardır...bana iğne olduğum hemşire jel gibi krem verdi morluk be acısını dindirsin diye hoş artık eskisi gibi iğne ağrı yapmıyor ilk zaman iğne olduğum yerin üstüne oturamıyordum

Bende sürekli kontrol ediyorum canım hep bir panik halinde olacağız kucagimiza alana kadar :)
Bende 11 inde gidiyorum içini ferah tut sorunsuz göreceğiz kesemizide insaAllah

Alice in Wonderland geçen hafta öyleydim bende şimdi senin muhtemel doğum tarihine baktım aşağı yukarı aramız 1 hafta demekki aynı süreçleri yaşıyoruz:) bu hafta ki mide bulantısı uyarısını veriyim o zmn herşey kokuyo resmen. su bile kokuyo. Umarım sizlerde de olmaz kızlar. Banyodan çıktım kendim bile kendime kokuyorum heryer kokuyo

Amanıııın henüz kokulara karşı hassasiyetim başlamadı yakındır oda bende sürekli mide kazınması var yorgunluğu saymıyorum o hep var :)

Amanıııın henüz kokulara karşı hassasiyetim başlamadı yakındır oda bende sürekli mide kazınması var yorgunluğu saymıyorum o hep var :)
Bulantı başladı bende bugün
Istahim da kesildi midem kaziniyor ama yemek yemek istemiyorum
Aramizda iki gün var senle alice diyim dedim geliyo bulantılar

Bende hiç belirti yok sadece canım tuz eksi istiyor acaba ters giden birseymi var diyorum

Kızlar dün gece hastaneye kaldırıldim . takipte olacaksın yumurtaliklarin çok büyümüş ilaçların etkisiyle dediler. Zaten kivraniyordum agrıdan .serum la falan sakinlesince odadaki herkes sonra başladı. Oda bebek ve hamilelerle doluydu.Neyin var..? Buraya kadar herşey normaldi çektiğim katlanamadigim acı bile.tup bebek transferi yaptırdım dediğim an bakışları gormeliydiniz. sakinlesince bi hata işlemiş im gibi sasirma sesleri şekilleri herkeste. Buraya kadarda normal dedim fazla cevap vermemeye çalıştım ama gözümden yaslar akıyor hala da akıyor. Sonra demesinler mi şimdi bu çocuk senin olmuyo demi.kocanin oluyo senin olmuyor yada senin oluyor kocanın olmuyor.....Hayır tabiki kem kimmm anlattım tüp bebeğin nasıl bişey olduğunu. Bu seferde ya karışır ise nasıl oluyor o falan filan. Mahvoldum anlatamam.anlatamam.gece boyunca uyuyamadim sakladım gözyaşlarımi arkamı döndüm sessizce ağladım. Dua ettim Allahım. Bgn de hastaneden çıkmak istedim.doktor da zaten onay verdi tüp bebek yaptırdığı yer daha iyi kontrollerini yapar dedi.Allahim ne olur bana da benim gibi isteyen herkese ver mucizesi yarabbim dedim.cok zorr cahil insanlarla ugrasmak çok zorr bu kadar sıkıntıların içinde. Dua edin bana nolurrr cok kötü durumdayım psikolojik olarak düne kadar sizin sayenizde hep umutluydum test günümü heyecanla bekliyordum bugün test gunum geldiginde bile test yapmaya korkar oldum...hepinizi opuyorum guzel mis kokulu anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…