2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bülent beyin değil canım, Bursa acıbademde Şahin beyin hastasıyım. Estrofem iğnelerden mi kaynaklanıyor?

Canim ben esimin ailesine soylemedim cahil insanlar elli tane film uydururlar bu surecte sadecr ailem biliyodu ve hep benimle cektiler bu surecin sıkıntısını onlarin ruhu duymadi bilseler de bi sey olmazdi lafimi ederlerdi o yuzden bebegimin ustunde haklari yokmus gibi hissediyorum hep :) bence kimseye soylememk bu surecte en yakinin bile lafini ediyo herkes anlamaz ceken anlar sadece bu derdi...

Evet kızlar bende merak ediyorum kalp atışına kaç gün sonra çağırdılar? Yani benim transferden sonra tam 33 gün sonra oluyo da çok değil mi ya:) keseyi 21 . Günde gördük te kalp atışı çok uzun sanki

ben keseyi transferden 2 hafta sonra görmüş oldum kalp atışı için de 18 in de gidicez yani transferden 4 hfta sonraya denk gelmiş oluyor...

Benim eşim söylemiş canım yoksa bende istemiyordum ama ben ne yaptım tedavi surecim boyunca uzak durdum :)))

Ya kızlar size de ağrı giriyo mu bazen bana az once adet olacakmisim gibi karnima agri girdi..bi de fitil atiklari gelirkeb iki gun once pembemsi geldi kanama diye cok korktum olmadi bi daha...testimi tekrarlamadim diye cok pismanim carsamba günunu iple çekiyorum ins sıkıntı yoktur...

Hamile olmasaydim eger ben dun ikinci adetimi olmaliydim canim. Resmen aksamustunden sabaha kadar agridan oldüm.dusun gece bile uyandirdi o agri beni. Normalde adetlerimde agrili gecer. Resmen o agriyi yasadim .ama bir.aksilik yok cok sukur. Sabah aklima geldi bide dunun.adet gunu oldugu. Korkudan olcektim resmen.demekki adet donemlerinde yasayacagiz.bu duyguyu

Adet döneminde ben oldum oluyorum şeklindeydim. Çünkü ben adet olmadan 2 gün önce başlar ağrım ve zor başlar adetim. Onun bi doz düşüğünü yaşadım. Korkma yani sorun olduğunu sanmıyorum
Bende 2 gün jel 1 gün iğne kullanıyorum. O jeller bazen bikaç günde bir tortuları geri geliyo ve bazen çok açık pembe oluyolar. Ben bi sorun olduğunu hiç düşünmedim. Çok şükür henüz ni sıkıntı olmadı. İçini ferah tut cnm. Herşey olması gerektiği gibi gidiyo. Biz kendimizi fazla dinliyoruz sadece

Kızlar merhaba bir süredir yazdıklarınızı takip ediyorum. Benimde transferim 5 gün önce gerçekleşti opu sonrası ohss riski nedeniyle embriyolar 3.gün olarak dondurulmuştu sonra 1 ay ara verdik ve embriyolar çözülerek 2 gün daha bekletildi. 5.gün 1. kalite tek embriyo transferi yapıldı şimdi beklemedeyim 12 eylülde test yapıcam. İnşallah hepimiz bebeklerimize biran önce kavuşuruz.

Hayırlı olsun cnm öncelikle. Bekleme süreci çok zor çok iyi biliyorum. Önce testi beklersin sonra keseyi görmeyi sonra o da yetmez kalp atışını :) inşallah su gibi geçer zaman hayırlı haberlerini alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…