- 3 Eylül 2014
- 706
- 669
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.141
Bülent beyin değil canım, Bursa acıbademde Şahin beyin hastasıyım. Estrofem iğnelerden mi kaynaklanıyor?Yanlış hatırlamıyosam bülent beyin hastasıydın dimi sende. Ben de hiç bi belirti olmadı cnm. Tek hissettiğim halsizlikti o da estrofemden galiba. Dengesizleştiriyo brz vucudu. Hiç belirti olmayanlarda var hiç merak etme
Canim kese gormeye gittiginde kalp atisina bakmıyor degil mi daha duyulmaz sanirim bi de keseden kac gun sonra kalp atisina cagirdi?İnşallah çarşamba kalp atışını duymaya gidecem inşallah rabbim onuda nasip eder
Kızlar her sabah benim gibi gaz sancısı ile uyanan varmı?
Günaydın bu arada herkese:)
Kaçıncı günün olucak transferden sonra kalp atışı için ?İnşallah çarşamba kalp atışını duymaya gidecem inşallah rabbim onuda nasip eder
Canim ben esimin ailesine soylemedim cahil insanlar elli tane film uydururlar bu surecte sadecr ailem biliyodu ve hep benimle cektiler bu surecin sıkıntısını onlarin ruhu duymadi bilseler de bi sey olmazdi lafimi ederlerdi o yuzden bebegimin ustunde haklari yokmus gibi hissediyorum hep :) bence kimseye soylememk bu surecte en yakinin bile lafini ediyo herkes anlamaz ceken anlar sadece bu derdi...Cahil cühela insanlarla uğraşmak zor okumuş cahiller var benim etrafımda tüp bebek sanki allahın kulu değilmiş gibi beni tebrik etmeyen insanlar bile var karşıma geçip benim ki hemen oldu değip kahkayı basan embesil bir gorumcem var ben ne yapıyorum hiç kaile almıyorum çünkü benim için çok basit biri ucuz bir insan tüp bebek annesi olduğum için kendimden asla utanmadım kendileri utansın sonuçta benim evladımda insan allahın kulu benim için bir mucize be böyle insanlar kendilerini mükemmel anne sanıyorlar ...Tup bebek annesiyim üstüne basa basa soyluyorum kusur mu buluyorsunuz malzeme mi çıkarmaya çalışıyorsunuz konuşun istediğiniz kadar ama önce kendi kusurunuzu kapatın insan olmayı öğrenin sizin doğurduğunuzu bizde doğurabiliyoruz hem de en sağlıklısını bırakın kızlar kim ne derse desin salaklarla uğraşılmaz... @polysnna_30 a yapılan çok sinirime dokundu...
İğne değil canım haplar varya ben günde 3 tane içiyorum transferden beri. Sende içiyosundur mutlakaBülent beyin değil canım, Bursa acıbademde Şahin beyin hastasıyım. Estrofem iğnelerden mi kaynaklanıyor?
Evet canım içiyorum ben de. O zaman hamilelik belirtileri ile ilaç belirtileri birbirine karışabilir. Belirtilere takılmayayım en iyisi.İğne değil canım haplar varya ben günde 3 tane içiyorum transferden beri. Sende içiyosundur mutlaka
Canim ben esimin ailesine soylemedim cahil insanlar elli tane film uydururlar bu surecte sadecr ailem biliyodu ve hep benimle cektiler bu surecin sıkıntısını onlarin ruhu duymadi bilseler de bi sey olmazdi lafimi ederlerdi o yuzden bebegimin ustunde haklari yokmus gibi hissediyorum hep :) bence kimseye soylememk bu surecte en yakinin bile lafini ediyo herkes anlamaz ceken anlar sadece bu derdi...
Hahah çok güldüm çünkü şuan bende aynı moddayımZaten biri gelip ters bişey söylerse mezardan kanuni çıksa lafımı esirgemem
Aynen cnm kimseye eyvallahimiz olmuyor bu süreçte en guzelini yaparsin :)Zaten biri gelip ters bişey söylerse mezardan kanuni çıksa lafımı esirgemem
15 gün sonra cagirdi kalp atışı icinCanim kese gormeye gittiginde kalp atisina bakmıyor degil mi daha duyulmaz sanirim bi de keseden kac gun sonra kalp atisina cagirdi?
Hamile olmasaydim eger ben dun ikinci adetimi olmaliydim canim. Resmen aksamustunden sabaha kadar agridan oldüm.dusun gece bile uyandirdi o agri beni. Normalde adetlerimde agrili gecer. Resmen o agriyi yasadim .ama bir.aksilik yok cok sukur. Sabah aklima geldi bide dunun.adet gunu oldugu. Korkudan olcektim resmen.demekki adet donemlerinde yasayacagiz.bu duyguyuYa kızlar size de ağrı giriyo mu bazen bana az once adet olacakmisim gibi karnima agri girdi..bi de fitil atiklari gelirkeb iki gun once pembemsi geldi kanama diye cok korktum olmadi bi daha...testimi tekrarlamadim diye cok pismanim carsamba günunu iple çekiyorum ins sıkıntı yoktur...
Adet döneminde ben oldum oluyorum şeklindeydim. Çünkü ben adet olmadan 2 gün önce başlar ağrım ve zor başlar adetim. Onun bi doz düşüğünü yaşadım. Korkma yani sorun olduğunu sanmıyorumYa kızlar size de ağrı giriyo mu bazen bana az once adet olacakmisim gibi karnima agri girdi..bi de fitil atiklari gelirkeb iki gun once pembemsi geldi kanama diye cok korktum olmadi bi daha...testimi tekrarlamadim diye cok pismanim carsamba günunu iple çekiyorum ins sıkıntı yoktur...
Hayırlı olsun cnm öncelikle. Bekleme süreci çok zor çok iyi biliyorum. Önce testi beklersin sonra keseyi görmeyi sonra o da yetmez kalp atışını :) inşallah su gibi geçer zaman hayırlı haberlerini alırsınKızlar merhaba bir süredir yazdıklarınızı takip ediyorum. Benimde transferim 5 gün önce gerçekleşti opu sonrası ohss riski nedeniyle embriyolar 3.gün olarak dondurulmuştu sonra 1 ay ara verdik ve embriyolar çözülerek 2 gün daha bekletildi. 5.gün 1. kalite tek embriyo transferi yapıldı şimdi beklemedeyim 12 eylülde test yapıcam. İnşallah hepimiz bebeklerimize biran önce kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?