- 3 Eylül 2014
- 706
- 669
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.121
Canım geçmiş olsun. cahil insanlar onlar boşver. biraz genel kültürleri olsa bilirlerdi ne olduğunu. sen moralini onlar için bozma, inan değmez. Bu çektiklerimizin karşılığını en güzel şekilde verecek Rabbim.Kızlar dün gece hastaneye kaldırıldim . takipte olacaksın yumurtaliklarin çok büyümüş ilaçların etkisiyle dediler. Zaten kivraniyordum agrıdan .serum la falan sakinlesince odadaki herkes sonra başladı. Oda bebek ve hamilelerle doluydu.Neyin var..? Buraya kadar herşey normaldi çektiğim katlanamadigim acı bile.tup bebek transferi yaptırdım dediğim an bakışları gormeliydiniz. sakinlesince bi hata işlemiş im gibi sasirma sesleri şekilleri herkeste. Buraya kadarda normal dedim fazla cevap vermemeye çalıştım ama gözümden yaslar akıyor hala da akıyor. Sonra demesinler mi şimdi bu çocuk senin olmuyo demi.kocanin oluyo senin olmuyor yada senin oluyor kocanın olmuyor.....Hayır tabiki kem kimmm anlattım tüp bebeğin nasıl bişey olduğunu. Bu seferde ya karışır ise nasıl oluyor o falan filan. Mahvoldum anlatamam.anlatamam.gece boyunca uyuyamadim sakladım gözyaşlarımi arkamı döndüm sessizce ağladım. Dua ettim Allahım. Bgn de hastaneden çıkmak istedim.doktor da zaten onay verdi tüp bebek yaptırdığı yer daha iyi kontrollerini yapar dedi.Allahim ne olur bana da benim gibi isteyen herkese ver mucizesi yarabbim dedim.cok zorr cahil insanlarla ugrasmak çok zorr bu kadar sıkıntıların içinde. Dua edin bana nolurrr cok kötü durumdayım psikolojik olarak düne kadar sizin sayenizde hep umutluydum test günümü heyecanla bekliyordum bugün test gunum geldiginde bile test yapmaya korkar oldum...hepinizi opuyorum guzel mis kokulu anneler
Insallahh canim AminnCanım geçmiş olsun. cahil insanlar onlar boşver. biraz genel kültürleri olsa bilirlerdi ne olduğunu. sen moralini onlar için bozma, inan değmez. Bu çektiklerimizin karşılığını en güzel şekilde verecek Rabbim.
Cahiller ne olcak takma kafana bosver onlari canm kendini bebeğini düşün sende söyle tup bebek yaptığını cnm moralini bozmasinlarKızlar dün gece hastaneye kaldırıldim . takipte olacaksın yumurtaliklarin çok büyümüş ilaçların etkisiyle dediler. Zaten kivraniyordum agrıdan .serum la falan sakinlesince odadaki herkes sonra başladı. Oda bebek ve hamilelerle doluydu.Neyin var..? Buraya kadar herşey normaldi çektiğim katlanamadigim acı bile.tup bebek transferi yaptırdım dediğim an bakışları gormeliydiniz. sakinlesince bi hata işlemiş im gibi sasirma sesleri şekilleri herkeste. Buraya kadarda normal dedim fazla cevap vermemeye çalıştım ama gözümden yaslar akıyor hala da akıyor. Sonra demesinler mi şimdi bu çocuk senin olmuyo demi.kocanin oluyo senin olmuyor yada senin oluyor kocanın olmuyor.....Hayır tabiki kem kimmm anlattım tüp bebeğin nasıl bişey olduğunu. Bu seferde ya karışır ise nasıl oluyor o falan filan. Mahvoldum anlatamam.anlatamam.gece boyunca uyuyamadim sakladım gözyaşlarımi arkamı döndüm sessizce ağladım. Dua ettim Allahım. Bgn de hastaneden çıkmak istedim.doktor da zaten onay verdi tüp bebek yaptırdığı yer daha iyi kontrollerini yapar dedi.Allahim ne olur bana da benim gibi isteyen herkese ver mucizesi yarabbim dedim.cok zorr cahil insanlarla ugrasmak çok zorr bu kadar sıkıntıların içinde. Dua edin bana nolurrr cok kötü durumdayım psikolojik olarak düne kadar sizin sayenizde hep umutluydum test günümü heyecanla bekliyordum bugün test gunum geldiginde bile test yapmaya korkar oldum...hepinizi opuyorum guzel mis kokulu anneler
Amanıııın henüz kokulara karşı hassasiyetim başlamadı yakındır oda bende sürekli mide kazınması var yorgunluğu saymıyorum o hep var :)
Bende arada Sol tarafımda batmalar oluyorduKızlar sizde transferden 5 gün sonra kramp başladı mı? Herkes kramp demiş belirti olarak genelde de, bende şu an hiç belirti yok
Kızlar dün gece hastaneye kaldırıldim . takipte olacaksın yumurtaliklarin çok büyümüş ilaçların etkisiyle dediler. Zaten kivraniyordum agrıdan .serum la falan sakinlesince odadaki herkes sonra başladı. Oda bebek ve hamilelerle doluydu.Neyin var..? Buraya kadar herşey normaldi çektiğim katlanamadigim acı bile.tup bebek transferi yaptırdım dediğim an bakışları gormeliydiniz. sakinlesince bi hata işlemiş im gibi sasirma sesleri şekilleri herkeste. Buraya kadarda normal dedim fazla cevap vermemeye çalıştım ama gözümden yaslar akıyor hala da akıyor. Sonra demesinler mi şimdi bu çocuk senin olmuyo demi.kocanin oluyo senin olmuyor yada senin oluyor kocanın olmuyor.....Hayır tabiki kem kimmm anlattım tüp bebeğin nasıl bişey olduğunu. Bu seferde ya karışır ise nasıl oluyor o falan filan. Mahvoldum anlatamam.anlatamam.gece boyunca uyuyamadim sakladım gözyaşlarımi arkamı döndüm sessizce ağladım. Dua ettim Allahım. Bgn de hastaneden çıkmak istedim.doktor da zaten onay verdi tüp bebek yaptırdığı yer daha iyi kontrollerini yapar dedi.Allahim ne olur bana da benim gibi isteyen herkese ver mucizesi yarabbim dedim.cok zorr cahil insanlarla ugrasmak çok zorr bu kadar sıkıntıların içinde. Dua edin bana nolurrr cok kötü durumdayım psikolojik olarak düne kadar sizin sayenizde hep umutluydum test günümü heyecanla bekliyordum bugün test gunum geldiginde bile test yapmaya korkar oldum...hepinizi opuyorum guzel mis kokulu anneler
Senle aramda bir gun var cnm bende de pek belirti yok mide bulantisi koku hassasiyeti fln...bizde genetik sanirim mide bulantisi yaşayan cok yok hamilelik esnasında ondan mi bilmiyorum benim sirtim ve bacaklrim agriyor gaz sıkıntısı var bi de bazen karnima agri giriyo o kadar,uzun sure yatinca ayaga kalktigimda gozlerim karariyobende de koku hassasiyeti başladı öğürmeler falan bebeklerimiz iyi olsunda napalım katlancaz artık
Kızlar dün gece hastaneye kaldırıldim . takipte olacaksın yumurtaliklarin çok büyümüş ilaçların etkisiyle dediler. Zaten kivraniyordum agrıdan .serum la falan sakinlesince odadaki herkes sonra başladı. Oda bebek ve hamilelerle doluydu.Neyin var..? Buraya kadar herşey normaldi çektiğim katlanamadigim acı bile.tup bebek transferi yaptırdım dediğim an bakışları gormeliydiniz. sakinlesince bi hata işlemiş im gibi sasirma sesleri şekilleri herkeste. Buraya kadarda normal dedim fazla cevap vermemeye çalıştım ama gözümden yaslar akıyor hala da akıyor. Sonra demesinler mi şimdi bu çocuk senin olmuyo demi.kocanin oluyo senin olmuyor yada senin oluyor kocanın olmuyor.....Hayır tabiki kem kimmm anlattım tüp bebeğin nasıl bişey olduğunu. Bu seferde ya karışır ise nasıl oluyor o falan filan. Mahvoldum anlatamam.anlatamam.gece boyunca uyuyamadim sakladım gözyaşlarımi arkamı döndüm sessizce ağladım. Dua ettim Allahım. Bgn de hastaneden çıkmak istedim.doktor da zaten onay verdi tüp bebek yaptırdığı yer daha iyi kontrollerini yapar dedi.Allahim ne olur bana da benim gibi isteyen herkese ver mucizesi yarabbim dedim.cok zorr cahil insanlarla ugrasmak çok zorr bu kadar sıkıntıların içinde. Dua edin bana nolurrr cok kötü durumdayım psikolojik olarak düne kadar sizin sayenizde hep umutluydum test günümü heyecanla bekliyordum bugün test gunum geldiginde bile test yapmaya korkar oldum...hepinizi opuyorum guzel mis kokulu anneler
Cahil insanlar dediğin gibi canım onları kafana takmaya değmezKızlar dün gece hastaneye kaldırıldim . takipte olacaksın yumurtaliklarin çok büyümüş ilaçların etkisiyle dediler. Zaten kivraniyordum agrıdan .serum la falan sakinlesince odadaki herkes sonra başladı. Oda bebek ve hamilelerle doluydu.Neyin var..? Buraya kadar herşey normaldi çektiğim katlanamadigim acı bile.tup bebek transferi yaptırdım dediğim an bakışları gormeliydiniz. sakinlesince bi hata işlemiş im gibi sasirma sesleri şekilleri herkeste. Buraya kadarda normal dedim fazla cevap vermemeye çalıştım ama gözümden yaslar akıyor hala da akıyor. Sonra demesinler mi şimdi bu çocuk senin olmuyo demi.kocanin oluyo senin olmuyor yada senin oluyor kocanın olmuyor.....Hayır tabiki kem kimmm anlattım tüp bebeğin nasıl bişey olduğunu. Bu seferde ya karışır ise nasıl oluyor o falan filan. Mahvoldum anlatamam.anlatamam.gece boyunca uyuyamadim sakladım gözyaşlarımi arkamı döndüm sessizce ağladım. Dua ettim Allahım. Bgn de hastaneden çıkmak istedim.doktor da zaten onay verdi tüp bebek yaptırdığı yer daha iyi kontrollerini yapar dedi.Allahim ne olur bana da benim gibi isteyen herkese ver mucizesi yarabbim dedim.cok zorr cahil insanlarla ugrasmak çok zorr bu kadar sıkıntıların içinde. Dua edin bana nolurrr cok kötü durumdayım psikolojik olarak düne kadar sizin sayenizde hep umutluydum test günümü heyecanla bekliyordum bugün test gunum geldiginde bile test yapmaya korkar oldum...hepinizi opuyorum guzel mis kokulu anneler
Yok cnm ben hiç bulantısı olmadan doğuranları tanıyorum. İnşallah senin de öyledir o şanslı insanlardansındırBende hiç belirti yok sadece canım tuz eksi istiyor acaba ters giden birseymi var diyorum
Yanlış hatırlamıyosam bülent beyin hastasıydın dimi sende. Ben de hiç bi belirti olmadı cnm. Tek hissettiğim halsizlikti o da estrofemden galiba. Dengesizleştiriyo brz vucudu. Hiç belirti olmayanlarda var hiç merak etmeKızlar sizde transferden 5 gün sonra kramp başladı mı? Herkes kramp demiş belirti olarak genelde de, bende şu an hiç belirti yok
İnşallah çarşamba kalp atışını duymaya gidecem inşallah rabbim onuda nasip ederYok cnm ben hiç bulantısı olmadan doğuranları tanıyorum. İnşallah senin de öyledir o şanslı insanlardansındır
Ay ne güzel benim daha ayın 15inde kalp atışı. Keseleri gördük sıra kalp atışında:) hayırlısıyla şu aşamaları güzel güzel atlatsak ve kucağımıza hemen alsakİnşallah çarşamba kalp atışını duymaya gidecem inşallah rabbim onuda nasip eder
canım benim de yeni başladı bizde çok 4 kardeşiz annem hepimizde bulantı yaşamış ablalalrımında hamilelikleri hep bulantılı geçti hayırlısı tabi bunada şükür dayancam artık :) benim dün biraz rahmim ağrıdı yatınca geçti ara ara da baş dönmesi oluyorSenle aramda bir gun var cnm bende de pek belirti yok mide bulantisi koku hassasiyeti fln...bizde genetik sanirim mide bulantisi yaşayan cok yok hamilelik esnasında ondan mi bilmiyorum benim sirtim ve bacaklrim agriyor gaz sıkıntısı var bi de bazen karnima agri giriyo o kadar,uzun sure yatinca ayaga kalktigimda gozlerim karariyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?