2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar sizde transferden 5 gün sonra kramp başladı mı? Herkes kramp demiş belirti olarak genelde de, bende şu an hiç belirti yok

Canım geçmiş olsun. cahil insanlar onlar boşver. biraz genel kültürleri olsa bilirlerdi ne olduğunu. sen moralini onlar için bozma, inan değmez. Bu çektiklerimizin karşılığını en güzel şekilde verecek Rabbim.

Cahiller ne olcak takma kafana bosver onlari canm kendini bebeğini düşün sende söyle tup bebek yaptığını cnm moralini bozmasinlar

canim nolur sakin ol kendini oncelikle seninle birlikte olan bebegini uzme. kafaya takmamak elde degil biliyorum ama burada seni anlayan bircok arkadas var bosver cahil insanlari. bizlerde bu yuzden zaten cevremize soylemek istemiyoruz ya

bende de koku hassasiyeti başladı öğürmeler falan bebeklerimiz iyi olsunda napalım katlancaz artık
Senle aramda bir gun var cnm bende de pek belirti yok mide bulantisi koku hassasiyeti fln...bizde genetik sanirim mide bulantisi yaşayan cok yok hamilelik esnasında ondan mi bilmiyorum benim sirtim ve bacaklrim agriyor gaz sıkıntısı var bi de bazen karnima agri giriyo o kadar,uzun sure yatinca ayaga kalktigimda gozlerim karariyo

Canm kendini üzme sakın...maalesef çevremizdeki birçok insan tüp bebek asamalarını bilmiyor ve cahil cahil konuşuyor onlar yüzünden herseyimizi butun yaşadıklarımızı burda sadece birbirimizle paylaşıyoruz

Cahil insanlar dediğin gibi canım onları kafana takmaya değmez
Biz burdayız hepimiz birbirimizi anlıyoruz ve dualarımız hep birbirimizle
Üzme bebislerini

Canım bana kalsa soylemem zaten.annem disinda kimse bile bilmiyor sadece esimle ikimiz bu zorlu süreçte beraberiz.doktor odaya girdiğinde şikayetimi hocasina anlatırken zaten söyledi duymuslardi .yoksa ben karin ağrısı falan demiştim ilk başta. Doktor endişeli olunca sürekli odamdaydi bu akılda duyuldu maleseff.ahhh bi sakin olabilsemm durduramiyorum g ozyaslarimi .Eşim de yorgunluktan iyudu sanıyor. Onu üzmek için yanında aglayamiyorum.aglayamiyorum bilir benim nekadar hassas olduğumu anladı bişeyler olduğunu. Insallahh düzelir im. Bir an önce kendime gelmek istiyorum.umut etmek hayal kurmak istiyorum.istiyorum.hepiniz sağolun

Kızlar sizde transferden 5 gün sonra kramp başladı mı? Herkes kramp demiş belirti olarak genelde de, bende şu an hiç belirti yok
Yanlış hatırlamıyosam bülent beyin hastasıydın dimi sende. Ben de hiç bi belirti olmadı cnm. Tek hissettiğim halsizlikti o da estrofemden galiba. Dengesizleştiriyo brz vucudu. Hiç belirti olmayanlarda var hiç merak etme

Cahil cühela insanlarla uğraşmak zor okumuş cahiller var benim etrafımda tüp bebek sanki allahın kulu değilmiş gibi beni tebrik etmeyen insanlar bile var karşıma geçip benim ki hemen oldu değip kahkayı basan embesil bir gorumcem var ben ne yapıyorum hiç kaile almıyorum çünkü benim için çok basit biri ucuz bir insan tüp bebek annesi olduğum için kendimden asla utanmadım kendileri utansın sonuçta benim evladımda insan allahın kulu benim için bir mucize be böyle insanlar kendilerini mükemmel anne sanıyorlar ...Tup bebek annesiyim üstüne basa basa soyluyorum kusur mu buluyorsunuz malzeme mi çıkarmaya çalışıyorsunuz konuşun istediğiniz kadar ama önce kendi kusurunuzu kapatın insan olmayı öğrenin sizin doğurduğunuzu bizde doğurabiliyoruz hem de en sağlıklısını bırakın kızlar kim ne derse desin salaklarla uğraşılmaz... @polysnna_30 a yapılan çok sinirime dokundu...

canım benim de yeni başladı bizde çok 4 kardeşiz annem hepimizde bulantı yaşamış ablalalrımında hamilelikleri hep bulantılı geçti hayırlısı tabi bunada şükür dayancam artık :) benim dün biraz rahmim ağrıdı yatınca geçti ara ara da baş dönmesi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…