2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Sagolun kizlar herkes ayni seyleri yasiyor sanirim hemen hemen zor olunca sanki elimizden kayip gidecekmis gibi korkuyoruz :)

selam kızlar ben de son testimi yptırdım dün çok şükür 1000 i geçti. dokrotum ultrason için 15 gün sonra gitmemi istedi herhalde hem kese hem kalp atışını duyarım. transferin 32. günü felan oluyor işte.

U umut46 gittim canım.baktı bi skinti yok dedi çok şükür. Lucrin verdi pazar onu vurcam.iki hafta sonra falan adet olursun dedi. Sonra da basliycaz ilaç tedavisine..tahminen adetin 19.günü falan gâliba..
Canım histereskopiden kaç gün sonra muayene için çağırıyor bir de histereskopi sonrası bi ilaç verdi mi kullanmak için? Biz sehirdisindan geleceğiz 2 gün kalıp dönmeyi düşünüyoruz o süreçte eczaneyle falan ugrasmayalim ilaçları yanımıza alalım diye düşünüyoruz.

Canım histeroskopi sen bir hafta sonra bi ultrason var.o zamana kadar tetradox kullandım.sonra ilk ultrasondan sonra bugün lucrin igne vuruldum.ama o bi defaya mahsus.on ,on iki güne adet olmam gerekiyordu.sonra dondurulmuş tedavi başlayacak inşallah..

ben de oyleyim surekli acikiyorum. biraz ayakta dursam yorgunluktan bitiyorum. ama buna da sükür

Benim de hep midem kazınıyo

Benim de rahimim kasılıyor normalmi acaba?
Kasılma normal mi acaba bende de var bwl ağrısı da var

Ben de oluyo ara ara ağrı giriyo bel ve kasıklarıma

Canım son bir haftada yaşadıklarımı yazmaya ancak fırsat bulabildim... Benim de ultrasonda 10-11 yumurta göründü . Geçtiğimiz perşembe günü OPU da 7 tanesi toplanmış. 4 tanesi 1 kalite imiş. Ancak maalesef bizde hiç döllenme olmadı ve pazara kadar yine de bekleyelim dedi doktor ...Gerçi ben bu beklemenin anlamsız olduğunu biliyordum ama bekledik yine de ve döllenme olmayınca evimize döndük ... Doktor Kasım Aralık ta tekrar deneyelim dedi...Ha bu arada belki benim durumumu yaşayan olursa diye bir bilgi vereyim bizde hiç döllenme gerçekleşmediğinden transfer de yapılmadı ve hastane 500 TL geri ödeme yaptı bize. Bilginiz olsun yani...

Son sayfalara şöyle bir göz gezdirdim de hamilelik haberi alan birçok arkadaşımız olmuş, hepinizi tebrik ediyorum. Sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin Rabbim...Benim gibi olumsuz sonuç alan arkadaşlar olursa da ne yapıyoruz ????
Canımızı sıkmıyoruz, yıkılmıyoruz, dua ediyoruz ve yola devam diyoruz

Merhaba cnm, bnmde ilk denememde döllenme bile olmamıştı. Ben 8 ay kadar bekledim bu kişisel bir tercihti, mart ayında doktorumu değiştirdim, ilaç kullanmaya başladım, 18 ağustosta tedavim başladı, bugün transferimin 3.günü, beklemedeyim

Kızlar şuan popomun üstüne yatamıyorum bugün 5. iğnemi yaptım ve sağ tarafım çok kotu ağrıyor

Pozitifliğini tebrik ediyorum güzel dileklerin için de ayrıca tesekkur ederim )

İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla sende mutlu haberler alırsın canım. Zor bi süreç. Pes etmek yok. Dualarımız seninle..

Çok sağol canım bilgiler için Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…