2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar şuan popomun üstüne yatamıyorum bugün 5. iğnemi yaptım ve sağ tarafım çok kotu ağrıyor
Ben de öyleyim canım. Bana 5 gün iğne 5 gün jel verdi. Dün son iğnemi yaptırdım şükürler olsun, ama çok zorlandım. Hala oturamıyorum uzun süre yürüyemiyorum. Sen kaç gün kullanacaksın iğne

Selam Canim hiç moralini bozma haziranda birebir yaşadığını yaşadım bende
2 adet geçirip tekrar gittik bu seferde de 2. Kalite idi embriyolar ama allahà şükür tuttu insqllah akarsı da gelir
İçini ferah tut vericegin boşluğu ıyu değerlendir iyice dinlendir hem vücudunu hem zihninı
Dualarımız hep sizle inşallah yakın zamanda güzel haberlerini Zi alırız

Kizlar yarin kan testi.vericem.beklenen gunum gekdi.heycandan ziyade cok korkuyorum hic belirtim de yok

İnşallah sende de güzel haberleri alırız canım...

Rabbim muradını gönlüne göre hayırlısı ile versin canım.

Kızlar şuan popomun üstüne yatamıyorum bugün 5. iğnemi yaptım ve sağ tarafım çok kotu ağrıyor
Benim de opu öncesi yapılan iğnelerde ilk birkaç gün çok ağrım olmuştu ve birkaç gün yürürken yatarken falan zorlanmıştım. Sonra iğne yaptırdığım bir hemşireye durumdan bahsedince enjeksiyon esnasında refleks ile popomu sıkmamamı ve derin nefes almamı söyledi aksi taktirde ilaç dağılmaz ağrı yapar dedi. Sonraki denemelerde kadıncağızın söylediklerini yaptım ve ağrılarım cidden azaldı...Sen de bir dene istersen ...

Pozitifliğini tebrik ediyorum güzel dileklerin için de ayrıca tesekkur ederim )

Rica ederim canım. Cidden aldığımız olumsuz haber ile dünyamızı karartmak, sabır gerektiren bu süreçte kendimize yapacağımız en büyük kötülük olur diye düşünüyorum. Ayrıca bunda da vardır bir hayr diyerek olayı değerlendirmek lazım...

İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla sende mutlu haberler alırsın canım. Zor bi süreç. Pes etmek yok. Dualarımız seninle..

Amin canım. Allah razı olsun :)

Merhaba arkadaşlar malesef bizim de ilk tüp bebek denememiz başarısız oldu Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah

Canım moral bozmak yok...Elbet bunda da vardır bir hayr demek ve tekrar denemeye kadar kazandığımız zamanı iyi değerlendirmek gerek diye düşünüyorum. mesela ben sigara konusunda çok iradesizdim ve bir türlü bırakacak gücü bulamıyordum kendimde ... Ama aldığım negatif sonuç bana bu konuda motivasyon sağladı ...İnşallah bir dahaki denemeye kadar bırakacağım bu zıkkımı Eşimin de kilo vermesi gerekiyordu ama ne yaptım ne ettimse yemekten vazgeçiremiyordum onu ....Şimdi ona da dank etti ve yarından itibaren spora ve diyete başlama kararı verdi :)

Allah razı olsun canım ...Ben de aynen senin gibi düşünüyorum ...İlk denememizde açıkçası kendi sağlığımızı pek önemsemiyorduk ve bunun yansımalarını görünce bize verilmiş bir zaman olarak düşündük bu negatif sonucu ...Bu arada tebrik ederim seni de. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah minik meleğini :)

Benimde transferden 5gün önce başladı iğnelerim hala devam ediyorum cnm. Hem jel hem iğne bende çok zorlanıyorum ama mecburen devam ediyoruz.

Canim benim bende sigara kullanıyordum şimdi umrumda mi sigara.
Öncesinde de protein agirlikli beslenmek,balık yağı, incir ise yariyor muş ama sadece sen değil eşinde dikkat etmeli sadece yumurta sağlıklı olunca değil sperm de sağlıklı olmalıymış
İnsqllah bol bol embriyolar olusur bu sefer bol bol da dondurursun

Gunaydin hanimlarrr.burun kanamasi yasayan oluyormu hic.
Boyle saril saril akmiyorda afedersiniz icini temizlerke pecete baya kan oluyor
Bununda hamilelikte yasanabilecegini duymustum ama kimsede burnum kaniyor demeyince.merak ettim

gunaydin herkese.bugun opum var ne olur dua edin.aklimda sorular donuyor.kac yunurta toplancak dollenecekmi.bi de sonrasi var tabi.ohss riski olusacakmi.20nin ustunde yumos toplanirsa transfer sonraya kalicak
Canım Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle, sen düşünme birşey rahat olmaya çalış.

Normalde sağlık ocağında yaptırıyordum bugn acilde yaptırdım...bunları ne zamana kadar kullanacaz acaba
10haftya kadar diye söylendi bana. İstersen doktoruna proluton depot yu bi sor. Bende korkunç ağrı yaşadığım için her gün progestan yerine 2 gün jel 3.gün depo iğne olan proluton depoyu kullanıyorum. Bide iğneyi yapan yavaş yavaş enjekte etsin. İğneyi çıkardıktan sonrada 10-15 sanıye oraya bastırsın (ilaç geri gelmesin diye yapıyolarmış). Bide bi arkadaşımız bi jelden bahsetmişti hemşire vermiş istersen bi onu sor yada ben bi karışım söylemiştim eau de goulard diye onu kullan. Alkolle yada kolonyayla da ovabilirsin. Buna bişekilde çözüm bulmalısın çünkü 10 hafta uzun bi süreç. Yapan kişi de çok önemli! Nazar değdirmeyim kendime ama o kadar iyi birine denk geldimki ben inanamıyorum ama sadece yarım saat fln bi yanma oluyo sonra hiç bişey kalmıyo. Hart diye batırıp yaptıklarında çok canın acıyo. Ve 3 gün ağrısı geçmiyodu. Bide yaptırdıktan sonra yatabiliyosan en azından 3-5 dk yat. Yatarak yaptırıyosun dimi? Tam ipneyi batırırken de derin nefes al alabildiğin kadar. Çünkü nefes alırken kendini kasamıyosun! İğneyi olurken rahat olman çok önemli. Ben evde yaptırdığım için 10dk yatıyorum iğne iyice inmiş oluyo. Bilmiyorum faydası olur mu ama gerçekten bende çok sıkıntı yaşadığım için söylüyorum

Gunaydin hanimlarrr.burun kanamasi yasayan oluyormu hic.
Boyle saril saril akmiyorda afedersiniz icini temizlerke pecete baya kan oluyor
Bununda hamilelikte yasanabilecegini duymustum ama kimsede burnum kaniyor demeyince.merak ettim
Benim görüncemde olmuştu canım vücuttaksn miktarı arttığı için yaşanabiliyormuş bide damarlar genişlediği için doktoru bu şekilde açıklamıştı

Günaydın kızlar
Perşembe günü test günüm. Gece heyecandan uyuyamadım. Testi nasıl yapacağım ben bilmiyorum, acayip heyecanlıyım. Sabah idrar testi ile yapıp hemen ardından hastaneye gitmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…