2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim bu kadar stres olacagina al hassas test, yarin sabahtan itibaren basla yapmaya, cikacak kadar gun gecti zaten

Arkadaslar bende asilama yaptirdim 2 gun oldu lutfen bana dua edermisiniz
Dualarimiz seninle canim..benim gittigim doktorlar asilamada olasilik cok yuksek degil onun icin de direk tupe gecin, bos yere yipranmayin diye onerdi hep. Umarim senin farkli olur ama olmazsa da hic canini sikmadan baska asilamayla falan da ugrasmayip direk tup yap derim canim

ya kızlar benim tedavinin aynısından olan yok galiba ? mikrodoz protokol dediler araştırıyorum başarılı olan var mı merak da ediyorum iki gun sonra lucrn iğnelere başlıycam sonrası belirsiz.

ya kızlar benim tedavinin aynısından olan yok galiba ? mikrodoz protokol dediler araştırıyorum başarılı olan var mı merak da ediyorum iki gun sonra lucrn iğnelere başlıycam sonrası belirsiz.
Ne oldugunu bilmedigim icin yazamadim cevap canim ama her neyse de umarim basarili olur ve bebisine kavusursun

Ne oldugunu bilmedigim icin yazamadim cevap canim ama her neyse de umarim basarili olur ve bebisine kavusursun

Amin umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Sanırım bu konuda biraz yanlız takılıcam olur da başarılı olursa burdan ilan ederim artık hepiniz için isteyen herkes için yürekten dua ediyorum sizler de dualarınızı eksik etmeyin dilerim en kısa zamanda sizlere haber verebilirim sağlıkla :)

yaaa tebrik ederim maşallah sanaaa :)

ben dün OPU oldum..bugün minişlerimden haber almayı umuyorum :) kaçıncı gün embriyosuydu senin kuzular
3. Gün embriyo su iki tane transfer edilmişti ikiside tutunmuş tatlım inşallah darısı başına sizlere de bol bol dua ediyorum

Günaydın arkadaşlar biz bebeğim le uykucu olduk yeni uyandık ve midem kazınıyor :)
Test bekleyen ve opu yapan arkadaşlar ö kadar işlem gördük sna bu sürecin en zor kısmı yumurta döllendimi ve bebeğim tuttu mu stresi. .ben test yapınca 1 saat bekledim ama ömrümden ömür gitti sanki. .inşallah bol yumuslu ce pozitifli haberler gelir. .

Cannaram canım senin için de çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip eylesin. .değerin çok yüksekti demek ki 2 melek tutunmus annesine. .benim Jan degerim yüksek değil ama perşembe günü kese görmeye gidecez çok heyecanlıyım. .karından mi baktı Dr. .

Evet canım karından baktı göründüde onu da doktora sordum ilk tercihimiz karından karından bakmak ama bazen kilo veya daha önce sezaryen olanlarda görünmeyebiliyor o zaman alttan bakılıyor dedi darısı sana canım senden de güzel haberler bekliyorum inşallah

evde test yapmadan hastanede mi yaptırdın önce canım? ben de aynı hislerdeyim. heyecan umut korku endişe karmakarışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…