- 12 Aralık 2013
- 153
- 284
- 33
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.241
Tebrikler tatlım bu mutluluğun tarifi yok sağlıklıca kucağımıza alalım inşallahKizlaaaaar doktorum aradi simdi.o mucize kelimeyi duydum sonunda.kan degerim 89 çıkmış.transferin 10 günüydü: ) rabbim hepinize yasatsin bu mutluluğu ins
Canim benim üzülmek için erken. Adet kanaması değildir o bu kadar erken olmaz. Doktorun kanamayi durdurmak için iğne falan vermedi miKızlar çok mutsuzummm benim dün gece kanamam başladı .leke falan değil bildiğin adet kanamasi. transferin .6.gunu ve adetime 12 gün var normalde.doktoru aradım test gününü bekle suan hiçbişey diyemem ara kanama olabilir de dedi ama benim umudum kalmadı. Bişeyler yanlış olmali. Bukadar erken kanamasi olanı hiç duymadım. Dunya basima yikildi sanki .ne yapacağımı bilemedim mahvoldum....
Melek Ada B burcum8686 ben de sizden gaza gelip takvim yaptım. saçma mı oldu bilmiyorum. burcum sen atlattın, darısı melek adayla bana. Rabbim utandırmasın inşallah.
Herkes bulantidan koku hassasiyetinden bahsetmis bende sadece sabah uyaninca midemde bulanti gibi agri bar baska da yok...sirtim ve bazen kasiklarim agriyor bi de vucud hep sicak kisiden kisiye degisiyor sanirim belirtiler ya da psikolojik mi hamileyiz diye carsamba kese gormeye gidicem cok korkuyorum simdiden :)Merhaba kızlar dün sabah bulantı basladi bugün çok kötü bulanıyor midem. Umarım hayra işarettir bu.. ben hergün sabah akşam crinone jel kullanıyorum. Ayrıca proluton deport 4 günde 1 yaptırıyorum. Kalcadan yapmaya alıştım artık geçen evde kendim yaptim bacaktan. Carsambadan beri bacagim çok kötüydü kasım tutulmuştu ve dokunamiyordum yürüyüşüm bile değişmişti. Sıcak su torbası koydum ağrıyan yere. . Banyoda sıcak su ile masaj yaptim baya iyi geldi. Bugün çok hafif ağrı kaldı. Eğer iğne yeriniz agriyorsa sıcak tutun yayılır rahatlarsiniz.
doktorun neden öyle dedi ki. bana verilen kağıtta olması gereknden daha erken adet olursanız veya kanamanız olursa doktorunuza hemen haber veriniz yazıyor. devam ediyor mu hala kanaman? hastaneye kaldırıldım demiştin, yumurtalıkların büyümes i ile bir ilgisi olabilir mi? doktor muayeneye çağırmadımıKızlar çok mutsuzummm benim dün gece kanamam başladı .leke falan değil bildiğin adet kanamasi. transferin .6.gunu ve adetime 12 gün var normalde.doktoru aradım test gününü bekle suan hiçbişey diyemem ara kanama olabilir de dedi ama benim umudum kalmadı. Bişeyler yanlış olmali. Bukadar erken kanamasi olanı hiç duymadım. Dunya basima yikildi sanki .ne yapacağımı bilemedim mahvoldum....
Oy masallah masallah. Benim minnaklara arkadasmi geliyormusKızlar iki taneler ikizler geliyor inşallah çok güzel bir duygu Rabbim herkese yaşatsın 11 gün sonra kalp atışı için çağırdı
kizlar selam
opum oldu.26 yumurtam toplanmis.transferim baska aya birakildi.yarin bilgi verecekler embriyolarla ilgili
kizlar selam
opum oldu.26 yumurtam toplanmis.transferim baska aya birakildi.yarin bilgi verecekler embriyolarla ilgili
Evet arkadan geliyor arkadaşlar sulltan ve çok minnaklar hakettenOy masallah masallah. Benim minnaklara arkadasmi geliyormus
Gözün aydın cnm, darısı bekleyenlerin,bizim başımızaKizlaaaaar doktorum aradi simdi.o mucize kelimeyi duydum sonunda.kan degerim 89 çıkmış.transferin 10 günüydü: ) rabbim hepinize yasatsin bu mutluluğu ins
Hayırlı olsun canım hepsi bebiş olsun inşallahkizlar selam
Cnm benim de agriyor ama egilirken fln öyle cok ağrı yok herkeste farkli seyrediyor bu hamilelik cogu mide bulantisi diyor bende yok mesela ins sıkıntı yoktur cunku kanama fln olmasi gerek bi sorun varsa...kızlar nolur biri cevap yazsın. bugün bel ağrısından ölüyorum. bi fikriniz var mı ya da beli ağrıyan
Geçmiş olsun cnm.kizlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?