2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

slm kızlar ben bu ay başlamak istiyorum şişli memorial de fakat ön görüşme için tam adet tarihimde gitmek istiyorum öyle olurmu kabul ederlermiki olursa bir gün sonra başlanacak hatayda olduğum için yolculuk zor olur

Ben de adet dönemimde ön görüşme için gitmiştim ank da, eger tedavi olmaya karar verirsen, doktor da seni muayene etmek isteyebilir. Eger muayene olursan ön görüşmeden çıkar direkt muayane ücreti alırlar canım. Umarım bir an önce bebeğine kavuşursun.

Selam kızlar ben kesemi gördüm 1 tane tutunmus :) 5 hafta 1 günlük karından gayet rahat göründü
Yalnız kistler oluşmuş ohss olabilirmiş kendi doktoruma gitcem bugün acilen ınsallah olusmaz ohss dua edin
İnşallah ohss olunmaz tatlım hemen doktorunla görüş hayırlı olsun darısı kalp atışını duymaya
Benim muhtemel doğum tarihi iki gün öne kaydı

inşallah canım ya banada 3. gün 2 tane transfer edilmişti :)darısı kalp atışını duymaya inşallah..
evde test yapmadan hastanede mi yaptırdın önce canım? ben de aynı hislerdeyim. heyecan umut korku endişe karmakarışık.
canım dr um bana 12. gün test yapmamı söylemişti ben dayanamayıp kendisiyle konuşup 10. gün de kanda baktırdım.11.gün de evde keyfi test yaptım çıktı zaten..evde test yapsan geç döllenme olmuşsa çıkmayabilir..moralimi bozmam kan testini beklerim diyorsan evde yap..yoksa kanda öğrenip keyfi testler yap :)

BEN ŞUAN TEST GÜNÜNE KADAR KULLANACAM

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANM SÖYLEDİKLERİNE DİKKAT EDECEM

Aynen belirtim olmayınca üzülmüştüm.cok sukur rabbim sesimi duydu :) dun gece biraz bulantilar baslamisti ama heycandan sandim

Kizlaaaaar doktorum aradi simdi.o mucize kelimeyi duydum sonunda.kan degerim 89 çıkmış.transferin 10 günüydü: ) rabbim hepinize yasatsin bu mutluluğu ins

tebrik ederim canım..ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı başıma artıkbugün transferle birlikte4.gün

B burcum8686 tebrikler canım...

Kızlar hepinize selam feci uykuluyum az önce uyandım midem bulanıyor azıcık bugün de bel ağrısı kasık batması azda olsa karnım ağrıyor bir ara şiddetlendi eşimi aradım eve geldi korkudan ne yapacağımı şaşırdım ilk bebek olunca insan panikliyor.birazdan bebeğime meyve şöleni yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…