- 30 Ağustos 2015
- 25
- 68
- 3
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.221
slm kızlar ben bu ay başlamak istiyorum şişli memorial de fakat ön görüşme için tam adet tarihimde gitmek istiyorum öyle olurmu kabul ederlermiki olursa bir gün sonra başlanacak hatayda olduğum için yolculuk zor olur
Selam kızlar ben kesemi gördüm 1 tane tutunmus :) 5 hafta 1 günlük karından gayet rahat göründü
Yalnız kistler oluşmuş ohss olabilirmiş kendi doktoruma gitcem bugün acilen ınsallah olusmaz ohss dua edin
İnşallah ohss olunmaz tatlım hemen doktorunla görüş hayırlı olsun darısı kalp atışını duymayaSelam kızlar ben kesemi gördüm 1 tane tutunmus :) 5 hafta 1 günlük karından gayet rahat göründü
Yalnız kistler oluşmuş ohss olabilirmiş kendi doktoruma gitcem bugün acilen ınsallah olusmaz ohss dua edin
Sagol canim inşallah tedirgin oldum biraz ama kist bebegi beslermis zamanla da kaybolurmus inşallah öylé olurİnşallah sağlıkla kucagına alırsın. Dualarımız seninle
Amin canim insallah bir an önce doktorumu görsem rahqtliycamİnşallah ohss olunmaz tatlım hemen doktorunla görüş hayırlı olsun darısı kalp atışını duymaya
Benim muhtemel doğum tarihi iki gün öne kaydı
hadi az kaldı inşallahİki saat once kan verdim simdi telef onun basinda caresiz bekliyorum arayacaklar :)
inşallah canım ya banada 3. gün 2 tane transfer edilmişti :)darısı kalp atışını duymaya inşallah..Evet canım karından baktı göründüde onu da doktora sordum ilk tercihimiz karından karından bakmak ama bazen kilo veya daha önce sezaryen olanlarda görünmeyebiliyor o zaman alttan bakılıyor dedi darısı sana canım senden de güzel haberler bekliyorum inşallah
canım dr um bana 12. gün test yapmamı söylemişti ben dayanamayıp kendisiyle konuşup 10. gün de kanda baktırdım.11.gün de evde keyfi test yaptım çıktı zaten..evde test yapsan geç döllenme olmuşsa çıkmayabilir..moralimi bozmam kan testini beklerim diyorsan evde yap..yoksa kanda öğrenip keyfi testler yap :)evde test yapmadan hastanede mi yaptırdın önce canım? ben de aynı hislerdeyim. heyecan umut korku endişe karmakarışık.
cevap geldi mi canım umarım pozitiftir..İki saat once kan verdim simdi telef onun basinda caresiz bekliyorum arayacaklar :)
Ben de öyleyim canım. Bana 5 gün iğne 5 gün jel verdi. Dün son iğnemi yaptırdım şükürler olsun, ama çok zorlandım. Hala oturamıyorum uzun süre yürüyemiyorum. Sen kaç gün kullanacaksın iğne
çok sevindim, darısı başıma inşallah. demekki belirti olması şart değilmiş. rahatladım :)Kizlaaaaar doktorum aradi simdi.o mucize kelimeyi duydum sonunda.kan degerim 89 çıkmış.transferin 10 günüydü: ) rabbim hepinize yasatsin bu mutluluğu ins
gözün aydın canım..benimde 10.gün 74 dü :)Kizlaaaaar doktorum aradi simdi.o mucize kelimeyi duydum sonunda.kan degerim 89 çıkmış.transferin 10 günüydü: ) rabbim hepinize yasatsin bu mutluluğu ins
10haftya kadar diye söylendi bana. İstersen doktoruna proluton depot yu bi sor. Bende korkunç ağrı yaşadığım için her gün progestan yerine 2 gün jel 3.gün depo iğne olan proluton depoyu kullanıyorum. Bide iğneyi yapan yavaş yavaş enjekte etsin. İğneyi çıkardıktan sonrada 10-15 sanıye oraya bastırsın (ilaç geri gelmesin diye yapıyolarmış). Bide bi arkadaşımız bi jelden bahsetmişti hemşire vermiş istersen bi onu sor yada ben bi karışım söylemiştim eau de goulard diye onu kullan. Alkolle yada kolonyayla da ovabilirsin. Buna bişekilde çözüm bulmalısın çünkü 10 hafta uzun bi süreç. Yapan kişi de çok önemli! Nazar değdirmeyim kendime ama o kadar iyi birine denk geldimki ben inanamıyorum ama sadece yarım saat fln bi yanma oluyo sonra hiç bişey kalmıyo. Hart diye batırıp yaptıklarında çok canın acıyo. Ve 3 gün ağrısı geçmiyodu. Bide yaptırdıktan sonra yatabiliyosan en azından 3-5 dk yat. Yatarak yaptırıyosun dimi? Tam ipneyi batırırken de derin nefes al alabildiğin kadar. Çünkü nefes alırken kendini kasamıyosun! İğneyi olurken rahat olman çok önemli. Ben evde yaptırdığım için 10dk yatıyorum iğne iyice inmiş oluyo. Bilmiyorum faydası olur mu ama gerçekten bende çok sıkıntı yaşadığım için söylüyorum
Kizlaaaaar doktorum aradi simdi.o mucize kelimeyi duydum sonunda.kan degerim 89 çıkmış.transferin 10 günüydü: ) rabbim hepinize yasatsin bu mutluluğu ins
Tebrikler cok sevindim canim...:)Kizlaaaaar doktorum aradi simdi.o mucize kelimeyi duydum sonunda.kan degerim 89 çıkmış.transferin 10 günüydü: ) rabbim hepinize yasatsin bu mutluluğu ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?