- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- 448
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.261
cevap için sağol canım dün bişey yoktu bugün oldu iş başı yaptım ondan herhalde. kanama yok Allaha şükürler olsun. evime gideyim de ayaklarımı uzatıp yatıcamCnm benim de agriyor ama egilirken fln öyle cok ağrı yok herkeste farkli seyrediyor bu hamilelik cogu mide bulantisi diyor bende yok mesela ins sıkıntı yoktur cunku kanama fln olmasi gerek bi sorun varsa...
Aynısı bende de var müthiş bir bel ağrısı aksama da misafirim var bakalım ne yapacam ve mide kazintisi bu ne yacevap için sağol canım dün bişey yoktu bugün oldu iş başı yaptım ondan herhalde. kanama yok Allaha şükürler olsun. evime gideyim de ayaklarımı uzatıp yatıcam
Korkma ins bi sey yoktur ya pozitifi gormek hikâyeymis :) beni kalp atışı paklar onu duymadan rahat etmicem ben de her gun kendimi kontrol ediyorum bi sorun var midir diye...ins kalp atislarini da duyariz...cevap için sağol canım dün bişey yoktu bugün oldu iş başı yaptım ondan herhalde. kanama yok Allaha şükürler olsun. evime gideyim de ayaklarımı uzatıp yatıcam
qaraqiz canım bende de çok bel ağrısı oluyor. 10 dk ayakta kalsam başlıyor oyüzden sık sık uzanıp belimi dinlendiriyorum..[/
Aynısı bende de var müthiş bir bel ağrısı aksama da misafirim var bakalım ne yapacam ve mide kazintisi bu ne ya
sağolun kızlar rahatladım baya. işbaşı yapınca böyle işte. o masadan o masaya gez dur. şansıma patron da büroda. arzum o mide kazıntısı bende de var sürekli yeme duygularım kabarık napcaz böyle ya
Korkma ins bi sey yoktur ya pozitifi gormek hikâyeymis :) beni kalp atışı paklar onu duymadan rahat etmicem ben de her gun kendimi kontrol ediyorum bi sorun var midir diye...ins kalp atislarini da duyariz...
gerçekten mi ya, pozitifi göreyim başka şey düşünmem gibi geliyorKorkma ins bi sey yoktur ya pozitifi gormek hikâyeymis :) beni kalp atışı paklar onu duymadan rahat etmicem ben de her gun kendimi kontrol ediyorum bi sorun var midir diye...ins kalp atislarini da duyariz...
Tabi ki pozitif seni deli gibi mutlu ediyo ama sonrasinda kesedir kalp atisidir endiseyle bekliyosun canim :))gerçekten mi ya, pozitifi göreyim başka şey düşünmem gibi geliyor
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bebislerini canımKızlarrrr ikizbenimkilerde
Yanyana miniklerim foto yukeleyemedim bi turlu
Bugün devlet hastanesine gittim rapor almak için keseye bakalım dedi kadın. 1 tane kese gördü ve yanında kistler var tehlikeli olabilir dedi.
Tabi hemen kendi doktoruma gittuk (normalde cumartesi gidecektik)
Kist olusmasi tup bebekle hamilelikte çok normalmis hatta kist hamilelik belirtisi bile sayilirmis hiç sıkıntı yok dedi ve sonra iki keseyi gösterdi
Cumartesi kalp atışları için gitcez bazı ilaçları kesmek lazımmış ondan sonrada ama hangilerini bilmiyorum
Yedigine içtiğini çok dikkat et,kimyasallar dan uzak dur dedi (çamaşır suyu,tuz ruhu gibj) Deodorant bile açık havada sık dedi
Ayy çok yazdımkızlar ama herseyi anlatım dedim Size
Sagol canim minik kalpleri de atıyordr inşallah hepimizinki lerin :)Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bebislerini canım
Kızlarrrr ikizbenimkilerde
Bugün devlet hastanesine gittim rapor almak için keseye bakalım dedi kadın. 1 tane kese gördü ve yanında kistler var tehlikeli olabilir dedi.
Kist olusmasi tup bebekle hamilelikte çok normalmis hatta kist hamilelik belirtisi bile sayilirmis hiç sıkıntı yok dedi ve sonra iki keseyi gösterdi
Cumartesi kalp atışları için gitcez bazı ilaçları kesmek lazımmış ondan sonrada ama hangilerini bilmiyorum
Yedigine içtiğini çok dikkat et,kimyasallar dan uzak dur dedi (çamaşır suyu,tuz ruhu gibj) Deodorant bile açık havada sık dedi
İnşallah canım Onuda atlatsaydık rahatladikSagol canim minik kalpleri de atıyordr inşallah hepimizinki lerin :)
Gozunaydin canım duble anne oluyorsun ne güzel maşallah. Rabbim sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin. Kan değerlerin kaçtı seninKızlarrrr ikizbenimkilerde
Degerin kacti canim ikizmis cok sevindim masallah ben de catlicam meraktan carsambaya kadar :)Kızlarrrr ikizbenimkilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?