2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Cnm benim de agriyor ama egilirken fln öyle cok ağrı yok herkeste farkli seyrediyor bu hamilelik cogu mide bulantisi diyor bende yok mesela ins sıkıntı yoktur cunku kanama fln olmasi gerek bi sorun varsa...
cevap için sağol canım dün bişey yoktu bugün oldu iş başı yaptım ondan herhalde. kanama yok Allaha şükürler olsun. evime gideyim de ayaklarımı uzatıp yatıcam

qaraqiz canım bende de çok bel ağrısı oluyor. 10 dk ayakta kalsam başlıyor oyüzden sık sık uzanıp belimi dinlendiriyorum..

cevap için sağol canım dün bişey yoktu bugün oldu iş başı yaptım ondan herhalde. kanama yok Allaha şükürler olsun. evime gideyim de ayaklarımı uzatıp yatıcam
Aynısı bende de var müthiş bir bel ağrısı aksama da misafirim var bakalım ne yapacam ve mide kazintisi bu ne ya

Korkma ins bi sey yoktur ya pozitifi gormek hikâyeymis :) beni kalp atışı paklar onu duymadan rahat etmicem ben de her gun kendimi kontrol ediyorum bi sorun var midir diye...ins kalp atislarini da duyariz...

Korkma ins bi sey yoktur ya pozitifi gormek hikâyeymis :) beni kalp atışı paklar onu duymadan rahat etmicem ben de her gun kendimi kontrol ediyorum bi sorun var midir diye...ins kalp atislarini da duyariz...

bana da herkes tebrik ederim hayırlı olsun diyo. cumadan sonra inşallah tam tebrik edersiniz sevinemiyorum daha diyorum

Kızlarrrr ikiz benimkilerde
Yanyana miniklerim foto yukeleyemedim bi turlu
Bugün devlet hastanesine gittim rapor almak için keseye bakalım dedi kadın. 1 tane kese gördü ve yanında kistler var tehlikeli olabilir dedi.
Tabi hemen kendi doktoruma gittuk (normalde cumartesi gidecektik)
Kist olusmasi tup bebekle hamilelikte çok normalmis hatta kist hamilelik belirtisi bile sayilirmis hiç sıkıntı yok dedi ve sonra iki keseyi gösterdi
Cumartesi kalp atışları için gitcez bazı ilaçları kesmek lazımmış ondan sonrada ama hangilerini bilmiyorum
Yedigine içtiğini çok dikkat et,kimyasallar dan uzak dur dedi (çamaşır suyu,tuz ruhu gibj) Deodorant bile açık havada sık dedi
Ayy çok yazdım kızlar ama herseyi anlatım dedim Size

Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bebislerini canım

Zeymuss ;değer çok güzel artmış hadi maşallah canım
Burcum; hayırlı olsun çok çok sevindim :) hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah
Polyanna; inşallah normal bir kanamadır Canim Bebisler tutunuyordur
Cannaram ;hayırlı olsun ikizmis yanyana büyüsün ler kocaman olsunlar inşallah :)

[QUOTE="burcum8686, post: 42503767, member: 7laaaaar doktorum aradi simdi.o mucize kelimeyi duydum sonunda.kan degerim 89 çıkmış.transferin 10 günüydü: ) rabbim hepinize yasatsin bu mutluluğu ins[/QUOTE]
Allah tamamına erdirsin inşallah.. benim de 12. Gündü.39.5 çıktı. Carsamba tekrarlayacagız.sınırda dedi.hemşire.sevineyim mi üzüzleyim mi şaşırdım kaldım.daha öncekinde 0.01 çıkmıştı. Duanızı eksik etmeyin.

Çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah

Gozunaydin canım duble anne oluyorsun ne güzel maşallah. Rabbim sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin. Kan değerlerin kaçtı senin

Burcum 8686 Allah tamamına erdirsin inşallah.. benim de 12. Gündü.39.5 çıktı. Carsamba tekrarlayacagız.sınırda dedi.hemşire.sevineyim mi üzüleyim mi şaşırdım kaldım.daha öncekinde 0.01 çıkmıştı. Duanızı eksiketmeyin.

Degerin kacti canim ikizmis cok sevindim masallah ben de catlicam meraktan carsambaya kadar :)

Kizlar hayirli aksamlar
pozitif sonuc alanlar Rabbim tamamina erdirsin
Keseleri goren arkadaslar darisi basimiza, kalp atisi sevincinide paylasirsiniz insAALLAH
Benim basim donuyor uzaninca ve belim agriyor belirtilerim bunlar:)
Kendinize iyi bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…