- 25 Temmuz 2014
- 322
- 501
- 78
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.281
11. Gün 212 13. Gun 435 4. Gun 575 ama 11. Günle 13. Gun arasında saat farkı 5 saat falandı 11. Gün Akşam 4 de verdim 13. Gun 11 de bana normal gelmişti artıs ama ikizmis lerGozunaydin canım duble anne oluyorsun ne güzel maşallah. Rabbim sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin. Kan değerlerin kaçtı senin
Canim benim önemli olan artış iki katına çıkarsa sonraki testte sıkıntı yok demektir geç tutunmus olabilir :)Ne dersiniz sevinmek mi lazım üzüzlmek mi. Rabbim hayırlısını nasip et diye dua ediyorum hep.hepimiz için ediyorum.
Yaa benim 12. Gun 578 di bi daha baktirmadim acaba ikiz midir benimki de cok merak ediyorum saglikli olsun da tabi tek de kabulum :)11. Gün 212 13. Gun 435 4. Gun 575 ama 11. Günle 13. Gun arasında saat farkı 5 saat falandı 11. Gün Akşam 4 de verdim 13. Gun 11 de bana normal gelmişti artıs ama ikizmis ler
İçlerinde bebislerde var dedi doktor insalalh kalpleri de ativerir
Sagol canim inşallah hepimiz için :) ayy geçsin 9 ayÇok sevindimallah tamamına erdirsin inşallah
Önemli olan değer değil de artış heralde ama o bende çokda bariz değilYaa benim 12. Gun 578 di bi daha baktirmadim acaba ikiz midir benimki de cok merak ediyorum saglikli olsun da tabi tek de kabulum :)
Ya doktor tekrarla demedi testi ben de niye saf saf bekledim anlamadim ama 12. Gun degerlerine bakinca benimki bayagi yuksek cikiyo bi de cift embriyouydu bilmiyorum belki de dedigin gibi artisi yuksek olmamistir bakalim carsamba ogrenicem saglikli olsun yeter :)Önemli olan değer değil de artış heralde ama o bende çokda bariz değil
İnşallah ikizdir canım
insan çok heyecanlaniyor
tabi ben gene ağladım iki kese görünceduygusallık benim belirtim heralde
İkiz olsun tek olsun sağlıklı olsun da canım hiç farketmezYa doktor tekrarla demedi testi ben de niye saf saf bekledim anlamadim ama 12. Gun degerlerine bakinca benimki bayagi yuksek cikiyo bi de cift embriyouydu bilmiyorum belki de dedigin gibi artisi yuksek olmamistir bakalim carsamba ogrenicem saglikli olsun yeter :)
İnşAllah canım. araf ta kaldım. Buna da şükür. Ne diyeyim. :)OTE="papatya1655, post: 42510305, member: 455177"]Canim benim önemli olan artış iki katına çıkarsa sonraki testte sıkıntı yok demektir geç tutunmus olabilir :)
Sıkma canını insalalh bebis senledir
Burcum 8686 Allah tamamına erdirsin inşallah.. benim de 12. Gündü.39.5 çıktı. Carsamba tekrarlayacagız.sınırda dedi.hemşire.sevineyim mi üzüleyim mi şaşırdım kaldım.daha öncekinde 0.01 çıkmıştı. Duanızı eksiketmeyin.
canim pozitif ol ve guzel dusun güzel olsun. benimde 11.gün deger 22 cikmisti. hatta dedigin gibi sevinemedim bile. degerim kötü diye agladim hemsirede kimyasal olabilir dedi ama katlanmasina bakicaz dedi 14. gunumde 62 ve bugun 18. gunumde deger 370 cikti. yani bosu basuna kendimi uzmustum. senin kacinci gün embriyosuydu
Hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin minikler11. Gün 212 13. Gun 435 4. Gun 575 ama 11. Günle 13. Gun arasında saat farkı 5 saat falandı 11. Gün Akşam 4 de verdim 13. Gun 11 de bana normal gelmişti artıs ama ikizmis ler
İçlerinde bebislerde var dedi doktor insalalh kalpleri de ativerir
3.gün embriyosu. 14.gün tekrar kan ver defi. Allahım hayırla sonuçlandırsın heğimizinkini. 39.5 görünce mutluluktsn ağladım. 15 dakika sonra hemşireyle görüşünce de sıkıntıdan. Allak bullak oldum resmen.
Sıkma canını sonuçta hamilesin umarım katlanır.Ne dersiniz sevinmek mi lazım üzüzlmek mi. Rabbim hayırlısını nasip et diye dua ediyorum hep.hepimiz için ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?