2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ne dersiniz sevinmek mi lazım üzüzlmek mi. Rabbim hayırlısını nasip et diye dua ediyorum hep.hepimiz için ediyorum.

Gozunaydin canım duble anne oluyorsun ne güzel maşallah. Rabbim sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin. Kan değerlerin kaçtı senin
11. Gün 212 13. Gun 435 4. Gun 575 ama 11. Günle 13. Gun arasında saat farkı 5 saat falandı 11. Gün Akşam 4 de verdim 13. Gun 11 de bana normal gelmişti artıs ama ikizmis ler
İçlerinde bebislerde var dedi doktor insalalh kalpleri de ativerir

Yaa benim 12. Gun 578 di bi daha baktirmadim acaba ikiz midir benimki de cok merak ediyorum saglikli olsun da tabi tek de kabulum :)

Yaa benim 12. Gun 578 di bi daha baktirmadim acaba ikiz midir benimki de cok merak ediyorum saglikli olsun da tabi tek de kabulum :)
Önemli olan değer değil de artış heralde ama o bende çokda bariz değil
İnşallah ikizdir canım
insan çok heyecanlaniyor
tabi ben gene ağladım iki kese görünce
duygusallık benim belirtim heralde

Önemli olan değer değil de artış heralde ama o bende çokda bariz değil
İnşallah ikizdir canım
insan çok heyecanlaniyor
tabi ben gene ağladım iki kese görünce
duygusallık benim belirtim heralde
Ya doktor tekrarla demedi testi ben de niye saf saf bekledim anlamadim ama 12. Gun degerlerine bakinca benimki bayagi yuksek cikiyo bi de cift embriyouydu bilmiyorum belki de dedigin gibi artisi yuksek olmamistir bakalim carsamba ogrenicem saglikli olsun yeter :)

İkiz olsun tek olsun sağlıklı olsun da canım hiç farketmez
Senjn gönlünden ne geçiyorsa o olur insalalh

OTE="papatya1655, post: 42510305, member: 455177"]Canim benim önemli olan artış iki katına çıkarsa sonraki testte sıkıntı yok demektir geç tutunmus olabilir :)
Sıkma canını insalalh bebis senledir[/QUOTE]
İnşAllah canım. araf ta kaldım. Buna da şükür. Ne diyeyim. :)

OTE="papatya1655, post: 42510305, member: 455177"]Canim benim önemli olan artış iki katına çıkarsa sonraki testte sıkıntı yok demektir geç tutunmus olabilir :)
Sıkma canını insalalh bebis senledir
İnşAllah canım. araf ta kaldım. Buna da şükür. Ne diyeyim. :) [/QUOTE]
Aynen canım sonuçta negatif çıkmamış ki insqllah çok çok katlanır

canim pozitif ol ve guzel dusun güzel olsun. benimde 11.gün deger 22 cikmisti. hatta dedigin gibi sevinemedim bile. degerim kötü diye agladim hemsirede kimyasal olabilir dedi ama katlanmasina bakicaz dedi 14. gunumde 62 ve bugun 18. gunumde deger 370 cikti. yani bosu basuna kendimi uzmustum. senin kacinci gün embriyosuydu

3.gün embriyosu. 14.gün tekrar kan ver defi. Allahım hayırla sonuçlandırsın heğimizinkini. 39.5 görünce mutluluktsn ağladım. 15 dakika sonra hemşireyle görüşünce de sıkıntıdan. Allak bullak oldum resmen.

Hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin minikler

Teskur ederim.eger olmazsa 2. Asilamada sans orani daha yuksekmis.birde esim ve bende gorunurde hicbir sorun yok degerlerimiz normal ama iste

benim de 2. gün embriyosuydu. allahim güzel haberler masip etsin. sonucta degerin pozitif katlanmasi onemli

ya kizlar size sormazsam catlayacagim :) bugün cok canim istedi etsiz çiğ köfte yedim hazir satilanlardan. az acili olandan ama icim rahat etmedi zarari olurmu ki bebegime

QUOTE="zeymuss, post: 42510697, member: 298951"]benim de 2. gün embriyosuydu. allahim güzel haberler masip etsin. sonucta degerin pozitif katlanmasi onemli[/QUOTE]
İnşAllah..hayırlısı.kısmet böyleyömiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…