- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.301
Sagol canim inşallah ınsallah topiğimizin tüm minikleri insalalh :)Hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin minikler
Afiyet olsun canım bi sefercikten bişey olmazya kizlar size sormazsam catlayacagim :) bugün cok canim istedi etsiz çiğ köfte yedim hazir satilanlardan. az acili olandan ama icim rahat etmedi zarari olurmu ki bebegime
İnşallah sende de güzel haberleri alırız canım...
Rabbim muradını gönlüne göre hayırlısı ile versin canım.
Benim de opu öncesi yapılan iğnelerde ilk birkaç gün çok ağrım olmuştu ve birkaç gün yürürken yatarken falan zorlanmıştım. Sonra iğne yaptırdığım bir hemşireye durumdan bahsedince enjeksiyon esnasında refleks ile popomu sıkmamamı ve derin nefes almamı söyledi aksi taktirde ilaç dağılmaz ağrı yapar dedi. Sonraki denemelerde kadıncağızın söylediklerini yaptım ve ağrılarım cidden azaldı...Sen de bir dene istersen ...
Rica ederim canım. Cidden aldığımız olumsuz haber ile dünyamızı karartmak, sabır gerektiren bu süreçte kendimize yapacağımız en büyük kötülük olur diye düşünüyorum. Ayrıca bunda da vardır bir hayr diyerek olayı değerlendirmek lazım...
Amin canım. Allah razı olsun :)
Canım moral bozmak yok...Elbet bunda da vardır bir hayr demek ve tekrar denemeye kadar kazandığımız zamanı iyi değerlendirmek gerek diye düşünüyorum. mesela ben sigara konusunda çok iradesizdim ve bir türlü bırakacak gücü bulamıyordum kendimde ... Ama aldığım negatif sonuç bana bu konuda motivasyon sağladı ...İnşallah bir dahaki denemeye kadar bırakacağım bu zıkkımıEşimin de kilo vermesi gerekiyordu ama ne yaptım ne ettimse yemekten vazgeçiremiyordum onu ....Şimdi ona da dank etti ve yarından itibaren spora ve diyete
teşekkur ederim cress 34, moral bozmamaya çalışıyorum ama malesef çok zorne güzel siz radikal kararlar almışsınız ve uyguluyorsunuz.benim eşim azospermi malesef ve çok da deneme şansımız yok o yüzden çok stresliyim.Umarım tüm isteyenlerle birlikte biz de bebeklerimize kavuşuruz.bu arada sayfada birçok arkadaşın hamile olduğunu okudum allah hayırlısı ile bebişlerine kavuştursun inşallah...Darısı başımıza bizim de
Afiyet olsun canım bi sefercikten bişey olmaz
Benimde çok çekiyor zor tutuyorum kendimi resmen
Ama doktorum bugün cigkofte yeme dedi daha da yiyemem
Bende senin gibi düşündüm etliyi söylemiştir diye ama dışarda etli satılmıyor artık onu da sormak aklıma gelmedi.doktorum doğal olan şeyleri yiyceksin paketdir, hazır gıdadir yok dedi.etli olan bakteri uretme ihtimali var sakincali da etsizde mi yeme dedi sana. ben sormadim doktora ne bileyim simdide sikıntı yaptim iste. biraz acili ve baharatli ya yoksa ne olacak bulgur sonucta
Bende senin gibi düşündüm etliyi söylemiştir diye ama dışarda etli satılmıyor artık onu da sormak aklıma gelmedi.doktorum doğal olan şeyleri yiyceksin paketdir, hazır gıdadir yok dedi.
yeniyor olsa ne güzel olur :) biri sorsa keşke
Yasak da olsa bi kereden bişey olmaz
Bende dikkat ediyorum normalde de doğal beslenirim ama tersine öyle şeyler canım istiyoren iyisi yarin sorayim bende en azindan daha tedbirli olurum. paketli urunlerden olabildiginve bende uzak duruyorum dengeli ve saglikli beslenmeye dikkat ediyorumama arada kacamak oluyor iste
canım bende böyle tepki verenlere şaşırırdım pozitifi görsem yeter diyordum ama malesef öyle olmuyormuş..acaba kese var mı kalp atışı olacak mı sağlıklı gebelik olur mu gibi deli sorular düşünüyorsun :) umarım sende yaşarsın :)gerçekten mi ya, pozitifi göreyim başka şey düşünmem gibi geliyor
Bence etsiz kofteden bi sey olmaz...kizlar paketli derken mesela nelerden kaciniyosunuz ben de dikkat ediyorum hep ama yine de dikkat edilmesi gerekenleri yazalim da herkes bilgilensin :)en iyisi yarin sorayim bende en azindan daha tedbirli olurum. paketli urunlerden olabildiginve bende uzak duruyorum dengeli ve saglikli beslenmeye dikkat ediyorumama arada kacamak oluyor iste
Bence etsiz kofteden bi sey olmaz...kizlar paketli derken mesela nelerden kaciniyosunuz ben de dikkat ediyorum hep ama yine de dikkat edilmesi gerekenleri yazalim da herkes bilgilensin :)
Cips kac aydir agzima surmuyorum kola cok severim tedavi asamasinda bıraktım ben çikolata isini su çocuklar icin olan kinder sut dilimi fln onlarla hallediyorum..folik asitimi iciyorum her gun et yiyorum bol bol ve balik yani Hazir gıda tuketmemeye çalışıyoruz ama sanki her sey hazir gida günümüzde o yüzden her gun yanlis seyler mi yiyorum diyorum ne kadar dikkat etsem de...bir de kahvaltida kaşar peynirler cevizi bir arada yiyin tavsiyem bu cok yararliymis...ozellikle cipsler ve asitli iceceklerden uzak durmam gerektigini hemsire ustüne basa basa söyledi. ben cay ve kahveyi de abartmiyorum icmiyorum desem olur. simdilik bunlar var aklimda. ama tamamen nasil uzak durulur bilmiyorum. sonucta cikolata hele ki simdi hazir do durma felan
Bende asitli içe ek, meyva suyu hazır, kahve, beyaz ekmek tüketmiyorumBence etsiz kofteden bi sey olmaz...kizlar paketli derken mesela nelerden kaciniyosunuz ben de dikkat ediyorum hep ama yine de dikkat edilmesi gerekenleri yazalim da herkes bilgilensin :)
Ne güzel bir ikiz haberi daha tebrikler canım arkadan sıralanıyoruzKızlarrrr ikizbenimkilerde
Yanyana miniklerim foto yukeleyemedim bi turlu
Bugün devlet hastanesine gittim rapor almak için keseye bakalım dedi kadın. 1 tane kese gördü ve yanında kistler var tehlikeli olabilir dedi.
Tabi hemen kendi doktoruma gittuk (normalde cumartesi gidecektik)
Kist olusmasi tup bebekle hamilelikte çok normalmis hatta kist hamilelik belirtisi bile sayilirmis hiç sıkıntı yok dedi ve sonra iki keseyi gösterdi
Cumartesi kalp atışları için gitcez bazı ilaçları kesmek lazımmış ondan sonrada ama hangilerini bilmiyorum
Yedigine içtiğini çok dikkat et,kimyasallar dan uzak dur dedi (çamaşır suyu,tuz ruhu gibj) Deodorant bile açık havada sık dedi
Ayy çok yazdımkızlar ama herseyi anlatım dedim Size
Keşke benimkilerde ikiz olsaydiNe güzel bir ikiz haberi daha tebrikler canım arkadan sıralanıyoruz
En önemlisi sağlıklı olmaları canım benim Bugünleri gördük bin şükür hamile olmak çok güzel tek ya da çift farketmez benceKeşke benimkilerde ikiz olsaydi
inşallah canım, perşembe size güzel haberi veririm umarım.canım bende böyle tepki verenlere şaşırırdım pozitifi görsem yeter diyordum ama malesef öyle olmuyormuş..acaba kese var mı kalp atışı olacak mı sağlıklı gebelik olur mu gibi deli sorular düşünüyorsun :) umarım sende yaşarsın :)
En önemlisi zaten sağlık ama hep kendimi ıkize hazirlamistim suan bile onlarla konuşuyorum sanki ikizlerEn önemlisi sağlıklı olmaları canım benim Bugünleri gördük bin şükür hamile olmak çok güzel tek ya da çift farketmez bence
Teşekkür ederim canım hala kavrayamadim olayıNe güzel bir ikiz haberi daha tebrikler canım arkadan sıralanıyoruz
Ayy belli olmaz sabah gittiğim doktor tek dedi ikinci kese arkaya saklanmış yaramaz sey kendi doktorum gördü onu.En önemlisi zaten sağlık ama hep kendimi ıkize hazirlamistim suan bile onlarla konuşuyorum sanki ikizlerbebislerim diye konuşuyorum onlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?