- 3 Eylül 2014
- 706
- 669
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.321
bölünebiliyorlar canım. az da olsa böyle bir ihtimal var. ikizken biri bölündüğü için üçüz olan duymuştum doktorumdan.Kızlar aranızda tek embriyo transferi olup ikizlere hamile kalan var mi?
Kızlar aranızda tek embriyo transferi olup ikizlere hamile kalan var mi?
Süpersin Canim herseyin doğal makbul kesinlikle :)Herkese selam :)
İkiz bebek haberi alanlara hayırlı olsun..
Test sonucu bekleyenlere de hayırlı olsun :)
Gelelim Alice'in belirtilerine:dün sürekli susadım su içiyorum ayrıca bel ağrısı yaşadım birde aç olmamama rağmen hep midem kazınıyor,goğuslerim zonkluyor...sabah uyandığımda yoğurt yiyorum arkasından ilaçlarımı içip 12 ye doğru güzel bir kahvaltı ediyorum süt,yumurta,beyaz peynir yumurtam ve sütüm organik öğle arasında meyve yiyorum,üzüm,ananas,armut aburcubura artık yer yok çayı çok severim ama çok açık içiyorum günde 1 bardak...ceviz,kayısı henüz tüketmeye başlamadım bugün alıcam
Belirti canim bence cunku normalde gunde 1 bardak su icmesem bile eksikligini hissetmeyen ben her dakika susuzum, agzim surekli kuru sanki hatta gunde 2-2.5 litre iciyorum ki imkansiz bir sey benim icingünaydın kızlar. dünden beri ağzımda bir kuruluk var. ne kadar su içsem de geçmiyor. sanki hiç su değmemiş gibi ağzıma susuyorum. psikolojik miyoksa gerçek bir belirti mi bilemiyorum.
Alice'cim calismiyor musun ya, bu nasil guzel bir duzen? 12'ye dogru kahvalti etmeyeli yillaaar olduHerkese selam :)
Gelelim Alice'in belirtilerine:dün sürekli susadım su içiyorum ayrıca bel ağrısı yaşadım birde aç olmamama rağmen hep midem kazınıyor,goğuslerim zonkluyor...sabah uyandığımda yoğurt yiyorum arkasından ilaçlarımı içip 12 ye doğru güzel bir kahvaltı ediyorum süt,yumurta,beyaz peynir yumurtam ve sütüm organik öğle arasında meyve yiyorum,üzüm,ananas,armut aburcubura artık yer yok çayı çok severim ama çok açık içiyorum günde 1 bardak...ceviz,kayısı henüz tüketmeye başlamadım bugün alıcam
aynen aynen ben de öyleydim. zorla su içerim normalde. ama dünden beri boğazım kuruyor ne kadar su içsem de. ayy hadi inşallah perşembe zıplayacağız.Belirti canim bence cunku normalde gunde 1 bardak su icmesem bile eksikligini hissetmeyen ben her dakika susuzum, agzim surekli kuru sanki hatta gunde 2-2.5 litre iciyorum ki imkansiz bir sey benim icin
Alice'cim calismiyor musun ya, bu nasil guzel bir duzen? 12'ye dogru kahvalti etmeyeli yillaaar oldu
Süper valla her sabah işe giderken sürünerek kalkıyorum doğum iznine ne zaman çıkarım diye hesap YaptımHerkese selam :)
Süpersin Canim herseyin doğal makbul kesinlikle :)
Badem,kabak çekirdeği, fındık ve hurmayı dà eklemelisin listene Canimcim
Birde kuru üzüm kan üzümü dediklerinden
Özellikle badem ve kabak çekirdeği magnezyum deposu yeterince almazsak bebek bizden alıyormus ve sırt bel bacak ağrıları oluyormuş bol bol :)
Süper valla her sabah işe giderken sürünerek kalkıyorum doğum iznine ne zaman çıkarım diye hesap Yaptım
Aynen katılıyorum iki hafta rapor aldım 2 haftada tatil var ama 28 inde başlıycam. Hiç başlamak istemiyorum çok rahat böyle.
Süper valla her sabah işe giderken sürünerek kalkıyorum doğum iznine ne zaman çıkarım diye hesap Yaptım
Canim boya yasak heleki ilk 3 ay çünki hızlı gelişimin olduğu donemdeyiz.Ah canım keşke benimde işim olsa da gitsem evde sıkılıyorum sıkılmamak için bebek gelişimi kitapları aldım onları okuyup inceliyorum neler yemem gerektiğini listeliyorum bebeğimle konuşuyor beraber müzik dinliyoruz akşam eşim eve gelince akşam yemeği yiyip yürüyüş yapıyoruz kızlar muhakkak yürüyüş yapın ...kendinizi yormadan onun dışında kendime bakıyorum hatta bu cumartesi dip boyaya gitmem lazım nişan var çünkü doktoruma sorucam saç boyatmak sakıncalımı diye ona göre boyatıcam birde sürekli uyumak isteyen bir alice var
Sürekli evde olmak sıkıcı olabilir canım ama bende de uyku düşkünlüğü inanılmaz arttı keşke sabahları daha çok uyusam Öğlen gitsem işe ama olmuyor işteAh canım keşke benimde işim olsa da gitsem evde sıkılıyorum sıkılmamak için bebek gelişimi kitapları aldım onları okuyup inceliyorum neler yemem gerektiğini listeliyorum bebeğimle konuşuyor beraber müzik dinliyoruz akşam eşim eve gelince akşam yemeği yiyip yürüyüş yapıyoruz kızlar muhakkak yürüyüş yapın ...kendinizi yormadan onun dışında kendime bakıyorum hatta bu cumartesi dip boyaya gitmem lazım nişan var çünkü doktoruma sorucam saç boyatmak sakıncalımı diye ona göre boyatıcam birde sürekli uyumak isteyen bir alice var
Öpretmensin galiba ne güzel ben özel sektörde çalışıyorumAynen katılıyorum iki hafta rapor aldım 2 haftada tatil var ama 28 inde başlıycam. Hiç başlamak istemiyorum çok rahat böyle.
Ama doktorum ikiz olduğu için ikinci donem okula hiç gidemez sin dedi yani biraz erken doğum iznine cikabilirmisiz senin de ikizdi. Zaten öyle oluyormuş hep :) doğum izni hesabını öne alabiliriz
Canim boya yasak heleki ilk 3 ay çünki hızlı gelişimin olduğu donemdeyiz.
Çamaşır suyuna dokunmak koklamak bile yasak ki boya direk yasak diye biliyorum
Sonraki dönemde doğal bitkisel boya yaptıranlar oluyor ama onu da kesin emin olmak lazım yapılan üründen .
Bende sürekli boyadığim için çok zor olacak en azından temmuzda biraz doğal rengine yakın boyatmistim yoksa kızıldı bi de çok fena duracaktı
Sürekli evde olmak sıkıcı olabilir canım ama bende de uyku düşkünlüğü inanılmaz arttı keşke sabahları daha çok uyusam Öğlen gitsem işe ama olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?