- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.341
Cinsiyeti öğrenince düşünmeye başlayacağım eşim birinin adını ben diğerininkini sen koyarsın dediKızlar bebeğinizin isimlerini ne koyacaksınız?
Ben kız olursa Masal
. erkek olursa Demir düşünüyorum:)
Canim hurma olayini bi arastirin derim. Cunku genelde dogumu kolaylastirdigi icin dogum oncesi yenmesi tavsiye ediliyor. Allah korusun bosuna risk almayalimda. ben ogrendigim andan bu yana yemiyorumSüpersin Canim herseyin doğal makbul kesinlikle :)
Badem,kabak çekirdeği, fındık ve hurmayı dà eklemelisin listene Canimcim
Birde kuru üzüm kan üzümü dediklerinden
Özellikle badem ve kabak çekirdeği magnezyum deposu yeterince almazsak bebek bizden alıyormus ve sırt bel bacak ağrıları oluyormuş bol bol :)
Cannaram uykun agirlasmaya baslamis heralde bi benmiyim uyuyamayan uyumak istiyorum bende ama sonucu aldiktan sonra uyku duzenim degistiii
Süper valla her sabah işe giderken sürünerek kalkıyorum doğum iznine ne zaman çıkarım diye hesap Yaptım
Canim bende araştırdım sen diyince şimdi . ilk başlarda günde 3 taneden fazla yenmeyecekmışCanim hurma olayini bi arastirin derim. Cunku genelde dogumu kolaylastirdigi icin dogum oncesi yenmesi tavsiye ediliyor. Allah korusun bosuna risk almayalimda. ben ogrendigim andan bu yana yemiyorum
Hep kaziniyor midemAz evvel bir şeyler atıştırdım midem kazınıyor yine dün eşimin aldığı hafta hafta hamilelik kitabında bazı bayanlarda mide kazınması açlık hissi sürekli oluyorsa bile ben hamileyim yerim diye şımarıklık yapmamak gerektiğini yazıyordu
maşallah canım bu çok güzel bir haber..inşallah dondurulacak embriyolarında olacak..benim olmamıştı malesef..kizlar 26 yumurtanin 23 tanesi isleme alinabilmis.16si dollenmis.insallah yarin da embriyo olusur
maşallah arkadaşım ..inşallah 16 tane miniş annesisin şimdilik :))) hayırlısıyla gelsinlerkizlar 26 yumurtanin 23 tanesi isleme alinabilmis.16si dollenmis.insallah yarin da embriyo olusur
depresyona girecek birsey yok.tup bebek kotu birsey degilki.oncelikle rahat olman gerekiyor.istanbulda misin.orada islem goreb arkadaslar tavsiye de bulunabilir.ama maddi imkanin iyiyse acibadem maslak bulent tirasi onerebilirim.Arkadaşlar merhaba,
Çok kısa bir süre önce normal yollardan hamile kalamayacağımı öğrendim.. Tabi bunun şaşkınlığı ve mutsuzuğu içerisindeyim. Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim kısacası.
Eşimde sperm yetersizliği ve hareketsizliği var.
Ekim ayında tüp bebek denemesi yapacağız inşallah.
Bana tavsiye edeceğiniz hastane ve dr varmı? İlk denemede tutan? İlgili dr ?
2 Günde depresyona girdim resmen. Çok mutsuzum. Kimseye söylemek istemiyorum. Anneme bile üzülmesini itemiyorum çünkü.
Canim gözün aydın. 5. Güne gidip gitmemesi önemli değil. Ben de dahil çoğu tutan kişinin 3. Gün embriyosuevet sayi cok iyi.bakalim 5.gune kac tanesi gidecek
Maşallah canım inşallah bol bol embriyon oluşurkizlar 26 yumurtanin 23 tanesi isleme alinabilmis.16si dollenmis.insallah yarin da embriyo olusur
Hiç girme depresyona üzme kendini de zaman kaybetmektense tup bebek tedavisine başlamak en iyisiArkadaşlar merhaba,
Çok kısa bir süre önce normal yollardan hamile kalamayacağımı öğrendim.. Tabi bunun şaşkınlığı ve mutsuzuğu içerisindeyim. Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim kısacası.
Eşimde sperm yetersizliği ve hareketsizliği var.
Ekim ayında tüp bebek denemesi yapacağız inşallah.
Bana tavsiye edeceğiniz hastane ve dr varmı? İlk denemede tutan? İlgili dr ?
2 Günde depresyona girdim resmen. Çok mutsuzum. Kimseye söylemek istemiyorum. Anneme bile üzülmesini itemiyorum çünkü.
Ben son adet tarihine göre yapmıştım ama dün doktor transfer tarihinden 2 hafta geriye gitti o tarihten başlattı ama neye göre öyle yaptı bilmiyorumarkadaşlar tahmini doğum tarihi hesabını neye göre yaptınız..farklı tarihler çıkıyor 7 8 9 mayıs gibi..16 yumurta toplama 19 transfer günüm..
bende perşembe günü gidicem sorarım artık..Ben son adet tarihine göre yapmıştım ama dün doktor transfer tarihinden 2 hafta geriye gitti o tarihten başlattı ama neye göre öyle yaptı bilmiyorum
Canim transfer tarihine göre yapıyorsun. Bir de kaçıncı gün embriyosu olduğunu seciyorum. Benim 3. Gün embriyosu 17 agustos transfer. Bunlari girince 7 Mayıs çıkıyorarkadaşlar tahmini doğum tarihi hesabını neye göre yaptınız..farklı tarihler çıkıyor 7 8 9 mayıs gibi..16 yumurta toplama 19 transfer günüm..
benimde 3. gün embriyosu 19 transfer edildi..o zaman 9 mayıs doğru..aramızda 2 gün var..Canim transfer tarihine göre yapıyorsun. Bir de kaçıncı gün embriyosu olduğunu seciyorum. Benim 3. Gün embriyosu 17 agustos transfer. Bunlari girince 7 Mayıs çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?