2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

kızlar nolur biri cevap yazsın. bugün bel ağrısından ölüyorum. bi fikriniz var mı ya da beli ağrıyan
bende de var biraz afedersin bacağımdan kuyruk sokumuna doğru oluyo değişik bir ağrı.

bizde de aynı sorun vardı. Üzülme bu kadar.2 aşılama yaptırdım. sonra 2 tüp bebek 2.si çok şükür pozitif. ilk tedavim aceleye gelmişti. 2. tedavim ankarada başkent üniversitesi doktorum Prof. Hulusi Bülent Zeyneloğlu. çok yoğun ancak işinde çok iyi bir doktor enerjisi çok iyi. ben çok memnundum.çok güvendim ve sonuç istediğim gibi oldu çok şükür. Tek sıkıntı çok kalabalık ama olsun değdi.

Canim transfer tarihine göre yapıyorsun. Bir de kaçıncı gün embriyosu olduğunu seciyorum. Benim 3. Gün embriyosu 17 agustos transfer. Bunlari girince 7 Mayıs çıkıyor

Tatlım bu hesaplamayı nerden yapıyorsun?
Bu arada cuma günü 16:55 de doktor rendevum var kese görmek için

Araştıracağım tahlil sonuçlarımı Bülent beylede paylaştım mail attım ilgilendi sağolsun. Direk tüp bebek dedi zaten. Anneme bile söyleyemiycem galiba .

Teşekkür ederim. İnşallah başka problemimiz yoktur. Hemen olumlu sonuçları alırız. Eşimle dün kimseye söylemeyelim diye karar aldık ama burasıda olmasaydı kafayı yerdim sanırım. İnsan anlatmak istiyor.

Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Ben İstanbul dayım. Formları okuyarak hastane isimleri toplamaya çalıştım. Bakıyorum künyelerine gebelik takvimi varsa hangi hastaneye gittiklerini bulana kadar okuyorum. Tabi gözlerim şeşi beş oldu bu arada .

Bazen içime bir ferahlık geliyor , hemen ilk denemede tutacak beklemek yok bundan sonra diyorum. Sonra bir kararıyo, ya tutmazsa diye. Çevre baskısıda var. Sürekli soruluyo

Bu topiğin ilk sayfasında kim hangi doktora gitmiş sonuç ne olmuş yazıyor canım burdan bir arkadasimiz güncel tutuyor sağolsun listeyi
Ordan da yardım alabilirsin daha rahat olur

Benimki 5. Gün embriyosuydu oda blastokis oluyor hesapladım 4 mayıs tahmini doğum tarihi çıkıyor
Düzelt o zaman hemen takvimini minik görünüyor bebeğin hala :) bu arada cuma kalp atışını duyabilirsin belki de
Cumartesi kalp atışı için gidecegim ben 8 mayıs çıkıyor benimkilerin doğum tarihi benim seninde duyman lazım cuma günü bu hesaba göre :)

PEMBEDOLAP aramıza hoşgeldin tüp bebek anne adayı olarak bizim bu topikte bir sloganımız var pozitif ol diye pozitif düşün ki güzel şeyler olsun :)
Hoşbuldum :) Peki. Daha güzel şeyler düşüneceğim bende.Zaten içimde güzel hislerde var yani :) İlk seferde tutacak hissi gibi..

Ayyyy allahhhh inşallah ya işte o an mucizeye tanık olmak bir kez daha anne olduğumuzu anlayacağımız sihirli saniyeler çok kutsal bir an rabbim korusun onları acaba kalp atışlarını cd ye çekip veriyorlarmıdır?

Arkadaşlar bu cinsiyet olayı şekerli glikoz tuketince erkek oluyormuş doğrumu cinsiyet olayında kadının hiç rolü yokmuş tamamen babanın kromozomlarıyla alakalıymış bu ne derece doğru :S

Kızlar bebeğinizin isimlerini ne koyacaksınız?

Ben kız olursa Masal
. erkek olursa Demir düşünüyorum:)
Aa bende kız olursa masal yada hayal istiyorum. İkiz gözüktü benimkiler diğeri de erkek olursa cengizhan (babamın ismi cengiz de ona jest yapmak istedik eşimle) diğeride erkek olursa demirhan :)
Resmen aynı isimleri düşünmüşüz

Arkadaşlar bu cinsiyet olayı şekerli glikoz tuketince erkek oluyormuş doğrumu cinsiyet olayında kadının hiç rolü yokmuş tamamen babanın kromozomlarıyla alakalıymış bu ne derece doğru :S
Canım çocuk gelişimi uzmanı olarak da söylüyorum ki bebeğin cinsiyetine erkekten gelen spermdeki x ve y kromozomları belirler. yeni duydugun dogru. Hatta geçmişten günümze erkek bebek doguramayan kadınlara uygulanan şiddetin ne denli yersiz oldugunun da bilimsel ispatıdır.

Merhaba..ben de Hulusi Hoca'mın hastasıyım..yarın transferim var Allahın izniyle :) çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız....Acama Hulusi Hocam tek mi çift mi embriyo koyacak çok merak içindeyim..sizde nasıl gelişti durum?

Canım merhaba,
Öncelikle üzülücek stres yapacak hiç birşey yok. Bunu tedaviye başladığında hangi merkezde başlarsan başla kalabalığı gördüğünde anlıycaksın. Artık günümüzün en önemli problemlerinden biri bu. Bende 27 yaşındayım ve 2 düşük yaptım sonra öğrendimki sperm kalitesinden kaynaklıymış sorunumuz ve anomali olduğu için düşüyomuş. Çok şükür maslak acıbadem bülent hocayla tanıştım ilk denememizde şuan ikizlere hamileyim. Allah kısmet ederse haftaya salı kalp atışlarını duymaya gidicez. 6haftalıklar şuanda. Bülent hoca çok yoğundur merkezde yoğundur ama sayısız asistanı var ilgilenen. Ben şuan sonuçtan memnunum. İnşallah Allah hepimizinkini tamamına erdirir hayırlısıyla sende bebeklerini kucağına alırsın. İçini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…