- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.361
bende de var biraz afedersin bacağımdan kuyruk sokumuna doğru oluyo değişik bir ağrı.kızlar nolur biri cevap yazsın. bugün bel ağrısından ölüyorum. bi fikriniz var mı ya da beli ağrıyan
Arkadaşlar merhaba,
Çok kısa bir süre önce normal yollardan hamile kalamayacağımı öğrendim.. Tabi bunun şaşkınlığı ve mutsuzuğu içerisindeyim. Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim kısacası.
Eşimde sperm yetersizliği ve hareketsizliği var.
Ekim ayında tüp bebek denemesi yapacağız inşallah.
Bana tavsiye edeceğiniz hastane ve dr varmı? İlk denemede tutan? İlgili dr ?
2 Günde depresyona girdim resmen. Çok mutsuzum. Kimseye söylemek istemiyorum. Anneme bile üzülmesini itemiyorum çünkü.
Canim transfer tarihine göre yapıyorsun. Bir de kaçıncı gün embriyosu olduğunu seciyorum. Benim 3. Gün embriyosu 17 agustos transfer. Bunlari girince 7 Mayıs çıkıyor
Araştıracağım tahlil sonuçlarımı Bülent beylede paylaştım mail attım ilgilendi sağolsun. Direk tüp bebek dedi zaten. Anneme bile söyleyemiycem galiba .depresyona girecek birsey yok.tup bebek kotu birsey degilki.oncelikle rahat olman gerekiyor.istanbulda misin.orada islem goreb arkadaslar tavsiye de bulunabilir.ama maddi imkanin iyiyse acibadem maslak bulent tirasi onerebilirim.
ayrica zateb tedavi surecini cok kisiyle paylasma.kendi annene soyle yeter
Teşekkür ederim. İnşallah başka problemimiz yoktur. Hemen olumlu sonuçları alırız. Eşimle dün kimseye söylemeyelim diye karar aldık ama burasıda olmasaydı kafayı yerdim sanırım. İnsan anlatmak istiyor.Hiç girme depresyona üzme kendini de zaman kaybetmektense tup bebek tedavisine başlamak en iyisi
sperm de problemi olanlar çok kolay hamile kalabiliyor tup bebekte
Ama kimseye söyleme bencede ne kadar az kişi bilirse o kadar rahat geçiyor
İnan korkulacak bişey yok başladığın an adapte oluyorsun duruma
Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Ben İstanbul dayım. Formları okuyarak hastane isimleri toplamaya çalıştım. Bakıyorum künyelerine gebelik takvimi varsa hangi hastaneye gittiklerini bulana kadar okuyorum. Tabi gözlerim şeşi beş oldu bu arada .bende de var biraz afedersin bacağımdan kuyruk sokumuna doğru oluyo değişik bir ağrı.
bizde de aynı sorun vardı. Üzülme bu kadar.2 aşılama yaptırdım. sonra 2 tüp bebek 2.si çok şükür pozitif. ilk tedavim aceleye gelmişti. 2. tedavim ankarada başkent üniversitesi doktorum Prof. Hulusi Bülent Zeyneloğlu. çok yoğun ancak işinde çok iyi bir doktor enerjisi çok iyi. ben çok memnundum.çok güvendim ve sonuç istediğim gibi oldu çok şükür. Tek sıkıntı çok kalabalık ama olsun değdi.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1Tatlım bu hesaplamayı nerden yapıyorsun?
Bu arada cuma günü 16:55 de doktor rendevum var kese görmek için
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1
Canım bu linkten halledebilirsin. Normal gebelikten farklılık tüp olunca. Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Bu topiğin ilk sayfasında kim hangi doktora gitmiş sonuç ne olmuş yazıyor canım burdan bir arkadasimiz güncel tutuyor sağolsun listeyiHayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Ben İstanbul dayım. Formları okuyarak hastane isimleri toplamaya çalıştım. Bakıyorum künyelerine gebelik takvimi varsa hangi hastaneye gittiklerini bulana kadar okuyorum. Tabi gözlerim şeşi beş oldu bu arada .
Bazen içime bir ferahlık geliyor , hemen ilk denemede tutacak beklemek yok bundan sonra diyorum. Sonra bir kararıyo, ya tutmazsa diye. Çevre baskısıda var. Sürekli soruluyo
Düzelt o zaman hemen takvimini minik görünüyor bebeğin hala :) bu arada cuma kalp atışını duyabilirsin belki deBenimki 5. Gün embriyosuydu oda blastokis oluyor hesapladım 4 mayıs tahmini doğum tarihi çıkıyor
Hoşbuldum :) Peki. Daha güzel şeyler düşüneceğim bende.Zaten içimde güzel hislerde var yani :) İlk seferde tutacak hissi gibi..PEMBEDOLAP aramıza hoşgeldin tüp bebek anne adayı olarak bizim bu topikte bir sloganımız var pozitif ol diye pozitif düşün ki güzel şeyler olsun :)
Düzelt o zaman hemen takvimini minik görünüyor bebeğin hala :) bu arada cuma kalp atışını duyabilirsin belki de
Cumartesi kalp atışı için gidecegim ben 8 mayıs çıkıyor benimkilerin doğum tarihi benim seninde duyman lazım cuma günü bu hesaba göre :)
Hoşbuldum :) Peki. Daha güzel şeyler düşüneceğim bende.Zaten içimde güzel hislerde var yani :) İlk seferde tutacak hissi gibi..
Aa bende kız olursa masal yada hayal istiyorum. İkiz gözüktü benimkiler diğeri de erkek olursa cengizhan (babamın ismi cengiz de ona jest yapmak istedik eşimle) diğeride erkek olursa demirhan :)Kızlar bebeğinizin isimlerini ne koyacaksınız?
Ben kız olursa Masal
. erkek olursa Demir düşünüyorum:)
Canım çocuk gelişimi uzmanı olarak da söylüyorum ki bebeğin cinsiyetine erkekten gelen spermdeki x ve y kromozomları belirler. yeni duydugun dogru. Hatta geçmişten günümze erkek bebek doguramayan kadınlara uygulanan şiddetin ne denli yersiz oldugunun da bilimsel ispatıdır.Arkadaşlar bu cinsiyet olayı şekerli glikoz tuketince erkek oluyormuş doğrumu cinsiyet olayında kadının hiç rolü yokmuş tamamen babanın kromozomlarıyla alakalıymış bu ne derece doğru :S
bende de var biraz afedersin bacağımdan kuyruk sokumuna doğru oluyo değişik bir ağrı.
bizde de aynı sorun vardı. Üzülme bu kadar.2 aşılama yaptırdım. sonra 2 tüp bebek 2.si çok şükür pozitif. ilk tedavim aceleye gelmişti. 2. tedavim ankarada başkent üniversitesi doktorum Prof. Hulusi Bülent Zeyneloğlu. çok yoğun ancak işinde çok iyi bir doktor enerjisi çok iyi. ben çok memnundum.çok güvendim ve sonuç istediğim gibi oldu çok şükür. Tek sıkıntı çok kalabalık ama olsun değdi.
Canım merhaba,Arkadaşlar merhaba,
Çok kısa bir süre önce normal yollardan hamile kalamayacağımı öğrendim.. Tabi bunun şaşkınlığı ve mutsuzuğu içerisindeyim. Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim kısacası.
Eşimde sperm yetersizliği ve hareketsizliği var.
Ekim ayında tüp bebek denemesi yapacağız inşallah.
Bana tavsiye edeceğiniz hastane ve dr varmı? İlk denemede tutan? İlgili dr ?
2 Günde depresyona girdim resmen. Çok mutsuzum. Kimseye söylemek istemiyorum. Anneme bile üzülmesini itemiyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?