- 15 Ocak 2014
- 670
- 380
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.381
Canım merhaba,
Öncelikle üzülücek stres yapacak hiç birşey yok. Bunu tedaviye başladığında hangi merkezde başlarsan başla kalabalığı gördüğünde anlıycaksın. Artık günümüzün en önemli problemlerinden biri bu. Bende 27 yaşındayım ve 2 düşük yaptım sonra öğrendimki sperm kalitesinden kaynaklıymış sorunumuz ve anomali olduğu için düşüyomuş. Çok şükür maslak acıbadem bülent hocayla tanıştım ilk denememizde şuan ikizlere hamileyim. Allah kısmet ederse haftaya salı kalp atışlarını duymaya gidicez. 6haftalıklar şuanda. Bülent hoca çok yoğundur merkezde yoğundur ama sayısız asistanı var ilgilenen. Ben şuan sonuçtan memnunum. İnşallah Allah hepimizinkini tamamına erdirir hayırlısıyla sende bebeklerini kucağına alırsın. İçini ferah tut.
İnşallah canim bi duysak var ya o gün biraz daha rahqtliycazAyyyy allahhhh inşallah ya işte o an mucizeye tanık olmak bir kez daha anne olduğumuzu anlayacağımız sihirli saniyeler çok kutsal bir an rabbim korusun onları acaba kalp atışlarını cd ye çekip veriyorlarmıdır?
Transfer olalı mı 5. gün oldu? Çok heycanlı :)eveettt bugün 5. gün kaldı 7
İnşallah canim bi duysak var ya o gün biraz daha rahqtliycaz
cep telefonundan Video çekmişti bir kaç arkadaşım çok net duyuluyor bende dinlemistim çok güzeldi
Ama ordan cd verseler çok güzel olur
Bizim merkezde birine Ekg çıktısı gibj birsey verdiler bebeğin kalp atışı için
Onu gördüm bi
Canım çocuk gelişimi uzmanı olarak da söylüyorum ki bebeğin cinsiyetine erkekten gelen spermdeki x ve y kromozomları belirler. yeni duydugun dogru. Hatta geçmişten günümze erkek bebek doguramayan kadınlara uygulanan şiddetin ne denli yersiz oldugunun da bilimsel ispatıdır.
Şiddet konusunda kesinlikle haklısın arkadaşım Allah ne verdiyse o
Amin cnm darısı senin de başına.İçimi ferahlattınız :) Şuan hastane ve dr arayışı içindeyim. Bayramdan sonrada hemen ön görüşmelerimi yapıp ekim içinde tedaviye başlamak istiyorum. Peki Sizin tedavi sürecinde ödediğiniz toplam rakam nedir? Sonradan ekstra şeyler çıkıyor mu?
Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız :)
Kese günü dr ödemesi yaptınız mı?Amin cnm darısı senin de başına.
Tüp bebek tedavisi 5.750tl. İlaçlar 2000-2500 arası tutuyo. Öncesinde bi takım tahliller filmler isteyecektir 1000 civarıydı yanlış hatırlamıyosam. Muayene ücreti de 400tl ama tüp bebek yapılacaksa ilk ödediğinizi 5.750den düşüyolar sanırım. Ben görüşmeyi nisanda yapıp tedaviye (yurtdışı seyahatlerimden dolayı)temmuzda başladığım için benden düşmediler. Zaten diğer kontrollerde de muayene ücreti alınmıyo ta ki kan da pozitifi görene kadar. Sonrasında bülent beyde devam edicekseniz yani kese görmeye gittiğniz andan itibaren 400 muayene ücreti var sağlık sigortanız yoksa. Acıbadem hastanesinin barolar birliği anlaşması var. Eşiniz yada yada kendiniz avukatsanız muayene ücreti, tahlillerde vs indirimleri oluyo. Ben onun baya faydasını görüyorum:) Ama tüp bebek ve ilaçlar sabit. Ekstra bişey çıkmazsa 10bin liraya fln işlem tamamlanıyo. Gebelik sürecindeki ilaçlar ve muayene ücretleri yok tabi
Amin cnm darısı senin de başına.
Tüp bebek tedavisi 5.750tl. İlaçlar 2000-2500 arası tutuyo. Öncesinde bi takım tahliller filmler isteyecektir 1000 civarıydı yanlış hatırlamıyosam. Muayene ücreti de 400tl ama tüp bebek yapılacaksa ilk ödediğinizi 5.750den düşüyolar sanırım. Ben görüşmeyi nisanda yapıp tedaviye (yurtdışı seyahatlerimden dolayı)temmuzda başladığım için benden düşmediler. Zaten diğer kontrollerde de muayene ücreti alınmıyo ta ki kan da pozitifi görene kadar. Sonrasında bülent beyde devam edicekseniz yani kese görmeye gittiğniz andan itibaren 400 muayene ücreti var sağlık sigortanız yoksa. Acıbadem hastanesinin barolar birliği anlaşması var. Eşiniz yada yada kendiniz avukatsanız muayene ücreti, tahlillerde vs indirimleri oluyo. Ben onun baya faydasını görüyorum:) Ama tüp bebek ve ilaçlar sabit. Ekstra bişey çıkmazsa 10bin liraya fln işlem tamamlanıyo. Gebelik sürecindeki ilaçlar ve muayene ücretleri yok tabi
Amin...Amin cnm darısı senin de başına.
arkadaşlar göbeği ilaçlardan dolayı şiş olan var mıben tek miyim..
Transfer olalı mı 5. gün oldu? Çok heycanlı :)
arkadaşlar göbeği ilaçlardan dolayı şiş olan var mıben tek miyim..
değildir galiba..ama kabızlık sorunu yaşıyorum duphalac bile işe yaramıyor..Gaz olmasın o :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?