2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

İçimi ferahlattınız :) Şuan hastane ve dr arayışı içindeyim. Bayramdan sonrada hemen ön görüşmelerimi yapıp ekim içinde tedaviye başlamak istiyorum. Peki Sizin tedavi sürecinde ödediğiniz toplam rakam nedir? Sonradan ekstra şeyler çıkıyor mu?

Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız :)

İnşallah canim bi duysak var ya o gün biraz daha rahqtliycaz
cep telefonundan Video çekmişti bir kaç arkadaşım çok net duyuluyor bende dinlemistim çok güzeldi
Ama ordan cd verseler çok güzel olur
Bizim merkezde birine Ekg çıktısı gibj birsey verdiler bebeğin kalp atışı için
Onu gördüm bi

Ayyy inşallah ya doktoruma sorayım kaydedip kaydetmediklerini ona göre cep telim yanımda olsun o an

Şiddet konusunda kesinlikle haklısın arkadaşım Allah ne verdiyse o

Şiddet konusunda kesinlikle haklısın arkadaşım Allah ne verdiyse o

Neyseki o günler geride kalmıştır umarım, Allah hepimize öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin cinsiyeti hiç önemli değil diyoruz, bunu tüp bebek süreci yaşayan insanlar çok daha iyi biliyor, hepimiz çok çok daha duyarlı oluyoruz.

Amin cnm darısı senin de başına.
Tüp bebek tedavisi 5.750tl. İlaçlar 2000-2500 arası tutuyo. Öncesinde bi takım tahliller filmler isteyecektir 1000 civarıydı yanlış hatırlamıyosam. Muayene ücreti de 400tl ama tüp bebek yapılacaksa ilk ödediğinizi 5.750den düşüyolar sanırım. Ben görüşmeyi nisanda yapıp tedaviye (yurtdışı seyahatlerimden dolayı)temmuzda başladığım için benden düşmediler. Zaten diğer kontrollerde de muayene ücreti alınmıyo ta ki kan da pozitifi görene kadar. Sonrasında bülent beyde devam edicekseniz yani kese görmeye gittiğniz andan itibaren 400 muayene ücreti var sağlık sigortanız yoksa. Acıbadem hastanesinin barolar birliği anlaşması var. Eşiniz yada yada kendiniz avukatsanız muayene ücreti, tahlillerde vs indirimleri oluyo. Ben onun baya faydasını görüyorum:) Ama tüp bebek ve ilaçlar sabit. Ekstra bişey çıkmazsa 10bin liraya fln işlem tamamlanıyo. Gebelik sürecindeki ilaçlar ve muayene ücretleri yok tabi

Kese günü dr ödemesi yaptınız mı?

Cnm benim eşimde avukat adana Acıbadem de tüp bebek yaptırdım bende adana acıbademin tüp bebek için baroyla anlaşması yokmuş kapsamıyormuş ben doğumumu da acıbademde düşünüyorum

Amin...
Toplam 10 bin yani herşey içinde. Acaba tahlilleri dışarda daha uyguna yaptırsak yada sağlıkocağında kabul ediyorlar mı?
Onu sorarım artık. İnşallah olumlu sonuç alırım canım. İlgilendiğin için çok teşekkür ederim.

Merhaba, herkes için bu tutar geçerli değil.Benim bütün tedavim 7.500 lira tuttu.Ayrıca tahlillerin bir kısmını sağlık ocagında yaptırabilir transferden sonra verilen ilaçların da bir kısmını aile hekiminize yazdırabilirsiniz.Bol şans diliyorum :)))

Benim tedavim de toplam 6.500 tuttu. Kızlar ya benim başım ağrıyor sizce ilaç içsem bişey olurmu ?​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…