- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.401
Kabızlıktan bende çok çektimdeğildir galiba..ama kabızlık sorunu yaşıyorum duphalac bile işe yaramıyor..
Benim tedavim de toplam 6.500 tuttu.Kızlar ya benim başım ağrıyor sizce ilaç içsem bişey olurmu ?
Tatlım bu hesaplamayı nerden yapıyorsun?
Bu arada cuma günü 16:55 de doktor rendevum var kese görmek için
Bu bile güzel duygu olmalı. Sonuçta içinde ve seninle :)Eveeeeeeeettttttt
Benim de özel sağlık sigortam yoktu başka yerlere yönlendirdi hoca. Onlar zaten yardımcı oluyolar daha sen sormadan istersen şurda yaptır diye. Rica ederim :)Amin...
Toplam 10 bin yani herşey içinde. Acaba tahlilleri dışarda daha uyguna yaptırsak yada sağlıkocağında kabul ediyorlar mı?
Onu sorarım artık. İnşallah olumlu sonuç alırım canım. İlgilendiğin için çok teşekkür ederim.
Evet muayene ücreti aldılarKese günü dr ödemesi yaptınız mı?
Bu bile güzel duygu olmalı. Sonuçta içinde ve seninle :)
Aa kötüymüş gerçekten. Allahtan maslak acıbademin var ben de avukatım doğumda bile inanılmaz farkediyo fiyatları. Çoğu şeyde nerdeyse yarı yarıya indirimimiz oluyoCnm benim eşimde avukat adana Acıbadem de tüp bebek yaptırdım bende adana acıbademin tüp bebek için baroyla anlaşması yokmuş kapsamıyormuş ben doğumumu da acıbademde düşünüyorum
Parol içebilirsin. Eğer dayanamıyosan iç ama bence. Çok ilaç içiyoruz çünkü. Susuz kalmamaya çalış sususzluk baş ağrısı yaparBenim tedavim de toplam 6.500 tuttu.Kızlar ya benim başım ağrıyor sizce ilaç içsem bişey olurmu ?
Bana verdikleri ultrason tarihi transferden 1 ay sonraya denk geliyor hesap yapmadığım için bebek kaç haftalık oluyor bilemiyorum.Umarım keseyi görür kalp atışını da duyarım ))Arkadaslar kacinci haftanizda doktor kontrolune gideceksiniz ve kacinci haftada kalp atisi duyuluyo bilen varmi
Transferden 21 gün sonra keseyi gördüm cnm 33 gün sonrayada kalp atışı randevusunu aldık. Daha günüm gelmedi inşallah duyarız:)Arkadaslar kacinci haftanizda doktor kontrolune gideceksiniz ve kacinci haftada kalp atisi duyuluyo bilen varmi
Canim ben normalde de ilaçsız çıkamıyordum..şimdi meyve uyumadan surupta içiyorum nafileKabızlıktan bende çok çektimgece yatarken dubalac iç bir de sulu meyve Armut benim sorunumu çözdü hem gece yatarken hem sabah kalkınca yedim ve su içtim.Normale döndüm darısı senin başına.
Transferden 19 gün sonra keseleri gördük Canim 25. Günde kalp atışı için çağırdı biraz erken gibi ama demekki duyulacak ki çağırdılar (3.gün embriyosuydu)Arkadaslar kacinci haftanizda doktor kontrolune gideceksiniz ve kacinci haftada kalp atisi duyuluyo bilen varmi
Arkadaslar kacinci haftanizda doktor kontrolune gideceksiniz ve kacinci haftada kalp atisi duyuluyo bilen varmi
Transferden 21 gün sonra keseyi gördüm cnm 33 gün sonrayada kalp atışı randevusunu aldık. Daha günüm gelmedi inşallah duyarız:)
Transferden 19 gün sonra keseleri gördük Canim 25. Günde kalp atışı için çağırdı biraz erken gibi ama demekki duyulacak ki çağırdılar (3.gün embriyosuydu)
Benimde yanlis mi ozaman 20agustos transfer 3.gun embriyosu benim tarihim ne olmalibenimde 3. gün embriyosu 19 transfer edildi..o zaman 9 mayıs doğru..aramızda 2 gün var..
Ayni gun demekki canim benimde cuma gunu aksam 20. De kese randevumTatlım bu hesaplamayı nerden yapıyorsun?
Bu arada cuma günü 16:55 de doktor rendevum var kese görmek için
10 mayıs görünüyo doğum tarihiBenimde yanlis mi ozaman 20agustos transfer 3.gun embriyosu benim tarihim ne olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?