2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Benim de özel sağlık sigortam yoktu başka yerlere yönlendirdi hoca. Onlar zaten yardımcı oluyolar daha sen sormadan istersen şurda yaptır diye. Rica ederim :)

Cnm benim eşimde avukat adana Acıbadem de tüp bebek yaptırdım bende adana acıbademin tüp bebek için baroyla anlaşması yokmuş kapsamıyormuş ben doğumumu da acıbademde düşünüyorum
Aa kötüymüş gerçekten. Allahtan maslak acıbademin var ben de avukatım doğumda bile inanılmaz farkediyo fiyatları. Çoğu şeyde nerdeyse yarı yarıya indirimimiz oluyo

Kabızlıktan bende çok çektim gece yatarken dubalac iç bir de sulu meyve Armut benim sorunumu çözdü hem gece yatarken hem sabah kalkınca yedim ve su içtim.Normale döndüm darısı senin başına.
Canim ben normalde de ilaçsız çıkamıyordum..şimdi meyve uyumadan surupta içiyorum nafile

Arkadaslar kacinci haftanizda doktor kontrolune gideceksiniz ve kacinci haftada kalp atisi duyuluyo bilen varmi
Transferden 19 gün sonra keseleri gördük Canim 25. Günde kalp atışı için çağırdı biraz erken gibi ama demekki duyulacak ki çağırdılar (3.gün embriyosuydu)

Arkadaslar kacinci haftanizda doktor kontrolune gideceksiniz ve kacinci haftada kalp atisi duyuluyo bilen varmi

Transferden 21 gün sonra keseyi gördüm cnm 33 gün sonrayada kalp atışı randevusunu aldık. Daha günüm gelmedi inşallah duyarız:)

Transferden 19 gün sonra keseleri gördük Canim 25. Günde kalp atışı için çağırdı biraz erken gibi ama demekki duyulacak ki çağırdılar (3.gün embriyosuydu)

21 gün sonra keseyi gördüm. 28 gün sonraya kalp atışına çağırdı inşallah duyarız

Merhaba arkadaşlar, Allah sağlıkla bebeklerinizi aldırsın kucağınıza inşallah

Benim de mayısta transferim olmuştu değerlerim 2200 den sonra düşüşe geçti malesef kaybettim bebeğimi. Ondan önce de doğal yoldan olan bir düşüğüm var

Şimdi dondurulmuş çift embriyo transferim oldu hepinizden dua istiyorum hayırlısıyla tutunsunlar Allah bu sefer sağlıkla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…