2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

İnsqllah Canim sağlıklı bir şekilde tutunsun lar annelerine :)

güzel düşün sonuç güzel olsun canm

Acaba embriyolarda mı sıkıntı oluyor yoksa rahme tutunmalarında mı araştırdınız mı ? İnşallah güzel sonuçlanır bu sefer.

Acaba embriyolarda mı sıkıntı oluyor yoksa rahme tutunmalarında mı araştırdınız mı ? İnşallah güzel sonuçlanır bu sefer.
İlk seferde doğal yoldan olmuştu kese gelişmedi haftasona göre küçük kaldı zorunlu kürtaj oldum diğerinde embriyolar 1.kaliteydi ama keseyi göreceğimiz gün değerlerim düşmeye başlamış

Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu değerler normale döndü sayılır ama sanırım morfolojisi bozuk olan spermlere mi denk geldi nedir bilmiyorum. Rahim filmi vb çekildim bir sorun yoktu. Bu sefer de olmazsa zaten embriyoları genetiğe yollatmak istiyorum inşallah gerek kalmaz tabi

Son düzenleme:
Cnm benim eşimde avukat adana Acıbadem de tüp bebek yaptırdım bende adana acıbademin tüp bebek için baroyla anlaşması yokmuş kapsamıyormuş ben doğumumu da acıbademde düşünüyorum
Türkiye Barolar Birliği sitesinde acıbadem hastaneleri diyor aslında kapsaması gerekiyor canım bende avukatım kayseri acıbademde de kapsiyordu tüm acıbadem için geçerli diye biliyorum ancak tüpbebek tedavisi tüm acıbademlerde sabit aynı ücret indirim yapılmıyor fakat harici muayene tahlil ya da yataklı tedaviler,doğum kapsıyor.

Gerek kalmasın zaten olsun bu sefer :)

Yok canım benim daha dün oldu transferim kendim için baktığım siteden baktım sana da. Sat'ın 4 gün ilerisini yaz canım o zaman olur sanırım
Duzenlemede sorun oldu yapamadim boyle basladi boyle devam etsin takvim simdilik:)
Sende bizler gibi mutlu sona ulasirsin insaAllah canim darisi basina:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…