- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.421
İnsqllah Canim sağlıklı bir şekilde tutunsun lar annelerine :)Merhaba arkadaşlar, Allah sağlıkla bebeklerinizi aldırsın kucağınıza inşallah
Benim de mayısta transferim olmuştu değerlerim 2200 den sonra düşüşe geçti malesef kaybettim bebeğimi. Ondan önce de doğal yoldan olan bir düşüğüm var
Şimdi dondurulmuş çift embriyo transferim olduhepinizden dua istiyorum hayırlısıyla tutunsunlar Allah bu sefer sağlıkla nasip etsin inşallah
Merhaba arkadaşlar, Allah sağlıkla bebeklerinizi aldırsın kucağınıza inşallah
Benim de mayısta transferim olmuştu değerlerim 2200 den sonra düşüşe geçti malesef kaybettim bebeğimi. Ondan önce de doğal yoldan olan bir düşüğüm var
Şimdi dondurulmuş çift embriyo transferim olduhepinizden dua istiyorum hayırlısıyla tutunsunlar Allah bu sefer sağlıkla nasip etsin inşallah
Merhaba arkadaşlar, Allah sağlıkla bebeklerinizi aldırsın kucağınıza inşallah
Aminn canım inşallahİnsqllah Canim sağlıklı bir şekilde tutunsun lar annelerine :)
Saol canım inşallah güzel olurgüzel düşün sonuç güzel olsun canm
İlk seferde doğal yoldan olmuştu kese gelişmedi haftasona göre küçük kaldı zorunlu kürtaj oldumAcaba embriyolarda mı sıkıntı oluyor yoksa rahme tutunmalarında mı araştırdınız mı ? İnşallah güzel sonuçlanır bu sefer.
Dayanamadım minoset aldım. Sağol canım. Evet çok susuyorum şu ara.Parol içebilirsin. Eğer dayanamıyosan iç ama bence. Çok ilaç içiyoruz çünkü. Susuz kalmamaya çalış sususzluk baş ağrısı yapar
Seninde mi ayni tarihler cnm10 mayıs görünüyo doğum tarihi
Ben de bakmıştım transferden sonra
Türkiye Barolar Birliği sitesinde acıbadem hastaneleri diyor aslında kapsaması gerekiyor canım bende avukatım kayseri acıbademde de kapsiyordu tüm acıbadem için geçerli diye biliyorum ancak tüpbebek tedavisi tüm acıbademlerde sabit aynı ücret indirim yapılmıyor fakat harici muayene tahlil ya da yataklı tedaviler,doğum kapsıyor.Cnm benim eşimde avukat adana Acıbadem de tüp bebek yaptırdım bende adana acıbademin tüp bebek için baroyla anlaşması yokmuş kapsamıyormuş ben doğumumu da acıbademde düşünüyorum
Doğum için Barolar Birliği indirimiyle ne kadar tutuyor sordun mu canım?Aa kötüymüş gerçekten. Allahtan maslak acıbademin var ben de avukatım doğumda bile inanılmaz farkediyo fiyatları. Çoğu şeyde nerdeyse yarı yarıya indirimimiz oluyo
Ben deeee...16 eylül test tarihim ama ben o kadar bekleyemem daha erken yaparımTest günüme çok az kaldı. İnanılmaz heyecanlıyım.
Yok canım benim daha dün oldu transferimSeni
Seninde mi ayni tarihler cnm
Sat girince 6si cikiyor onu nasil yapcaz
İlk seferde doğal yoldan olmuştu kese gelişmedi haftasona göre küçük kaldı zorunlu kürtaj oldumdiğerinde embriyolar 1.kaliteydi ama keseyi göreceğimiz gün değerlerim düşmeye başlamış
Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu değerler normale döndü sayılır ama sanırım morfolojisi bozuk olan spermlere mi denk geldi nedir bilmiyorum. Rahim filmi vb çekildim bir sorun yoktu. Bu sefer de olmazsa zaten embriyoları genetiğe yollatmak istiyorum inşallah gerek kalmaz tabi
Duzenlemede sorun oldu yapamadim boyle basladi boyle devam etsin takvim simdilik:)Yok canım benim daha dün oldu transferimkendim için baktığım siteden baktım sana da. Sat'ın 4 gün ilerisini yaz canım o zaman olur sanırım
ben bekleyeceğim kadar bekledimBen deeee...16 eylül test tarihim ama ben o kadar bekleyemem daha erken yaparım
Aramızda 1 gün olduğuna göre senin de 10 Mayıs olur. .Benimde yanlis mi ozaman 20agustos transfer 3.gun embriyosu benim tarihim ne olmali
Bu estrofem nedir herkes kullaniyo bana vermedi doktor..Arkadaşlar estrofeme devam ediyor musunuz. .acil cevap verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?