2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Estrofeme çok takilmayin kızlar. Drum da dedi bana bazı drlar hemen keser kimi 12. Haftaya kadar devam der diye

Kan değerim 1000 geçtiğinde kesti hemşire kullanma dedi
Test günümden sonra katlanarak arttiysa suan 2500 lerde perşembe günü kese görmeye gidicem 5000 i geçmiş olacak. .devam mı etsem bıraksam mi..kese görmeye gidince muayene ödemeye başladınız mi bu arada

Test günümden sonra katlanarak arttiysa suan 2500 lerde perşembe günü kese görmeye gidicem 5000 i geçmiş olacak. .devam mı etsem bıraksam mi..kese görmeye gidince muayene ödemeye başladınız mi bu arada
Ben kendi doktoruma daha görünmedi telefonla görüşüyorum ama başka özel doktora gidiyorum tabi ücreti ödüyoruz sorsaydin keşke ilacı

Doktorun söylemeden bırakma canım herkese durumuna göre tedavi uyguluyorlar bende devam.ediyorum kullanmaya
kalp atışı ndan sonra bazılarını biraktiracagim dedi doktorum belki o zaman biraktirir
Sorun olcak olsa zaten kullandirmazlar heralde

Kızlar yaaa bugün yine kahve akintim başladı belim ağrıyor merkez endişe etme diyor ama tedirgin im sizlerde oluyor mu

Kese ve kalp atışı ücretsiz diye biliyorum sonra muayene ücretli kontrol ücretsiz olacak kismetse (350 tl muayene ucreti)

Çok sağolun arkadaşlar. .bende sabah 1 akşam 1 olarak devam ediyorum. .test sonucundan sonra Dr aramıştı ilaçlara devam dedi ve kese için randevu tarihi verdi. .kesmem gerekseydi söylerdi galiba. .zaten perşembe günü sabah 9 da gidicem konuşmuş olurum. .karından mi vajinal mi bakar acaba. .vajinal kanama yapar diye okudum ama Dr uma güveniyorum. .Bu durumda baktirayim mi bir kaç gün sonra ya randevu alayım. .ya ben galiba hamilelikte olan karamsarlık ruh halini yaşıyorum

Bi bahsettiğiniz ilactan estrofem bana vermedi doktor ama sanki herkes kullaniyor sasirdim simdi neyse herhalde her doktor farkli tedavi uyguluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…