- 16 Haziran 2014
- 1.191
- 1.294
- 158
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.441
Evet cnm transfer oncesi başladım. Çünkü benim dondurulmus transferiydi. Drum ilaçlara devam dediArkadaşlar estrofeme devam ediyor musunuz. .acil cevap verirseniz sevinirim
Östrojen takviyeli bebeğin tutunmasini sağlayan ilaç. .Hamilelikte bırakın yazıyor ama Dr devam dedi kafam karıştıBu estrofem nedir herkes kullaniyo bana vermedi doktor..
Kan değerim 1000 geçtiğinde kesti hemşire kullanma dediArkadaşlar estrofeme devam ediyor musunuz. .acil cevap verirseniz sevinirim
Rahim kalinlastiriyor cnm. Opuda olduktan sonra transfer olan arkadaşıma vermedi Dr ama bana verdi başka ay transfer olduğumdanBu estrofem nedir herkes kullaniyo bana vermedi doktor..
Bende transfer günü başladım devam ediyorum korktum yaa yanlismi anladım diyeEvet cnm transfer oncesi başladım. Çünkü benim dondurulmus transferiydi. Drum ilaçlara devam dedi
Test günümden sonra katlanarak arttiysa suan 2500 lerde perşembe günü kese görmeye gidicem 5000 i geçmiş olacak. .devam mı etsem bıraksam mi..kese görmeye gidince muayene ödemeye başladınız mi bu aradaKan değerim 1000 geçtiğinde kesti hemşire kullanma dedi
Bende devam ediyorum Mevanur.Arkadaşlar estrofeme devam ediyor musunuz. .acil cevap verirseniz sevinirim
Ben kendi doktoruma daha görünmedi telefonla görüşüyorum ama başka özel doktora gidiyorum tabi ücreti ödüyoruz sorsaydin keşke ilacıTest günümden sonra katlanarak arttiysa suan 2500 lerde perşembe günü kese görmeye gidicem 5000 i geçmiş olacak. .devam mı etsem bıraksam mi..kese görmeye gidince muayene ödemeye başladınız mi bu arada
Doktorun söylemeden bırakma canım herkese durumuna göre tedavi uyguluyorlar bende devam.ediyorum kullanmayaTest günümden sonra katlanarak arttiysa suan 2500 lerde perşembe günü kese görmeye gidicem 5000 i geçmiş olacak. .devam mı etsem bıraksam mi..kese görmeye gidince muayene ödemeye başladınız mi bu arada
Sağol canım düzelticemAramızda 1 gün olduğuna göre senin de 10 Mayıs olur. .
Kese ve kalp atışı ücretsiz diye biliyorum sonra muayene ücretli kontrol ücretsiz olacak kismetse (350 tl muayene ucreti)Test günümden sonra katlanarak arttiysa suan 2500 lerde perşembe günü kese görmeye gidicem 5000 i geçmiş olacak. .devam mı etsem bıraksam mi..kese görmeye gidince muayene ödemeye başladınız mi bu arada
Ben tested sonra ücret ödemeye başlıyorum. .160 tl..kalp için gidince tekrar ödenir mi bilemiyorumKese ve kalp atışı ücretsiz diye biliyorum sonra muayene ücretli kontrol ücretsiz olacak kismetse (350 tl muayene ucreti)
Aminnn inşallahh:)Gerek kalmasın zaten olsun bu sefer :)
Tedirgin olmakta haklısın ama kırmızı olmadığı müddetçe sorun yok. .dinlenip ilaçlarına dikkat et sorun olmaz insallahKızlar yaaa bugün yine kahve akintim başladı belim ağrıyor merkez endişe etme diyor ama tedirgin im sizlerde oluyor mu
İnşallah canım yaa aminn:)Duzenlemede sorun oldu yapamadim boyle basladi boyle devam etsin takvim simdilik:)
Sende bizler gibi mutlu sona ulasirsin insaAllah canim darisi basina:)
Benimde 16 eylül, bende belirti fln hiçbişey yok,Ben deeee...16 eylül test tarihim ama ben o kadar bekleyemem daha erken yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?