- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.461
Yorma kendini ,uzat ayaklarını bir süre benceKızlar yaaa bugün yine kahve akintim başladı belim ağrıyor merkez endişe etme diyor ama tedirgin im sizlerde oluyor mu
Normal doğum farklı sezeryan farklı epidural farklı ama yanlış hatırlamıyosam 7500 tl den başlıyo en yüksek 12.500tl ydi. Bi önceki gebeliğimde sormuştum ama düşük olınca tabi gerek kalmadı. sonra tekrardan sormadım ama çok değiştiğini sanmıyorum. Ama 444 lü numaradan arayınca fiyatlandırma bölümü herşeyin fiyatını veriyo cnmDoğum için Barolar Birliği indirimiyle ne kadar tutuyor sordun mu canım?
Bende devam ediyorum hemde günde 3 tane. :/Arkadaşlar estrofeme devam ediyor musunuz. .acil cevap verirseniz sevinirim
Aramızda çıkan arkadaşlar oldu cnm ama çıkmazsa da hemen karamsarlığa kapılmammuhakkak günün geldiğinde tekrar yap çünü geç döllenme olabiliyomuş. 2 gün istirahat edin wc ve yemek dışında yatın diyolar genelde neden böyle yönlendirdiler uyuz oldum şimdi. Ama belirtim yok diye düşünme benim de hiç belirtim yoktu sadece halsizlik ve uyku isteği vardı. Büyük ihtimalle de ilaçlardandı. Belirti arama cnm en öenmli şey pozitif düşünce gerçekten içimizdekiler hissediyo. Ben bu bebeği istiyorum ve olacak diye düşün.selam arkadaşlar öncelikle hamiş arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı evlatlarınız olur inşallah birkaç sorum olacaktı benimde 3 eylülde transfer oldu 4 yumurta toplandı 1 tane transfer edildi ısparta SDÜ de yaptırdım transfer sonrası bana evde yatmak yok dediler günlük hayatına devam edeceksin kesinlikle yatmak yasak sadece ağır iş yok herşey yemek içmek serbest bende hiç dinlenmedim falan hiçbir belirtim filan yok şimdide vicdan azabı çekiyorum keşke onları dinlemeyip yatsaydım diye bide bugün 7. günüm acaba kanda çıkar mı idrar testende çıkmadı da
Merhaba Cnm ben de hiç kullanmadım estrofemi.Bi bahsettiğiniz ilactan estrofem bana vermedi doktor ama sanki herkes kullaniyor sasirdim simdi neyse herhalde her doktor farkli tedavi uyguluyor
selam arkadaşlar öncelikle hamiş arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı evlatlarınız olur inşallah birkaç sorum olacaktı benimde 3 eylülde transfer oldu 4 yumurta toplandı 1 tane transfer edildi ısparta SDÜ de yaptırdım transfer sonrası bana evde yatmak yok dediler günlük hayatına devam edeceksin kesinlikle yatmak yasak sadece ağır iş yok herşey yemek içmek serbest bende hiç dinlenmedim falan hiçbir belirtim filan yok şimdide vicdan azabı çekiyorum keşke onları dinlemeyip yatsaydım diye bide bugün 7. günüm acaba kanda çıkar mı idrar testende çıkmadı da
Benimde 16 eylül, bende belirti fln hiçbişey yok,
Dualarımız seninle cnm hayırlı haberlerle gel bizearkadaşlar sizden ricam lütfen bana dua edin, yarın test günüm.Allah razı olsun.
selam arkadaşlar öncelikle hamiş arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı evlatlarınız olur inşallah birkaç sorum olacaktı benimde 3 eylülde transfer oldu 4 yumurta toplandı 1 tane transfer edildi ısparta SDÜ de yaptırdım transfer sonrası bana evde yatmak yok dediler günlük hayatına devam edeceksin kesinlikle yatmak yasak sadece ağır iş yok herşey yemek içmek serbest bende hiç dinlenmedim falan hiçbir belirtim filan yok şimdide vicdan azabı çekiyorum keşke onları dinlemeyip yatsaydım diye bide bugün 7. günüm acaba kanda çıkar mı idrar testende çıkmadı da[/QUOT
benimde hiç belirtim yoktu 6. günü kanda baktırdım ve pozitifi gördüm.darısı başına
inşallah canım. bazı belirtiler var ama bakalım hayra yoruyorum.Dualarımız seninle cnm hayırlı haberlerle gel bize
Bence insan hissediyo zaten ne derseniz diyin:) kaç gündür kutlama yapmadık hadi şenlendir topiğiinşallah canım. bazı belirtiler var ama bakalım hayra yoruyorum.
Öykücüm inşallah pozitif olacak :))arkadaşlar sizden ricam lütfen bana dua edin, yarın test günüm.Allah razı olsun.
ayy inşallah ya bu gece uyuyamam herhaldeBence insan hissediyo zaten ne derseniz diyin:) kaç gündür kutlama yapmadık hadi şenlendir topiği:))
inşallah zuzu. şu dans edip çığlık atan smiley var ya onu koymak istiyorum yarın.Öykücüm inşallah pozitif olacak :))
Türkiye Barolar Birliği sitesinde acıbadem hastaneleri diyor aslında kapsaması gerekiyor canım bende avukatım kayseri acıbademde de kapsiyordu tüm acıbadem için geçerli diye biliyorum ancak tüpbebek tedavisi tüm acıbademlerde sabit aynı ücret indirim yapılmıyor fakat harici muayene tahlil ya da yataklı tedaviler,doğum kapsıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?