2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

selam arkadaşlar öncelikle hamiş arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı evlatlarınız olur inşallah birkaç sorum olacaktı benimde 3 eylülde transfer oldu 4 yumurta toplandı 1 tane transfer edildi ısparta SDÜ de yaptırdım transfer sonrası bana evde yatmak yok dediler günlük hayatına devam edeceksin kesinlikle yatmak yasak sadece ağır iş yok herşey yemek içmek serbest bende hiç dinlenmedim falan hiçbir belirtim filan yok şimdide vicdan azabı çekiyorum keşke onları dinlemeyip yatsaydım diye bide bugün 7. günüm acaba kanda çıkar mı idrar testende çıkmadı da

Doğum için Barolar Birliği indirimiyle ne kadar tutuyor sordun mu canım?
Normal doğum farklı sezeryan farklı epidural farklı ama yanlış hatırlamıyosam 7500 tl den başlıyo en yüksek 12.500tl ydi. Bi önceki gebeliğimde sormuştum ama düşük olınca tabi gerek kalmadı. sonra tekrardan sormadım ama çok değiştiğini sanmıyorum. Ama 444 lü numaradan arayınca fiyatlandırma bölümü herşeyin fiyatını veriyo cnm

Aramızda çıkan arkadaşlar oldu cnm ama çıkmazsa da hemen karamsarlığa kapılmammuhakkak günün geldiğinde tekrar yap çünü geç döllenme olabiliyomuş. 2 gün istirahat edin wc ve yemek dışında yatın diyolar genelde neden böyle yönlendirdiler uyuz oldum şimdi. Ama belirtim yok diye düşünme benim de hiç belirtim yoktu sadece halsizlik ve uyku isteği vardı. Büyük ihtimalle de ilaçlardandı. Belirti arama cnm en öenmli şey pozitif düşünce gerçekten içimizdekiler hissediyo. Ben bu bebeği istiyorum ve olacak diye düşün.

Günaydın, hiç canınızı sıkmayın ben o kadar cok hiç birsey yapmadım, sürekli dinlendim deyip hamile kalamayan arkadaş okudum ki...Size iyi gelecekse bende normal hayatımı yasadım, bütün gün hareketsiz kalmadım, işime gittim.Bu demek değildir kendimizi hiç kollayıp dikkat etmicez. Doktorlar tam aksi evde oturup kurmaya kafayı sürekli çocukla meşgul etmeye takılıyorlar.Beslenme önerilerine şaşırdım ama.Siz yine de asitli içeceklerden, kahveden uzak durun. Bol protein ve sebze tüketin.Yeşil çay yasak, siyah çay içebilirsin dediler bana.Umarım biraz rahatlatmışımdır sizi :)) bize en lazım şey huzur :))

Tatlım adana'da avukatlar acıbadem hastanesinden yararlanabiliyordu tedavi için tüp bebeği kapsamıyor dediler fakat geçenlerde eşime bir mesaj geldi adana barosundan bundan böyle anlaşmalı hastanemiz med line hastanesidir diye...benim doktorlarım acıbademde olduğu için doğumumu da acıbademde yapıcam Allah izin verirse

Kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun 6+5 gunluklermis bir kese daha geriden geliyor onun daha kalp atışını duymadık doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi olurmu olmazmi belli değil inşallah onunda kalp atışını duyarım çok istiyorum dua edin lütfen böyle olan varmı aranızda daha sonra kalp atışlarını duyan dualarım sizlerle inşallah sizde duyarsıniz kalp atışlarını çok güzel bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…