- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.481
Tamam canım çok sağolNormal doğum farklı sezeryan farklı epidural farklı ama yanlış hatırlamıyosam 7500 tl den başlıyo en yüksek 12.500tl ydi. Bi önceki gebeliğimde sormuştum ama düşük olınca tabi gerek kalmadı. sonra tekrardan sormadım ama çok değiştiğini sanmıyorum. Ama 444 lü numaradan arayınca fiyatlandırma bölümü herşeyin fiyatını veriyo cnm
İnşallah sizde atlatirsin iz beni ikinci bir heycan bastı inşallah onunda kalp atışını duyarım insallahesma73 gözün aydın canım darısı bizlerin başına cuma günü de ben kese görmeye gidiyorum:)
İnşallah sizde atlatirsin iz beni ikinci bir heycan bastı inşallah onunda kalp atışını duyarım insallah
İnşallahAmin tatlım inşallah diğer bebişinde pıt pıt dinletir kalbini sana inşallah...
Ne güzel tatlım kalp atışını duymuşsun diğerinide duyarsın inşallah darısı bizeKalp atışını duydum rabbime şükürler olsun 6+5 gunluklermis bir kese daha geriden geliyor onun daha kalp atışını duymadık doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi olurmu olmazmi belli değil inşallah onunda kalp atışını duyarım çok istiyorum dua edin lütfen böyle olan varmı aranızda daha sonra kalp atışlarını duyan dualarım sizlerle inşallah sizde duyarsıniz kalp atışlarını çok güzel bir duygu
Benim ilk değerim 802 diğer değerim 2228 di tatlım değer yüksek olduğu için doktorum olabilir Demişti kesede belli oluyor asıl kan tahlilinde değilArkadaşlar ikiz bebek kan tahlili nasıl anlaşılıyor?
Esmacim tebrik ederim canim Allah tamamina erdirsin insallahhhİnşallah sizde atlatirsin iz beni ikinci bir heycan bastı inşallah onunda kalp atışını duyarım insallah
Cuma günü gittiğinde senden de ikiz haberi gelebilir baya çoğaldıkCevap için teşekkür ederimCannaram canım :)
Canim 3 gunde 1 baktirmissin, 2. Ve 3. Degerlerin tam tek gebelik icin beklenen sekilde olmus ama bazen surpriz de olabiliyorBenim kan tahlilim 11.gün 111.89
. 14.gün 447.6
. 17.gün 1254.0
Sormayı unuttum doktora bilmiyorum 6+5 gunluklermisEsmacim tebrik ederim canim Allah tamamina erdirsin insallahhhsimdi senin beklenen dogum tarihin hala 27 nisan mi yoksa kaydi mi peki canim?
Esmacim çok sevindim insqllah diğerini de duyarsın kısa zamanda :)Sormayı unuttum doktora bilmiyorum 6+5 gunluklermis
Kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun 6+5 gunluklermis bir kese daha geriden geliyor onun daha kalp atışını duymadık doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi olurmu olmazmi belli değil inşallah onunda kalp atışını duyarım çok istiyorum dua edin lütfen böyle olan varmı aranızda daha sonra kalp atışlarını duyan dualarım sizlerle inşallah sizde duyarsıniz kalp atışlarını çok güzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?