2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş.esmacım ben seni ikiz bekliyorsun sanıyordum hep içime doğmuş demekki

Östrojen takviyeli bebeğin tutunmasini sağlayan ilaç. .Hamilelikte bırakın yazıyor ama Dr devam dedi kafam karıştı

bende devan ediyorum. hem de günde 6 tane. estrofem manyagi oldum resmen surekli bitiyor çünkü dün hemsireyi aradim kaalp atisi duyana kadar bütün ilaclara aynen devam dedi

bende devan ediyorum. hem de günde 6 tane. estrofem manyagi oldum resmen surekli bitiyor çünkü dün hemsireyi aradim kaalp atisi duyana kadar bütün ilaclara aynen devam dedi
Canim ben günde 2 tane senin çöl fazlaymis. .Dr lar risk almaz inşallah zararı yoktur..

Yine uyuya kalmışım :)
:)) yerim ben o meleği ya annesi ni mi uyutuyor bu arada Hemşehri sayiliriz benım ailem de adanada ben bursaya gelin geldim
esma73 tebrikler canim ins digerrini de duyarsin..ben ogleden sonra gidiyorum doktora hayirsliyla insss.
Hayırlı haberlerle gel inşallah. .

Uyumak ne mümkün canım hele o verdiğin iki saat
hatta git ver bir GuN once vermiştim doktorun dediğinden çok heyecan yapmaya başlamıştım
gayet net çıkıyor :)
idrar testi için bile bugünden cesaretim yok ya canım. bu kadar bekledim, yarını bekleyeceğim. Allah'ım yardım etsin, çok zormuş beklemek ve ummak.

idrar testi için bile bugünden cesaretim yok ya canım. bu kadar bekledim, yarını bekleyeceğim. Allah'ım yardım etsin, çok zormuş beklemek ve ummak.
canım bence dr la konuşup bugünde yapabilirsin..bende çok merak etmiştim pozitif yada negatif kanda belli olacagı için doktorumla konuşup 12. gün yapmam gereken testi 10. gün öğrendim çok şükür..darısı sana olsun..

Ayyy canım ya sende benim gibi kendi ailenden uzaksın demek...adana yanıyor çok sıcak benim ki aklı sıra uyutuyor beni

Dun akşam yemeği yemedim canım hiç bişey istemedi süt içip yattım sadece sütten önce canım waffle istedi onu yedim yemek yemedim diye kendimi kötü hissediyorum sanki bebişimi beslememişim gibi

uzağım malesef canım..bayram da gelecektim ama meleğim annesine geldiği için vazgeçtim..biraz büyüyünce geliriz..uyutur onlarr

Adana'da nerde oturuyor annenler canım ben seyhan gazipaşadayım valievinin orada:) dinlen annesi çok sıcak buralar yorar seni iğne olmak için sokağa çıktığımda söve söve gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…