- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.541
Benimde başladı canım ama zaten ben hassasım dir kokuya falanUmarim canım. . Çok kötü bir his bulantı. Zaten normalde çok iştahlı biri degilim ama bu süreçte bulantidan bişey yemeyip gucsuz kalmaktan bebegimi iyi besleyememekten korkuyorum
Benimde başladı canım ama zaten ben hassasım dir kokuya falan
Hep hamileligim bulantılı olur derdim zaten.
Su An bile bulantım var, halsizlikte aynı şekilde
çok fazla çıkarmadim dahà allaha Şükür ,bulantı derecesinde
Artarsa yaş zencefile başlıycam ondan bi parça kesip çiğnemek ıyu geliyor
keseyi göreceğin zaman ikisini birden gördün mü. benim tek kese göründü doktor sonradan çıkabilir dedi.Kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun 6+5 gunluklermis bir kese daha geriden geliyor onun daha kalp atışını duymadık doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi olurmu olmazmi belli değil inşallah onunda kalp atışını duyarım çok istiyorum dua edin lütfen böyle olan varmı aranızda daha sonra kalp atışlarını duyan dualarım sizlerle inşallah sizde duyarsıniz kalp atışlarını çok güzel bir duygu
Kızlar yine fasulyeden ben kafama takılan soruyla karşınızdayım :) İyi ki varsınız valla tecrübelerinizden yararlanmak bize kendimizi çok iyi hissettiriyo :)
Transfer olduktan sonra hamile oldugunuzu öğrendiğinizde bebek kaç haftalık oluyor ? Yani normal gebelikteki gibi mi bebeğin gelişimi de ? Yoksa tüp bebek yaptırdıgımız için bizde farklı bir gelişim dönemimi oluyor ?
Hamilelikte bulantida öneriliyor canım yalnızca çok kullanmiycaksin ilk 2 ayda en fazla 8_10 gram kullanılabiliyorZencefil gebelikte tehlikeli diye biliyorum. bi araştır canım kullanmadan önce
Hayırlı olsun canım benim hadi darısı kalp atışınà insallah :)Kızlarrrr tek kese göründü :))) cok şükür gördüm kesemi allah bekleyenelre de kismet etsin 21 eylül kalp atışı gunum hadi bakalim... :)))
hadi gözün aydın canım..karından mı baktı doktor..Kızlarrrr tek kese göründü :))) cok şükür gördüm kesemi allah bekleyenelre de kismet etsin 21 eylül kalp atışı gunum hadi bakalim... :)))
ben 7 mayıs bebeğim 9 mayıs olacak..tabi aceleci davranıp nisan sonu gelmeseler :)Benim eşim 4 haziran doğumlu inşallah bebişimde 4 mayıs olacak ...yanlız bebelerimiz boğa burcu olacak
Gözün aydın arkadaşım darısı bizlerin başına insallah trasferden kaç gün sonra kase ve kalp atışını duydunKalp atışını duydum rabbime şükürler olsun 6+5 gunluklermis bir kese daha geriden geliyor onun daha kalp atışını duymadık doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi olurmu olmazmi belli değil inşallah onunda kalp atışını duyarım çok istiyorum dua edin lütfen böyle olan varmı aranızda daha sonra kalp atışlarını duyan dualarım sizlerle inşallah sizde duyarsıniz kalp atışlarını çok güzel bir duygu
Canım işin kısa özeti aslında transfer tarihinden 2 hafta geriye gidiyosun. Transfer günü 2 haftalık sayılıyoKızlar yine fasulyeden ben kafama takılan soruyla karşınızdayım :) İyi ki varsınız valla tecrübelerinizden yararlanmak bize kendimizi çok iyi hissettiriyo :)
Transfer olduktan sonra hamile oldugunuzu öğrendiğinizde bebek kaç haftalık oluyor ? Yani normal gebelikteki gibi mi bebeğin gelişimi de ? Yoksa tüp bebek yaptırdıgımız için bizde farklı bir gelişim dönemimi oluyor ?
Sonradan göründü ikinci kesekeseyi göreceğin zaman ikisini birden gördün mü. benim tek kese göründü doktor sonradan çıkabilir dedi.
27 Ağustos kese bugünde kalp atışıGözün aydın arkadaşım darısı bizlerin başına insallah trasferden kaç gün sonra kase ve kalp atışını duydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?