2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Umarim canım. . Çok kötü bir his bulantı. Zaten normalde çok iştahlı biri degilim ama bu süreçte bulantidan bişey yemeyip gucsuz kalmaktan bebegimi iyi besleyememekten korkuyorum
Benimde başladı canım ama zaten ben hassasım dir kokuya falan
Hep hamileligim bulantılı olur derdim zaten.
Su An bile bulantım var, halsizlikte aynı şekilde
çok fazla çıkarmadim dahà allaha Şükür ,bulantı derecesinde
Artarsa yaş zencefile başlıycam ondan bi parça kesip çiğnemek ıyu geliyor

Zencefil gebelikte tehlikeli diye biliyorum. bi araştır canım kullanmadan önce

keseyi göreceğin zaman ikisini birden gördün mü. benim tek kese göründü doktor sonradan çıkabilir dedi.

Kızlar yine fasulyeden ben kafama takılan soruyla karşınızdayım :) İyi ki varsınız valla tecrübelerinizden yararlanmak bize kendimizi çok iyi hissettiriyo :)
Transfer olduktan sonra hamile oldugunuzu öğrendiğinizde bebek kaç haftalık oluyor ? Yani normal gebelikteki gibi mi bebeğin gelişimi de ? Yoksa tüp bebek yaptırdıgımız için bizde farklı bir gelişim dönemimi oluyor ?

son adet tarihine göre hesaplıyorlar.

Zencefil gebelikte tehlikeli diye biliyorum. bi araştır canım kullanmadan önce
Hamilelikte bulantida öneriliyor canım yalnızca çok kullanmiycaksin ilk 2 ayda en fazla 8_10 gram kullanılabiliyor

Benim dediğim kullanım şeklinde ufacık bir parça kesip ağzında bekletiyor sun çayı falan da değil

Karanfil kadar
Bu sekilde kullanimin hiç bir zararı yok canım

G Germinal hayırlı olsun canım kesenide görmüşsün darısı pıt pıt atan kalbine olsun inşallah...

Midesi bulanan arkadaşlar bulantınızı bastırmak için kraker yiyin ...

Embriyo transfetinde 5. Gunse eğer 2 haftalık gözüküyor diye biliyorum ...

Kızlar ya oturduğum yerde uyuyorum ...kokulara karşı hassasiyetimde başladı mide bulantısı da yakındır...

Gözün aydın arkadaşım darısı bizlerin başına insallah trasferden kaç gün sonra kase ve kalp atışını duydun

Canım işin kısa özeti aslında transfer tarihinden 2 hafta geriye gidiyosun. Transfer günü 2 haftalık sayılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…