2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Merhaba kızlar bugün benimde transferimin 2. Günü.. Bende ikizlerimin olmasını çok istiyorum inşallah benimde ikizlerim olur.. Belim ağrıyor sanırım yatmaktan... Bana da önerecekleriniz varmı?

Canım hayırlı olsun öncelikle rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin bel ağrısı maalesef bendede var önüne geçemiyoruz arada kesiliyor uzanmak yürüyüş yapmak maalesef etkili olmuyor ...

Canım hayırlı olsun öncelikle rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin bel ağrısı maalesef bendede var önüne geçemiyoruz arada kesiliyor uzanmak yürüyüş yapmak maalesef etkili olmuyor ...
Aminn inşallah canım.. Transferin 2. Günü bugün sende de erkenden başlamışmıydı canım bu ağrılar?

Tv de yemek yapıolar canım bulgur pilavı istedi yemek konusunda tiksinicem diye yapamıyorum of offf aileden uzak olmanın dezavantajları napalım rabbim sağlık versin onlara

Başka belirtilerin varmıydı peki canım?

Tatlım benim bel ağrısı ve adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor du hala ağrıyor arada ve baş ağrım vardı onun dışında göğüslerim büyüdü ama ben bu belirtileri gebeliğe yormadım hiç hiç belirti aramadım yani sende belirtilere aldanma belirtim yok diye de üzülme herkesde farklı tepkiler oluyor:)

benim 2. tüp bebeğimdi. bana 2 tane transfer edildi. onu doktor hastanın ve embriyonun durumuna göre karar veriyor sanırım.

canım onu bi daha araştır istersen istanbul barosu için de mesaj geldi bize ama değişiklik yatarak tedavilerle ilgiliydi. bende hatta acıbadem hastanesi anlaşma kapsamından çıkartıldı zannedip çok üxzülmüştüm. 40 yılda 1 işim düştü hastaneye onda da şansıma anlaşma bitti diye:)

Esmacim gozunaydin inşallah diğerinin de kalp atışını duyarsın. Kızlar ben dünden beri çok kötüyüm. Çok bulantım var ve dün gece afedersiniz çok kötü kustum. Erken değil mi kusma için. Gerçi kusunca rahatladım ve yemek yedim.

6. haftada başlıyo diyolar bulantı için. benim geçen hafta çok bulantım vardı ama sanırım idrar yolları enfeksiyonu için ilaç vermişlerdi ondan oldu iğrenç bi ilaçtı berbat kokuyodu ve tüm gün tenimden bile geliyodu koku. ay inşallah çok bulantılarımız olmaz bazılarının hiç olmuyomuş ve çok rahat geçiriyolarmış

Umarim canım. . Çok kötü bir his bulantı. Zaten normalde çok iştahlı biri degilim ama bu süreçte bulantidan bişey yemeyip gucsuz kalmaktan bebegimi iyi besleyememekten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…