- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.561
Hamilelikte bulantida öneriliyor canım yalnızca çok kullanmiycaksin ilk 2 ayda en fazla 8_10 gram kullanılabiliyor
Benim dediğim kullanım şeklinde ufacık bir parça kesip ağzında bekletiyor sun çayı falan da değil
Karanfil kadar
Bu sekilde kullanimin hiç bir zararı yok canım
Evet ama daha belli değil birinin kalp atışını duydum diğeri daha kalp atışı olmamıştı belli değil yani dahaanammm gerçekten miiii
Bende kış çayına koyarım muhakkak zaten ilaç da içmek yok gripte bol bol ixin verilen bitki caylarini içcez canımyaa öyle mi. bak iyi oldu bunu öğrendiğim. malum önümüz kış zencefil gribe çok iyi geliyo
İnşallah onuda atlatirsin cnmKızlarrrr tek kese göründü :))) cok şükür gördüm kesemi allah bekleyenelre de kismet etsin 21 eylül kalp atışı gunum hadi bakalim... :)))
Amin inşallah cnm onu da atlatırım gecmis olsun cnm kraker ye limon ye tuzlu ye mide bulantısı icinEsmacim gozunaydin inşallah diğerinin de kalp atışını duyarsın. Kızlar ben dünden beri çok kötüyüm. Çok bulantım var ve dün gece afedersiniz çok kötü kustum. Erken değil mi kusma için. Gerçi kusunca rahatladım ve yemek yedim.
Gözün Aydın canımKızlarrrr tek kese göründü :))) cok şükür gördüm kesemi allah bekleyenelre de kismet etsin 21 eylül kalp atışı gunum hadi bakalim... :)))
progestan mı oluyosunYa kızlar artık iğne olmaya korkarak gider oldum ne sağ tarafıma ne sol tarafıma oturabiliyorum dun sağlık ocağında yaptırdım kadın öyle bir batırdı ki iğneyi dondum kaldım 100 e yakın iğne oldum hiç bu kadar kanamamıştı iç çamaşırın bile kana bulanmış bugün acıbadem acilde olcam her zamanki gibi
Yani kalp atışı günün transferinin kaçıncı günü oluyor ? Tebrikler bu aradaKızlarrrr tek kese göründü :))) cok şükür gördüm kesemi allah bekleyenelre de kismet etsin 21 eylül kalp atışı gunum hadi bakalim... :)))
Ben ikizlerden korkuyordum, Boğa'ya razıyımBenim eşim 4 haziran doğumlu inşallah bebişimde 4 mayıs olacak ...yanlız bebelerimiz boğa burcu olacak
bugünn 6. gün kaldı 6 günofffff bugünlerde geçmek bilmiyo yaaa
Bende bende boğa her türlü iyidirBen ikizlerden korkuyordum, Boğa'ya razıyım
Ooooo Melek geçmez o 6 gün fenaaa
Merhaba...evet sanirim oyle oldu..benim ilk denemem tek transfer edildi:) Rabbim hayirlisini nasip etsin..benim 2. tüp bebeğimdi. bana 2 tane transfer edildi. onu doktor hastanın ve embriyonun durumuna göre karar veriyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?