2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

yaa öyle mi. bak iyi oldu bunu öğrendiğim. malum önümüz kış zencefil gribe çok iyi geliyo

Amin inşallah cnm onu da atlatırım gecmis olsun cnm kraker ye limon ye tuzlu ye mide bulantısı icin

Ya kızlar artık iğne olmaya korkarak gider oldum ne sağ tarafıma ne sol tarafıma oturabiliyorum dun sağlık ocağında yaptırdım kadın öyle bir batırdı ki iğneyi dondum kaldım 100 e yakın iğne oldum hiç bu kadar kanamamıştı iç çamaşırın bile kana bulanmış bugün acıbadem acilde olcam her zamanki gibi

progestan mı oluyosun

bende kalp atışı için heycanlanıyorum haftaya cuma gidicem ayın 18 in de...şuanda da bulantıyla uğraşıyorum kahvaltıda yapamıyorum demin sadece bir kase çorba içtim yoğurt yerken tekrar öğürtü geldi braktım yemeyi..sizdede varmı kızlar bebeğime bakamıyorum dyede korkuyorum gerçi ilk 3 ay bizden besleniyor depoladıklarımızı alıyormuş ama benim depoda da fazla birşey yok zaten

Kizlar teşekkür ederim hepinize ya ben sasirdim 578 degerle hep ikiz bekliyodum ama tek kese dedi hatta ben de gordum 19 agustos transferim hesaplarsaniz cikar kacinci gunu kusura bakmayın yoldayim cok yazamiyorum bi de alltan muayene etti doktor....herkes kavusur ins bebeklerine..

Ooooo Melek geçmez o 6 gün fenaaa

Allahtan okulu bırakmadım yaa seminer derken zaman geçti...haftaya pazartesi test yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı bana dua edin...kimseye tüp bebek yaptığımızı soylemedik dun eltim arada iki gündür aynı rüyayı görüyorum çocuğunuz oluyor dedi...ayyy ben nasıl heyecanlandm boşuna demiyorum bu defa çookk umitliyim diye...biraz uzun oldu ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…