- 19 Temmuz 2011
- 1.074
- 959
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.581
Allahtan okulu bırakmadım yaa seminer derken zaman geçti...haftaya pazartesi test yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı bana dua edin...kimseye tüp bebek yaptığımızı soylemedik dun eltim arada iki gündür aynı rüyayı görüyorum çocuğunuz oluyor dedi...ayyy ben nasıl heyecanlandm boşuna demiyorum bu defa çookk umitliyim diye...biraz uzun oldu ama neyse
İnşallah olumlu çıkacak :) bizde kimseyle paylaşmadık sadece annem ve kızkardeşim biliyor.Bu arada bana da bir iki kişi rüyamda seni hamile gördüm dedi ben şok tabibu özel birşey illlede paylaşmak zorunda değiliz çok düşündük eşimle tüp bebek oldugunu söylermiyiz diye söylememeye karar verdik. Bir sürü soruyla uğraşamayız.
Aynen canım bugün dinlendim geçici gb gözüküyor insaAllahTedirgin olmakta haklısın ama kırmızı olmadığı müddetçe sorun yok. .dinlenip ilaçlarına dikkat et sorun olmaz insallah
transferden 15 gün sonra kese göründü yaklaşık 15 gün sonrada kalp aıtşı için gel dedi toplamda 30 gün :) gerçi daha kalp atışına gitmedim haftaya gtcem..Arkadaşlar, bizler için lütfen kese'yi ve kalp atışını transferden kaç gün sonra öğrendiğinizi yazarmısınız. Tek tek sormak zorunda kalmayalım ama di mi :))))
Yordum gerçekten duramıyorum kiYorma kendini ,uzat ayaklarını bir süre bence
Kahverengi akıntılar normalmis bi çok basit sebebi olabilirmiş
canım benim transferin 10. günü kan değerim 594 çıkmıştı fakat benimde tek kese gördün doktor ikizlerde genelde ikincisi biraz geriden geliyormuş kalp atışına geldiğinde ikincisi görünebilir dedi..benimde transfer 21 ağustosta oldu..senin dorurulmuşmuydu?Kizlar teşekkür ederim hepinize ya ben sasirdim 578 degerle hep ikiz bekliyodum ama tek kese dedi hatta ben de gordum 19 agustos transferim hesaplarsaniz cikar kacinci gunu kusura bakmayın yoldayim cok yazamiyorum bi de alltan muayene etti doktor....herkes kavusur ins bebeklerine..
7 ağustos 19 ağustos tahlil gunumTransfer ne zamandı :)))
Canim gözün aydin Dualarım seninle diğer bebişin de kalp sesini duyurur insaAllah sanaKalp atışını duydum rabbime şükürler olsun 6+5 gunluklermis bir kese daha geriden geliyor onun daha kalp atışını duymadık doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi olurmu olmazmi belli değil inşallah onunda kalp atışını duyarım çok istiyorum dua edin lütfen böyle olan varmı aranızda daha sonra kalp atışlarını duyan dualarım sizlerle inşallah sizde duyarsıniz kalp atışlarını çok güzel bir duygu
Öyle hemencecik bişey olmaz bebislere allahın izniyle :)Yordum gerçekten duramıyorum kiama her defasında da pişman oluyorum
Simdilik akılllandim dediğin gb ayaklarımi uzatiyorum:)
Kızlar aynı gün iki doktora gittim ben ilki görmedicanım benim transferin 10. günü kan değerim 594 çıkmıştı fakat benimde tek kese gördün doktor ikizlerde genelde ikincisi biraz geriden geliyormuş kalp atışına geldiğinde ikincisi görünebilir dedi..benimde transfer 21 ağustosta oldu..senin dorurulmuşmuydu?
Bencede kimsenin bu kadar özeli bilmesine gerek yok bizde annem hariç kimseye söylemedik zaten zor bir psikoloji bir de insanların sorularıyla uğraşamayacaktım. Benim de test gününe 3 gün kaldı. Çok heyecanlıyım belki dayanamayıp cuma yaptırırım 11.gün olcakBence dee hiçç gerek yookkk..saçma sapan şeyler sorup dururlar şimdi
Canim gözün aydin darısı bize:)Kızlarrrr tek kese göründü :))) cok şükür gördüm kesemi allah bekleyenelre de kismet etsin 21 eylül kalp atışı gunum hadi bakalim... :)))
Ben yakın olsaydım getiririm sanaEv yemeği yapan bir yer bulmam lazım ...
Canim bol bol dua et ben tesbihatlara ağırlık verdim hem sükunet buldum hemde zamanımın güzelce geçmesine sebep oldubugünn 6. gün kaldı 6 günofffff bugünlerde geçmek bilmiyo yaaa
Belirtilerin varmı canım neler hissediyorsun?Bencede kimsenin bu kadar özeli bilmesine gerek yok bizde annem hariç kimseye söylemedik zaten zor bir psikoloji bir de insanların sorularıyla uğraşamayacaktım. Benim de test gününe 3 gün kaldı. Çok heyecanlıyım belki dayanamayıp cuma yaptırırım 11.gün olcak
Canim ben de cumartesi gidecem neden alttan muayene ettiler ki korktum simdi karindan gorunmedi mi aramizda tam uc gun var ay bana da mi alttan muayene olacak yaniKizlar teşekkür ederim hepinize ya ben sasirdim 578 degerle hep ikiz bekliyodum ama tek kese dedi hatta ben de gordum 19 agustos transferim hesaplarsaniz cikar kacinci gunu kusura bakmayın yoldayim cok yazamiyorum bi de alltan muayene etti doktor....herkes kavusur ins bebeklerine..
Çok fazla birşey yok cnm regl sancısı gibi bir ağrı geliyor gün içerisinde birkaç kez ama çok kısa sürüyor sonra geçiyor. Ara ara ateş basması oluyor göğüslerimde damarlar belirginleşti ama ilaçlarında etkisi olduğundan ayırd edemiyorum. Aslında belirtiler vücutta bhcg hormonu yükseldiğinde başlıyormuş ama bende internette yazılan herşeyi okumadan duramıyorum o ayrı :)Belirtilerin varmı canım neler hissediyorsun?
İnşallah cnm rabbim o duyguyu sanada nasip etsinCanim gözün aydin Dualarım seninle diğer bebişin de kalp sesini duyurur insaAllah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?