2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

İnşallah olumlu çıkacak :) bizde kimseyle paylaşmadık sadece annem ve kızkardeşim biliyor.Bu arada bana da bir iki kişi rüyamda seni hamile gördüm dedi ben şok tabi bu özel birşey illlede paylaşmak zorunda değiliz çok düşündük eşimle tüp bebek oldugunu söylermiyiz diye söylememeye karar verdik. Bir sürü soruyla uğraşamayız.

Bence dee hiçç gerek yookkk..saçma sapan şeyler sorup dururlar şimdi

Arkadaşlar, bizler için lütfen kese'yi ve kalp atışını transferden kaç gün sonra öğrendiğinizi yazarmısınız. Tek tek sormak zorunda kalmayalım ama di mi :))))
transferden 15 gün sonra kese göründü yaklaşık 15 gün sonrada kalp aıtşı için gel dedi toplamda 30 gün :) gerçi daha kalp atışına gitmedim haftaya gtcem..

Yorma kendini ,uzat ayaklarını bir süre bence
Kahverengi akıntılar normalmis bi çok basit sebebi olabilirmiş
Yordum gerçekten duramıyorum ki ama her defasında da pişman oluyorum
Simdilik akılllandim dediğin gb ayaklarımi uzatiyorum:)

canım benim transferin 10. günü kan değerim 594 çıkmıştı fakat benimde tek kese gördün doktor ikizlerde genelde ikincisi biraz geriden geliyormuş kalp atışına geldiğinde ikincisi görünebilir dedi..benimde transfer 21 ağustosta oldu..senin dorurulmuşmuydu?

Canim gözün aydin Dualarım seninle diğer bebişin de kalp sesini duyurur insaAllah sana

Kızlar aynı gün iki doktora gittim ben ilki görmedi
kendi doktorum da göründü biri diğerinden daha küçük gerçektende kese olarakta
belki saklaniyordur belli mi olur

Bence dee hiçç gerek yookkk..saçma sapan şeyler sorup dururlar şimdi
Bencede kimsenin bu kadar özeli bilmesine gerek yok bizde annem hariç kimseye söylemedik zaten zor bir psikoloji bir de insanların sorularıyla uğraşamayacaktım. Benim de test gününe 3 gün kaldı. Çok heyecanlıyım belki dayanamayıp cuma yaptırırım 11.gün olcak

Belirtilerin varmı canım neler hissediyorsun?

Canim ben de cumartesi gidecem neden alttan muayene ettiler ki korktum simdi karindan gorunmedi mi aramizda tam uc gun var ay bana da mi alttan muayene olacak yani

Belirtilerin varmı canım neler hissediyorsun?
Çok fazla birşey yok cnm regl sancısı gibi bir ağrı geliyor gün içerisinde birkaç kez ama çok kısa sürüyor sonra geçiyor. Ara ara ateş basması oluyor göğüslerimde damarlar belirginleşti ama ilaçlarında etkisi olduğundan ayırd edemiyorum. Aslında belirtiler vücutta bhcg hormonu yükseldiğinde başlıyormuş ama bende internette yazılan herşeyi okumadan duramıyorum o ayrı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…