2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Aramaktan hiç çekinmeyin, hassas bir dönemdeyiz aklınıza takacağınıza açın sorun. Bu arada benimde kese günüm salı )) hayırlısı olsun.

Amin canimmbu arada ben bu cmtye baska doktora randevu aldim, daha fazla dayanamicamhaftaya da tup bebek doktoruma gitcembir hfta birine bir hafta birine gitsem ne sahane olur, aklim kalmaz

Aynı şeyi ben yapıcaktım ama onun yerine tatil programı yaptım kendime. Tatilde hemencik geçer günler nasılsa

Kızlar, kimler sonuç bekliyo benden başka. Benim 16.sında, 3.gün embriyosu acaba daha erken yapsammı diye düşünmüyo değilim

Bende de aynen canm bir tane 3. Gün embriyosu transfer edildi 16 çarşamba yest tarihim ama ben pazartesi yapmayı düşünüyorum

hamisleri tebrik ederimmmmmm.kizlar ilk sayfada guncelleme gerekenler varsa bana bilgilerini iletebilirmi?benim tedavim bu ay sonuclanmayacagi icin cok fazla takilamiyorum araniza
nick:sunshine84
sebepko
kaçıncı deneme:1.deneme
merkez-doktor:umut tüp bebek selen hn
toplanan yumurta:14
tedavi detayı: 5. Gün dondurulmuş 1 embriyo transferi
SONUÇ:

Aynı şeyi ben yapıcaktım ama onun yerine tatil programı yaptım kendime. Tatilde hemencik geçer günler nasılsa

Bende öyle düşünüyorum inşallah tatilde hemencik geçer günler. Yoksa böyle kafayı yiycem galiba. Rüyamda 1 gecede bi kaç defa tutuyodu. sonra tutmuyodu karışık rüyalar gördüm . Çok düşünüyoruz maalesef napıcaz

cgh sonucum çıktı kızlar anormali çıktı yani bozuk embriyom imha edildi yüksek ihtimalle diğerleride bozuk çıkarmış benim umutlarım yıkıldı

cgh sonucum çıktı kızlar anormali çıktı yani bozuk embriyom imha edildi yüksek ihtimalle diğerleride bozuk çıkarmış benim umutlarım yıkıldı
Canim oyle deme, transfer edilip dusse inan daha cok uzulurdun, kromozomal anomalisi olan embriyoyu vucut atiyor direk. Yasadim ve cok yiprandim ben de. Illa ki saglikli embriyo cikacaktir, vazgecmek yok, denemeye devam

benim pozitif testi yapalı 10 gün oldu. ctesi kese görücez inş ama bu kasık batması moralimi çok bozuyoo
Hic moralini bozma canim biz de ayni durumdayiz dicem ama ruhsal olarak da durumumuz ayni, ara ara ben de cok takilip moral bozuyorum. Bu ruh halindeki gelgitler de hamilelik belirtisiymis neyse ki

Canim oyle deme, transfer edilip dusse inan daha cok uzulurdun, kromozomal anomalisi olan embriyoyu vucut atiyor direk. Yasadim ve cok yiprandim ben de. Illa ki saglikli embriyo cikacaktir, vazgecmek yok, denemeye devam
bıilmem canım 15 milyar harcadık 4 embriyom kaldı eğer onlarda sağlıksız çıkarsa artık bitti benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…