- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.761
Amin canimmİnşallah görücez bebişleri )
merhaba; iki gündür bende de alerjiye benzer kırmızı sivilceler oldu, kolumda ve bacağımda..bugün doktoru aradım kes dedi ama, kanda östrojen seviyesine baksaydı daha iyi olurdu.. çünkü şuan akşama doğru sönüyorlar gibi geliyor bana.. devam etsem mi? akşam arayıp söndüler desem mi bilemedim =(bende tutunmasında sorun olur diye korkuyorum =( haftaya salı keseleri görmeye gideceğiz inşallah...
Amin canimmbu arada ben bu cmtye baska doktora randevu aldim, daha fazla dayanamicam haftaya da tup bebek doktoruma gitcem bir hfta birine bir hafta birine gitsem ne sahane olur, aklim kalmaz
Kızlar, kimler sonuç bekliyo benden başka. Benim 16.sında, 3.gün embriyosu acaba daha erken yapsammı diye düşünmüyo değilim
Ayyy ne güzel canımm ikizmi senin Bhcg değerlerin kaç çıktı peki?Sabirsizligimi bilmeyen arkadaslar icin paylasayim tekrar ben predictor earlyle 5.gun baslamistim testlere
nick:sunshine84hamisleri tebrik ederimmmmmm.kizlar ilk sayfada guncelleme gerekenler varsa bana bilgilerini iletebilirmi?benim tedavim bu ay sonuclanmayacagi icin cok fazla takilamiyorum araniza
Aynı şeyi ben yapıcaktım ama onun yerine tatil programı yaptım kendime. Tatilde hemencik geçer günler nasılsa
Hayırlı olsun canım. Allah kucağınada almayı nasip etsin. Ben sebebi anlamadım. Birdaha yazarmısın.nick:sunshine84
sebepko
kaçıncı deneme:1.deneme
merkez-doktor:umut tüp bebek selen hn
toplanan yumurta:14
tedavi detayı: 5. Gün dondurulmuş 1 embriyo transferi
SONUÇ:
Canim bu arada bnmki 5.gun embriyosuydu, seninki 3.gunse testlere 7.gun basla...Ayyy ne güzel canımm ikizmi senin Bhcg değerlerin kaç çıktı peki?
Yok canım 5. Gün embriyosu benimdeCanim bu arada bnmki 5.gun embriyosuydu, seninki 3.gunse testlere 7.gun basla...
7. Gun 69, 9. Gun 176, 11. Gun 400 cikti canim degerlerim
Kaçıncı günün bugün?kızlar aranızda kasık batması ağrısı yaşayan varmı bende 2 gündür baya bi oluyor normalmi acaba
Canim oyle deme, transfer edilip dusse inan daha cok uzulurdun, kromozomal anomalisi olan embriyoyu vucut atiyor direk. Yasadim ve cok yiprandim ben de. Illa ki saglikli embriyo cikacaktir, vazgecmek yok, denemeye devamcgh sonucum çıktı kızlar anormali çıktı yani bozuk embriyom imha edildi yüksek ihtimalle diğerleride bozuk çıkarmış benim umutlarım yıkıldı
benim pozitif testi yapalı 10 gün oldu. ctesi kese görücez inş ama bu kasık batması moralimi çok bozuyooKaçıncı günün bugün?
Ohh super yapmissin canim, ben baktim izin alamiyorum madem rakip doktora gideyim caktirmadan dedimmAynı şeyi ben yapıcaktım ama onun yerine tatil programı yaptım kendime. Tatilde hemencik geçer günler nasılsa
Hic moralini bozma canim biz de ayni durumdayiz dicem ama ruhsal olarak da durumumuz ayni, ara ara ben de cok takilip moral bozuyorum. Bu ruh halindeki gelgitler de hamilelik belirtisiymis neyse kibenim pozitif testi yapalı 10 gün oldu. ctesi kese görücez inş ama bu kasık batması moralimi çok bozuyoo
Zeynepçim doğru söylüyor, nedeni belliyse çözümü kolay olur. Üzme kendini.
Canim oyle deme, transfer edilip dusse inan daha cok uzulurdun, kromozomal anomalisi olan embriyoyu vucut atiyor direk. Yasadim ve cok yiprandim ben de. Illa ki saglikli embriyo cikacaktir, vazgecmek yok, denemeye devam
bıilmem canım 15 milyar harcadık 4 embriyom kaldı eğer onlarda sağlıksız çıkarsa artık bitti benim için
Canim oyle deme, transfer edilip dusse inan daha cok uzulurdun, kromozomal anomalisi olan embriyoyu vucut atiyor direk. Yasadim ve cok yiprandim ben de. Illa ki saglikli embriyo cikacaktir, vazgecmek yok, denemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?