2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Hic moralini bozma canim biz de ayni durumdayiz dicem ama ruhsal olarak da durumumuz ayni, ara ara ben de cok takilip moral bozuyorum. Bu ruh halindeki gelgitler de hamilelik belirtisiymis neyse ki
ya sürekli birseylerin normal gitmediğini düşünyorum. bu kasık agrısıda artınca dahada paranoyak oldum

Canim benim hAyirli olsun insallah bayramdan once mujdeli haberini de alirizbenim de tek embriyo ve evet bugun 1.gunun canim..dualarimiz seninle

amin canım sağol

cgh yapıldı yani genetik araştırma 22 kromazomun 10 tanesi bozuk çıktı
Zeynepcim bu durumun illaki bir cozumu vardır

Fakülte hastanesine gidersin canım orada dahà uygun halledebilirsin maddi olarak cok yoruyor tup bebek kesinlikle anlıyorum seni

Umudunu yitirme asla bebeğin olmayacak dedikleri kişiler kendiliğinden hamile kalıp bebk sahibi oluyor

Canim benim hAyirli olsun insallah bayramdan once mujdeli haberini de alirizbenim de tek embriyo ve evet bugun 1.gunun canim..dualarimiz seninle
Allah razi olsun arkadasim :))) cok sevindim...1 ile de olur Rabbim isterse her sekilde olur :)) cok sagol...sen de minisini saglikla kucagina alirsin insallahhh

amin canım sağol

cgh yapıldı yani genetik araştırma 22 kromazomun 10 tanesi bozuk çıktı

Canım ya umudunu yitirme haklısın böyle olumsuzluklar karşısında böyle düşünmeye ama Allahtan ümit kesilmez inanıyorum zamanın var en kısa surede hamile kalıcaksın canın kendini yıpratma lütfen şuan bile anne adayısın güzel sonuçlar alıcaksın inanıyorum

bu 4. denemem hiçbiri tutmadı demekki hiç sağlıklı embriyom olmuyo
Canim kaybimdan sonra cok arastirdim bu konuyu, ozellikle Amerika'da senin durumunda o kadar cok insan var ki ama vazgecmemisler ve sonunda kavusmuslar yavrularina. Simdi cikmazsa da bi dahakine cikar saglikli embriyo. Cgh cok pahali ama hepimiz bebislere kavusmak icin ne paralar saciyoruz zaten...

Canım ben kz çocuklarını çok seviyorum ama etrafımda ki herkes erkek diyor yıllardır fallarımda da erkek çıkar.Hem çok tatlı yiyorum
Bende hiç tatlı yiyemiyorum eksi tuzlu yiyorum
Bakalim eskilerin sözü doğru çıkacak mı bizde :) kızları da pek bi severim
Bu yıl sınıfımda ikiz kızlarim olacak bayılıyorum onlara
Ayy çok heyecanlandim

Allah razi olsun arkadasim :))) cok sevindim...1 ile de olur Rabbim isterse her sekilde olur :)) cok sagol...sen de minisini saglikla kucagina alirsin insallahhh
Canim benim aynen oyle...sen bol bol ananas ve kabak cekirdegi ici ye bir de dinlen guzelce, kabiz olmamaya dikkat et. Dualarim hepimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…