- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.781
ya sürekli birseylerin normal gitmediğini düşünyorum. bu kasık agrısıda artınca dahada paranoyak oldumHic moralini bozma canim biz de ayni durumdayiz dicem ama ruhsal olarak da durumumuz ayni, ara ara ben de cok takilip moral bozuyorum. Bu ruh halindeki gelgitler de hamilelik belirtisiymis neyse ki
Boyle dusunme lutfen. Insallah Rabbim en hayirli en guzel zamanda sana saglikli bir evlat nasip eder....bu 4. denemem hiçbiri tutmadı demekki hiç sağlıklı embriyom olmuyo
amin canım sağolBoyle dusunme lutfen. Insallah Rabbim en hayirli en guzel zamanda sana saglikli bir evlat nasip eder....
cgh yapıldı yani genetik araştırma 22 kromazomun 10 tanesi bozuk çıktı
Kız mı olcak ne öyle derler yaYaaaaa bir de ben kendimi 2 haftadır çirkinleşmiş hissediyorum ayyy iyice sıyırdımkendi kendime de galiba erkek diyorum
Canim yalniz degilsin, ben dis gebelik arastirdim durdum, zuzu da bos gebelige sarmis.. Keselerimizi gorelim, paranoyakliktan az da olsa kurtulcazya sürekli birseylerin normal gitmediğini düşünyorum. bu kasık agrısıda artınca dahada paranoyak oldum
Kız mı olcak ne öyle derler ya
Bana guzellestin erkek olcak diyorlar
Canim benim hAyirli olsun insallah bayramdan once mujdeli haberini de alirizMerhaba..dun kaliteli 3.gun embriyo transferim yapildi..tek transfer edildi...bugun 1. Gunum mu oluyor :) test gunum 21 eylul ama ben 18 19 gibi yaptiririm diye dusunuyorum...acaba tek embriyo ile hamile olan var mi?
Bir de bizleri de dualarinizdan eksik etmeyin olur mu :))
Zeynepcim bu durumun illaki bir cozumu vardıramin canım sağol
Ilki de kiz ya minnosum erkek olsun bu sefer bi de onu tat insallahCanım ben kz çocuklarını çok seviyorum ama etrafımda ki herkes erkek diyor yıllardır fallarımda da erkek çıkar.Hem çok tatlı yiyorum
inşş cnm görsekte rahatlasakCanim yalniz degilsin, ben dis gebelik arastirdim durdum, zuzu da bos gebelige sarmis.. Keselerimizi gorelim, paranoyakliktan az da olsa kurtulcaz
Allah razi olsun arkadasim :))) cok sevindim...1 ile de olur Rabbim isterse her sekilde olur :)) cok sagol...sen de minisini saglikla kucagina alirsin insallahhhCanim benim hAyirli olsun insallah bayramdan once mujdeli haberini de alirizbenim de tek embriyo ve evet bugun 1.gunun canim..dualarimiz seninle
amin canım sağol
Canim kaybimdan sonra cok arastirdim bu konuyu, ozellikle Amerika'da senin durumunda o kadar cok insan var ki ama vazgecmemisler ve sonunda kavusmuslar yavrularina. Simdi cikmazsa da bi dahakine cikar saglikli embriyo. Cgh cok pahali ama hepimiz bebislere kavusmak icin ne paralar saciyoruz zaten...bu 4. denemem hiçbiri tutmadı demekki hiç sağlıklı embriyom olmuyo
Bende hiç tatlı yiyemiyorum eksi tuzlu yiyorumCanım ben kz çocuklarını çok seviyorum ama etrafımda ki herkes erkek diyor yıllardır fallarımda da erkek çıkar.Hem çok tatlı yiyorum
Canim benim aynen oyle...sen bol bol ananas ve kabak cekirdegi ici ye bir de dinlen guzelce, kabiz olmamaya dikkat et. Dualarim hepimizleAllah razi olsun arkadasim :))) cok sevindim...1 ile de olur Rabbim isterse her sekilde olur :)) cok sagol...sen de minisini saglikla kucagina alirsin insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?