- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.801
Canim yalniz degilsin, ben dis gebelik arastirdim durdum, zuzu da bos gebelige sarmis.. Keselerimizi gorelim, paranoyakliktan az da olsa kurtulcaz
Kuzular bi de bebis kiz olacaksa kalca genisliyor ostrojen daha fazla salgilandigi icin, erkekse top gibi karin cikiyor. Su ana kadar vucuduna bakip da cinsiyeti dogru tahmin etmedigim arkadasim olmadiBende hiç tatlı yiyemiyorum eksi tuzlu yiyorum
Bakalim eskilerin sözü doğru çıkacak mı bizde :) kızları da pek bi severim
Bu yıl sınıfımda ikiz kızlarim olacak bayılıyorum onlara
Ayy çok heyecanlandim
Bizim gibi hisseden biri daha..kizlar paranoyak olduk kiyamamm bizee..insallah gorceksin minnosunu Alicecim ve hersey yolunda olacak merak etme hic...dualarim hepimizleK
Kızlar yarın16:55 de doktor rendevum var kese için aşırı korkuyorum yolunda gitmeyen bişey olucak diye
Ben de cok sistim canim vucutlarimiz super su tutuyor su an, yoksa bebislerimiz susam boyutunda..Benimde göbeğim çok belirgin daha minicik olmasına rağmen
Hayırlı olsun arkadaşım inşallah güzel haberlerini alırız dikkat et kendinéAllah razi olsun arkadasim :))) cok sevindim...1 ile de olur Rabbim isterse her sekilde olur :)) cok sagol...sen de minisini saglikla kucagina alirsin insallahhh
Yok cnm bgn çok bulantım var ama daha öğürme kusma yok çok şükür. Bilemiyorum kafam karıştı gel bi bakalım bile demediler:/Canim kusman ya da ogurmen var mi? Bir Arkadasima olmustu, asiri kusmaktan goz damarlari hafifce catlamis meger o da kanli gosterirmis gozleri...
Bizim gibi hisseden biri daha..kizlar paranoyak olduk kiyamamm bizee..insallah gorceksin minnosunu Alicecim ve hersey yolunda olacak merak etme hic...dualarim hepimizle
O zaman biraz karnimiz çıksın foto atalım mı ki burayaKuzular bi de bebis kiz olacaksa kalca genisliyor ostrojen daha fazla salgilandigi icin, erkekse top gibi karin cikiyor. Su ana kadar vucuduna bakip da cinsiyeti dogru tahmin etmedigim arkadasim olmadi
Yanlış biliyosun cnm. Anne çirkinleşirse kız bebek derler. Bebek annenin güzelliğini alır derlerYaaaaa bir de ben kendimi 2 haftadır çirkinleşmiş hissediyorum ayyy iyice sıyırdımkendi kendime de galiba erkek diyorum
Kısmet...kese gözüksündeIlki de kiz ya minnosum erkek olsun bu sefer bi de onu tat insallah
Yanlış biliyosun cnm. Anne çirkinleşirse kız bebek derler. Bebek annenin güzelliğini alır derlererkekse güzelleşir derler
O zaman biraz karnimiz çıksın foto atalım mı ki buraya
Tedirgin olmamak mümkün değil heralde hamilelikte hormon değişimleri bizi böyle yaptı
sağol canım.Gözün aydın. Tebriklerr
çok teşekkürler canım. amin.Ay bugun ne guzel bir gun olmus, guzel haberler gelmis coook sevindim Allah tamamina erdirsin insallah kuzularoykuelif @sunshine_84
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?