2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kuzular bi de bebis kiz olacaksa kalca genisliyor ostrojen daha fazla salgilandigi icin, erkekse top gibi karin cikiyor. Su ana kadar vucuduna bakip da cinsiyeti dogru tahmin etmedigim arkadasim olmadi

K

Kızlar yarın16:55 de doktor rendevum var kese için aşırı korkuyorum yolunda gitmeyen bişey olucak diye
Bizim gibi hisseden biri daha..kizlar paranoyak olduk kiyamamm bizee..insallah gorceksin minnosunu Alicecim ve hersey yolunda olacak merak etme hic...dualarim hepimizle

Canim kusman ya da ogurmen var mi? Bir Arkadasima olmustu, asiri kusmaktan goz damarlari hafifce catlamis meger o da kanli gosterirmis gozleri...
Yok cnm bgn çok bulantım var ama daha öğürme kusma yok çok şükür. Bilemiyorum kafam karıştı gel bi bakalım bile demediler:/

sağolun kıslar sözün bittiği yer artık Allahtan ümit kesilmez ama ben kendimden umudumu kestim tükendim bittim Allah size hayırlı doğumlar nasip etsin uzun süre girmeyip dinlenmem gerekiyor hoşçakalın canlar

Bizim gibi hisseden biri daha..kizlar paranoyak olduk kiyamamm bizee..insallah gorceksin minnosunu Alicecim ve hersey yolunda olacak merak etme hic...dualarim hepimizle

Valla ya sürekli araştırıyorum kadığım acıyor araştırıyorum karnım ağrıyo araştırıyorum inşallah tatlım rabbim kimseye kötü yazı yazmasın Allaha emanetiz inşallah

Kuzular bi de bebis kiz olacaksa kalca genisliyor ostrojen daha fazla salgilandigi icin, erkekse top gibi karin cikiyor. Su ana kadar vucuduna bakip da cinsiyeti dogru tahmin etmedigim arkadasim olmadi
O zaman biraz karnimiz çıksın foto atalım mı ki buraya
Tedirgin olmamak mümkün değil heralde hamilelikte hormon değişimleri bizi böyle yaptı

zeynep4 canım öncelikle moralini bozmamaya çalış.Rabbim bizim için en güzelini ayarlamıştır.buna inan.
Benim de bi önceki tedavimde 3 tanecik embriyom cgh ye gidebilmiştir ve hepsi de hastaydı.aynen senin hissettiklerini hissettim.sonra kendimi toplayıp tekrar başladım sıfırdan.bu sefer de 4 tane gonderebildik.ve çok sukur bir tanesi temiz geldi.ben ınaniyorum ki o bitanecik embriyo beni anne yapacak.Rabbim ol dedikten sonra imkansizlar mümkün oluyo.
Evet hem maddi hem manevi yipraniyoruz ama imtihan biliyorsun.sakin ümidini kesme.hem daha 4 tane daha varmış.belki onlar sağlıklı..
Kaç tane gondermistin bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…