- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.821
Sen istisnasindir yavrucum spor yaptigin icin, bu ostrojen etkisi kanitlanmis birseyYaaa inanmayın arkadaşlar kızımda arkadan hiçbirsey belli değildi önde sivri bir karnım vardı herkes erkek beklerken kız oldu :)))
Birçok hamile var elimizin altındaSen istisnasindir yavrucum spor yaptigin icin, bu ostrojen etkisi kanitlanmis birsey
Oncesi sonrasi olarak paylasalim minnoslar da oyle yapalim tahminBirçok hamile var elimizin altındapaylaşırız fiziğimizi )
Kiz zuzu takvimin nerde yap hadiiiiBirçok hamile var elimizin altındapaylaşırız fiziğimizi )
Ben anlamıyorum o işlerdenKiz zuzu takvimin nerde yap hadiiii
Minnosum profilini duzenlemeye gir, orada hamilelik takvimi olustur var, beklenen dogum tarihini ekleyeceksin bitecekkBen anlamıyorum o işlerden(
Tüp bebekle hamile kalan anne Adayları ablamın transferde 9. Günü peçeteye silince kan gelmiş.şimdi bu nedir???? Böyle birşey yaşayan var mı? Yerleşme tüp bebekte ne zaman gerçekleşir???yerleşme kanaması olabilir mi ki? 9. Gün.
EvetRengi kırmızı mı ?
Benim yarın 7.gün oluyor. Ara ara kasık ağrım ve son 2 gündür de akıntım var, his olarak çok olumlu değilim bişey hissetmiyorum yani yarın progesteron testi vericem birde gebelik testi mi versem diye hala düşünüyorumKaçıncı günün canım? Varmı belirtilerin? Benim daha çok erken 3. Günüm mecbur bekliycem.. Sonu güzel olsun inşşş rabbim nasip etsin inşallahh
Benim yarın 7.gün oluyor. Ara ara kasık ağrım ve son 2 gündür de akıntım var, his olarak çok olumlu değilim bişey hissetmiyorum yani yarın progesteron testi vericem birde gebelik testi mi versem diye hala düşünüyorum
Benimde 3.gün tek emnriyo transferi oldu geçen hafta yrn 7.günümMerhaba..dun kaliteli 3.gun embriyo transferim yapildi..tek transfer edildi...bugun 1. Gunum mu oluyor :) test gunum 21 eylul ama ben 18 19 gibi yaptiririm diye dusunuyorum...acaba tek embriyo ile hamile olan var mi?
Bir de bizleri de dualarinizdan eksik etmeyin olur mu :))
Ben aslında olmasa bile tedavimde büyük bir aşama kaydettim ilk seferinde kaliteli yumurtam bile yoktu döllenme bile olmadı. Bu 2.deneme ilkini sayarsak ve 3.gün e kadar dayanıp transferim yapıldı. O yüzden tutmazsa elbetteki üzülürüm ama en azından şansımın olduğunu artık biliyorum. Olana kadar devammmCanım bende transferden 1 hafta sonra çok oldu kasık batması sürekli wc ihtiyacı durduk yere wc geliyordu hatta tutamıyordum:) 1 hafta çok erken test için acele etme derim...
Progesteron ne için veriyorsun canım? Kaç olması gerekiyor?Benim yarın 7.gün oluyor. Ara ara kasık ağrım ve son 2 gündür de akıntım var, his olarak çok olumlu değilim bişey hissetmiyorum yani yarın progesteron testi vericem birde gebelik testi mi versem diye hala düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?