2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Tüp bebekle hamile kalan anne Adayları ablamın transferde 9. Günü peçeteye silince kan gelmiş.şimdi bu nedir???? Böyle birşey yaşayan var mı? Yerleşme tüp bebekte ne zaman gerçekleşir???yerleşme kanaması olabilir mi ki? 9. Gün.

Kaçıncı günün canım? Varmı belirtilerin? Benim daha çok erken 3. Günüm mecbur bekliycem.. Sonu güzel olsun inşşş rabbim nasip etsin inşallahh
Benim yarın 7.gün oluyor. Ara ara kasık ağrım ve son 2 gündür de akıntım var, his olarak çok olumlu değilim bişey hissetmiyorum yani yarın progesteron testi vericem birde gebelik testi mi versem diye hala düşünüyorum

Canım bende transferden 1 hafta sonra çok oldu kasık batması sürekli wc ihtiyacı durduk yere wc geliyordu hatta tutamıyordum:) 1 hafta çok erken test için acele etme derim...

Benimde 3.gün tek emnriyo transferi oldu geçen hafta yrn 7.günüm

Arkadaşlar hamsi ve palamut tuketin bol bol bebeğin beyin gelişimi için çok faydalıymış levrek falan önermiyorlar bazı balıklar fosfor işini görmüyormuş...

Canım bende transferden 1 hafta sonra çok oldu kasık batması sürekli wc ihtiyacı durduk yere wc geliyordu hatta tutamıyordum:) 1 hafta çok erken test için acele etme derim...
Ben aslında olmasa bile tedavimde büyük bir aşama kaydettim ilk seferinde kaliteli yumurtam bile yoktu döllenme bile olmadı. Bu 2.deneme ilkini sayarsak ve 3.gün e kadar dayanıp transferim yapıldı. O yüzden tutmazsa elbetteki üzülürüm ama en azından şansımın olduğunu artık biliyorum. Olana kadar devammm

zeynep4 ooo canini skmak için çok erken değil mi? Ben 7 tane gönderdim sadece bi tane temiz geldi. Ben inanıyorum o 4 tanesinin içinde sağlıklı embriyo bulunacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…