- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.841
Doktorum istedi, bende ne için istediğini bilmiyorum? Yrn öğrenip söylerim ama burda bilen kızlar vardır? Beni de aydınlatırlarsa sevinirimProgesteron ne için veriyorsun canım? Kaç olması gerekiyor?
Bende çok sevinirim bizi aydınlatan olursa..Doktorum istedi, bende ne için istediğini bilmiyorum? Yrn öğrenip söylerim ama burda bilen kızlar vardır? Beni de aydınlatırlarsa sevinirim
Ben aslında olmasa bile tedavimde büyük bir aşama kaydettim ilk seferinde kaliteli yumurtam bile yoktu döllenme bile olmadı. Bu 2.deneme ilkini sayarsak ve 3.gün e kadar dayanıp transferim yapıldı. O yüzden tutmazsa elbetteki üzülürüm ama en azından şansımın olduğunu artık biliyorum. Olana kadar devammm
Birebir aynıyız canım senle tedavi surecimizBen aslında olmasa bile tedavimde büyük bir aşama kaydettim ilk seferinde kaliteli yumurtam bile yoktu döllenme bile olmadı. Bu 2.deneme ilkini sayarsak ve 3.gün e kadar dayanıp transferim yapıldı. O yüzden tutmazsa elbetteki üzülürüm ama en azından şansımın olduğunu artık biliyorum. Olana kadar devammm
Doktorum istedi, bende ne için istediğini bilmiyorum? Yrn öğrenip söylerim ama burda bilen kızlar vardır? Beni de aydınlatırlarsa sevinirim
Bildiğim kadarıyla kırmızı biraz sıkıntılı
Sabah kırmızı gelmiş akşam kahverengi peçeteye silince şuan birşey yokmuş.dr artarsa gel Demiş.endişe ettik biz deBildiğim kadarıyla kırmızı biraz sıkıntılı(( doktoruyla hemen görüşsün.
Ahahhaha çok güldüm inşallah cnmmmOlumsuzluk yok o bebek buraya gelecek :)
Bi de çin takvimimiz kalmıştıAnneler çin takvimi dedim doğrumu sizce dedim ? Hiç kaile almıyonuz beni
Pek inanmıyorum Allah bilir tabbiki ama çin takviminde kız çıktı bana kız çıktı...
Senin kaçıncı günde belli oldu?? Kaçıncı denemen? Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahBirebir aynıyız canım senle tedavi surecimiz
hiç moralini bozma üzme bebisini
Devlet hastanesinin ultrason cihazı biraz kötüydü kendimi oyle rahatlatmaya çalışıyorum. Ama cok korkuyorum Lütfen dualarinizda banada yer verin
Cumartesi gidicem ins ama korkuyorum. Kalp atışını gec duyan oldu muİnşallah bir problem yoktur.İyi bir doktora gidip görünün lütfen.Bize de iyi haberi verin.Dualarımız sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?