2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Dua et canım başka doktora git bide stres yapma inşallah duycaksin

Tebrikler yine güzel bir gün mutlu haberler

Senin kaçıncı günde belli oldu?? Kaçıncı denemen? Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Insallah canim
Benimde ilk deneme embriyo oluşmadi
2. Deneme 2 embriyo vardı orta kalite
İkisi de tutundu allaha Şükür
11. Gün test yaptirdim
O yüzden sıkma canını insallah tutacak seninki de
:)

Bu kadar stres çocuk içinde iyi değil
İmkan varsa daha iyi bir doktora gitsen daha iyi olur
Hem devlet hastanesinde yapılmış
Hem daha 10 gun bekle demişler bi de
10 gun çok fazla bu durumda
Allah yardımcın olsun canım

Bende dün duydum kalp atışını ama doktor bir kese daha var ama kalp atışı daha yok olurmu olmazmi belli değil dedi 15 gün sonra kontrolé cagirdi inşallah onunda duyarım kalp atışını çok istiyorum rabbim sesimi duyar inşallah bir umut daha oldu içimde biz bu bebekleri dünyaya getirene kadar çok zorluk çekecez hergün ayrı bir stres dualarım seninle cnm inşallah sende atlatacaksin

kızlar günaydın. hafta hesabı nasıl oluyor bizde ya. bir site 3 haftalık derken başka sitede 4 haftalık çıkıyor. gerçekte kaç hafta nasıl öğreneceğiz. doktor söylemiştir size, bilen var mı?

Kizlar gün hesaplama ile ilgili esma73

Tüp bebekte hamilelik hesaplama neye göre yapılır?

Tüp bebek tedavisinde kullanılan yöntemlerden IVF veya ICSI yöntemlerinden hangisinin uygulandığı hamilelik hesaplama prensibini değiştirmez. Her iki yöntemde de hesaplama aynı şekildedir. Hamileliğin kaç haftalık olduğu hesaplanırken embriyo transfer tarihi esas alınır. Embriyonun transfer edildiği tarih, hamileliğin 2. Haftasının bittiği gün olarak kabul edilir. Embriyo transfer tarihinizden 15 gün geçen anne adayı 1 aylık hamiledir. Doğal yöntemle oluşan hamileliklerde hamilelik haftası hesaplanırken başlangıç tarihi olarak anne adayının son adet gördüğü tarihin ilk günü esas alınır. Tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar sebebiyle son adet tarihi yanıltıcı olabilir. Dolayısıyla transfer tarihine göre hesaplamalar daha doğru sonuç vermektedir.

Ben hesaplamayi transfer gününe göre yaptim aynı çıktı Bugün 7 haftad bitti 8 girdim çarşamba doktora gittiğimde 6+5 günlük demişti banà papatya1655

Ben endokroloji gorundum tiroid bezlerin az çalışıyor dedi hap verdi bana bebek gelişimi icin önemliymis bu hormon siz baktir dinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…