- 19 Temmuz 2011
- 1.074
- 959
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.861
Dua et canım başka doktora git bide stres yapma inşallah duycaksinKizlar slm. 7 agustosta transfer oldu 29 agustosta keseyi gördük ama sağa sıkışmış tam görüntü alınmıyor dediler 6+6 yim fakat hala kalp atışı yok acaba tam görünmediginden mi diye sordum alakasi yok dediler cok korkuyorum deli gibi bos gebelik araştırıyorum Rabbim korktugumuzu yasatmasin ins.
Yaaaa esma... Yaşadıklarımi az çok biliyosun. Artik cok daha fazla korkuyorum. Rabbim neyler neylerse güzel eyler insDua et canım başka doktora git bide stres yapma inşallah duycaksin
Tebrikler yine güzel bir gün mutlu haberlerKızlarrrrr bugün dayanamadım test yaptırdım sonuç 161 pozitif çıktı inanamıyorum hala:) heyecandan bayılacağım sandım :) çok uğurlu bir topic oldu burası hayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kucağımıza alırız inşallah
Korkma canım biliyorum seni inşallah duycaksin daha iyi bir doktora git aradinmi doktorunu peki ?Yaaaa esma... Yaşadıklarımi az çok biliyosun. Artik cok daha fazla korkuyorum. Rabbim neyler neylerse güzel eyler ins
Aradım canim 10 gün daha bekle dedi 1 saat bile zor geçiyorKorkma canım biliyorum seni inşallah duycaksin daha iyi bir doktora git aradinmi doktorunu peki ?
Insallah canimSenin kaçıncı günde belli oldu?? Kaçıncı denemen? Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Bu kadar stres çocuk içinde iyi değilKizlar slm. 7 agustosta transfer oldu 29 agustosta keseyi gördük ama sağa sıkışmış tam görüntü alınmıyor dediler 6+6 yim fakat hala kalp atışı yok acaba tam görünmediginden mi diye sordum alakasi yok dediler cok korkuyorum deli gibi bos gebelik araştırıyorum Rabbim korktugumuzu yasatmasin ins.
Bence bir doktora daha görün 10 gun çok nasıl geçecekAradım canim 10 gün daha bekle dedi 1 saat bile zor geçiyor
Günaydın. bulantılar ne zaman başlıyor canım 6. haftada mı?Günaydın kızlar :)
Sabah sabah bulantı yla kalkmak çok fena
Ooo sen benden 5 gun ondesin:) hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyorum..ne zaman test dusunuyorsun?Benimde 3.gün tek emnriyo transferi oldu geçen hafta yrn 7.günüm
Aynen canım ben normalde de hassasım zaten bende başladıGünaydın. bulantılar ne zaman başlıyor canım 6. haftada mı?
Senin transferden tam iki hafta öncesine mi denk geliyor ki acaba sat tarihinBen hesaplamayi transfer gününe göre yaptim aynı çıktı Bugün 7 haftad bitti 8 girdim çarşamba doktora gittiğimde 6+5 günlük demişti banàpapatya1655
ben de acaba öylemi diye hesapladım ama sat 17 ağustos, transferden iki hafta öncesi 18 ağustos çıkıyorSenin transferden tam iki hafta öncesine mi denk geliyor ki acaba sat tarihin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?