- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #8.881
Ben hashimato tiroid im 15 günde bir baktircam sürekliBen endokroloji gorundum tiroid bezlerin az çalışıyor dedi hap verdi bana bebek gelişimi icin önemliymis bu hormon siz baktir dinizmi
O zaman 18 ağustos alacakmissin canım benim :)ben de acaba öylemi diye hesapladım ama sat 17 ağustos, transferden iki hafta öncesi 18 ağustos çıkıyor
Transfer gününden 2 hafta geriye gidiyosun son adet tarihin kabul ediliyo. Ama benim ultrasona göre 2 gün daha ilerde söyledi. 5.gün embriyosuydu heralde o yuzden 2 hafta 2 gün geri gitti.kızlar günaydın. hafta hesabı nasıl oluyor bizde ya. bir site 3 haftalık derken başka sitede 4 haftalık çıkıyor. gerçekte kaç hafta nasıl öğreneceğiz. doktor söylemiştir size, bilen var mı?
Gunaydin zuzuuummm..gunaydinn minnos annelerrrrr, anne adaylari ve anne aday adaylariiiGünaydınnnnn güzel anne adayları...Musmutlu bir gün diliyorum
Canim benimde 4. Denemem di ve kalitesi iyi olmayanları transfer ettiler son kalan embriyo lar im di umudunu yitirme kromozom bozukluğu olmayan embriyolarin illa olur Rabbimin izniyle sebebi bulundu diye düşün tevekkül et meye calisbu 4. denemem hiçbiri tutmadı demekki hiç sağlıklı embriyom olmuyo
Kese yi görünce rahat edelim dimi ben kestiremiyorum ne zaman içimin rahat edeceğiniCanim yalniz degilsin, ben dis gebelik arastirdim durdum, zuzu da bos gebelige sarmis.. Keselerimizi gorelim, paranoyakliktan az da olsa kurtulcaz
Yok canım bitmiyor ondan sonra da kalp atışını duyayim diyorsunKese yi görünce rahat edelim dimi ben kestiremiyorum ne zaman içimin rahat edeceğini
Dış boş gebelik kese yi görünce anlaşılıyor dimi
Bu aksam gidiyorum kese mi görmeye dua edin kizlarrr
Yok canım kesin bilgi transfer tarihi yalnız 5. Gün embriyosu nda 2 hafta 2 gün ekliyormussunKuzular ya bence transfer degil, opu (yumurta toplama) baz alinmali ve ondan 14 gun oncesi son adet tarihi olmali sankiii. Transfer yapildiginda hele bir de 5.gun transferiyse bebis baya bi yoldan gecmis oluyor zaten, o hesap yanlis oluyor bence. Benim son adetim 31 temmuzdu, 17 agustosta yumurta toplandi, transferim de 22sinde yapildi..tup bebek olayini anneler disinda kimse bilmedigi icin son adet tarihi sorulunca 3 Agustos diyorum, beklenen dogum tarihi olan 9 mayisla da uyumlu oluyor
Kalp atışı da var tabiiside şimdi önümde ki surec kese yaYok canım bitmiyor ondan sonra da kalp atışını duyayim diyorsun
Ondan sonra da 3 ay dolsun diycez heralde
Çifter Çifter keserler görürsün inşallah canım aksam :)
Evet canim hatta içinde bebekler oluşmuş dedi bana boş değilmiş keseler ,dış gebelik tede oluştuğu yer farklıKalp atışı da var tabiiside şimdi önümde ki surec kese ya
Boş gebelik dış gebelik kese muayenesinde mi anlaşılıyor
Amin canim hepimiz insaAllah
Ayy hadi inşallah )) bize de moral ol )Kese yi görünce rahat edelim dimi ben kestiremiyorum ne zaman içimin rahat edeceğini
Dış boş gebelik kese yi görünce anlaşılıyor dimi
Bu aksam gidiyorum kese mi görmeye dua edin kizlarrr
Alice inşallah göreceksin canım keseni )) hbr bekliyoruz.Günaydın anne ve anne adayları...
16:55 de bebeğimin kesesini görmeye gidicez eşimle çok korkuyorum aklıma geldikçe bazı şeyler delleniyorum... dualarınızı bekliyorum bu zamana kadar hep pozitif düşündüm pozitifi gördüm ama bu başka bir şey bazı arkadaşların durumunu okuyunca acabalar sarıyor kafamı...birde benim eşim yatakta çok hareketli resmen karete yapıyor sırf bebeğimi korumak için karnıma yastık koyuyorum annelik şimdiden boyleyse doğduktan sonra nasıl kim bilir ?
Ooo bugün haberler çok )) hayırlısıyla gidin görün gelin bakalım :))Günaydın kızlar. . Ben kese görmeye gitmemistim pazartesi hem kese hem kalp atışı için gidecektim ama sürekli aklıma boş gebelik dış gebelik geliyor ve korkuyorum. Bugün 3te muayene olacam. Umarım hersey yolundadır sanırım bu korku hepimizde var. Allah sevincimizi yarım birakmasin.
Canim evde bir kaç bardak iç merkeze gidene kadar sıkısıyorsun zaten. .ordada birkaç bardak icersin olur..ben sıkışık gidince kese çok netti pirinç gibi :) dünden beri bakıp seviyorum mucizemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?