2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ben endokroloji gorundum tiroid bezlerin az çalışıyor dedi hap verdi bana bebek gelişimi icin önemliymis bu hormon siz baktir dinizmi
Ben hashimato tiroid im 15 günde bir baktircam sürekli
Arti ilacım da da doz artışı yapıldı çünki bebek olunca yüzde elli daha fazla tiroid hormonuna ihtiyaç duyuluyor muş
Bebeğin beyin gelişimi için için çok önemli ayrıca maalesef çok yükselirse eğer düşük yapabiliyor
Zaten her hamileye muhakkak yapılması gerekiyor bu testin

kızlar günaydın. hafta hesabı nasıl oluyor bizde ya. bir site 3 haftalık derken başka sitede 4 haftalık çıkıyor. gerçekte kaç hafta nasıl öğreneceğiz. doktor söylemiştir size, bilen var mı?
Transfer gününden 2 hafta geriye gidiyosun son adet tarihin kabul ediliyo. Ama benim ultrasona göre 2 gün daha ilerde söyledi. 5.gün embriyosuydu heralde o yuzden 2 hafta 2 gün geri gitti.

Kuzular ya bence transfer degil, opu (yumurta toplama) baz alinmali ve ondan 14 gun oncesi son adet tarihi olmali sankiii. Transfer yapildiginda hele bir de 5.gun transferiyse bebis baya bi yoldan gecmis oluyor zaten, o hesap yanlis oluyor bence. Benim son adetim 31 temmuzdu, 17 agustosta yumurta toplandi, transferim de 22sinde yapildi..tup bebek olayini anneler disinda kimse bilmedigi icin son adet tarihi sorulunca 3 Agustos diyorum, beklenen dogum tarihi olan 9 mayisla da uyumlu oluyor

bu 4. denemem hiçbiri tutmadı demekki hiç sağlıklı embriyom olmuyo
Canim benimde 4. Denemem di ve kalitesi iyi olmayanları transfer ettiler son kalan embriyo lar im di umudunu yitirme kromozom bozukluğu olmayan embriyolarin illa olur Rabbimin izniyle sebebi bulundu diye düşün tevekkül et meye calis

Canim yalniz degilsin, ben dis gebelik arastirdim durdum, zuzu da bos gebelige sarmis.. Keselerimizi gorelim, paranoyakliktan az da olsa kurtulcaz
Kese yi görünce rahat edelim dimi ben kestiremiyorum ne zaman içimin rahat edeceğini
Dış boş gebelik kese yi görünce anlaşılıyor dimi
Bu aksam gidiyorum kese mi görmeye dua edin kizlarrr

Kese yi görünce rahat edelim dimi ben kestiremiyorum ne zaman içimin rahat edeceğini
Dış boş gebelik kese yi görünce anlaşılıyor dimi
Bu aksam gidiyorum kese mi görmeye dua edin kizlarrr
Yok canım bitmiyor ondan sonra da kalp atışını duyayim diyorsun
Ondan sonra da 3 ay dolsun diycez heralde
Çifter Çifter keserler görürsün inşallah canım aksam :)

Yok canım kesin bilgi transfer tarihi yalnız 5. Gün embriyosu nda 2 hafta 2 gün ekliyormussun
O kadar çok yerden baktım ki hep aynı şeyi söylemişler hesaplamalar var hepsi de aynı sonucu veriyor

Yok canım bitmiyor ondan sonra da kalp atışını duyayim diyorsun
Ondan sonra da 3 ay dolsun diycez heralde
Çifter Çifter keserler görürsün inşallah canım aksam :)
Kalp atışı da var tabiiside şimdi önümde ki surec kese ya
Boş gebelik dış gebelik kese muayenesinde mi anlaşılıyor
Amin canim hepimiz insaAllah

Günaydın anne ve anne adayları...
16:55 de bebeğimin kesesini görmeye gidicez eşimle çok korkuyorum aklıma geldikçe bazı şeyler delleniyorum... dualarınızı bekliyorum bu zamana kadar hep pozitif düşündüm pozitifi gördüm ama bu başka bir şey bazı arkadaşların durumunu okuyunca acabalar sarıyor kafamı...birde benim eşim yatakta çok hareketli resmen karete yapıyor sırf bebeğimi korumak için karnıma yastık koyuyorum annelik şimdiden boyleyse doğduktan sonra nasıl kim bilir ?

Kalp atışı da var tabiiside şimdi önümde ki surec kese ya
Boş gebelik dış gebelik kese muayenesinde mi anlaşılıyor
Amin canim hepimiz insaAllah
Evet canim hatta içinde bebekler oluşmuş dedi bana boş değilmiş keseler ,dış gebelik tede oluştuğu yer farklı
Bende korkmustum onlardan arastirmistim
Insallaj bugün çok daha rahat olcaksin gördukten sonra çok duygusal bir an

Günaydın kızlar. . Ben kese görmeye gitmemistim pazartesi hem kese hem kalp atışı için gidecektim ama sürekli aklıma boş gebelik dış gebelik geliyor ve korkuyorum. Bugün 3te muayene olacam. Umarım hersey yolundadır sanırım bu korku hepimizde var. Allah sevincimizi yarım birakmasin.

Alice inşallah göreceksin canım keseni )) hbr bekliyoruz.

Ooo bugün haberler çok )) hayırlısıyla gidin görün gelin bakalım :))

Kızlar bunları düşünüp uzmeyin kendinizi. .inşallah bir an evvel keseleri görüp rahatlarsiniz..kesesi gördükten sonra kalp atışını beklemek o kadar sıkıntı vermiyor. .içiniz daha bir rahat bekliyorsunuz. .çok zor süreçten geçtik bu şekilde hissetmeler normal. .Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip eylesin

Z zuzu3434 inşallah canım bugün kese görmeye gidecek çok arkadsş var sanırım...
Hemşirem idrara sıkışık gel dedi merkeze erken gel su iç dedi
Canim evde bir kaç bardak iç merkeze gidene kadar sıkısıyorsun zaten. .ordada birkaç bardak icersin olur..ben sıkışık gidince kese çok netti pirinç gibi :) dünden beri bakıp seviyorum mucizemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…