- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #9.081
Normal canım normalKızlar benim bugün sol kasığıma bıçak saplanması gibi ağrılar giriyor ara ara. Biraz da bel ağrım var hafif. Normalmi bunlar? Her gün farklı bi semptomla karşılaşmak ne tuhaf.
Benim de aynen sağ kasığımda ağrı var çekilme gibi. Bel ağrısı da var ama bugün zaten doktordaydim bir sorun yoktu. Bebisler yerlesiyor ya kazı çalışması yapıyorlar ondandir ağrıKızlar benim bugün sol kasığıma bıçak saplanması gibi ağrılar giriyor ara ara. Biraz da bel ağrım var hafif. Normalmi bunlar? Her gün farklı bi semptomla karşılaşmak ne tuhaf.
Yok kuzucumm yumurta toplama gununu 2+0 varsay, oradan git..mesela benimki 17 agustostu ona gore 5+4um bugun...istersen asagidaki linki kullan canim ya da bana yumurta toplama gununu ya da ne gun transferin oldu/kacinci gun embriyosuydu sole ben hesapliyim?Canim benim nasil yaptin o hesabi iste simdi ben neye gore 6+0 haftanin belli bir gununu baz almiyor muyuz?Resmen sorularim zeka seviyemin cok asagidinda oldu ama anlamiyorum bu isi((
Zuzum hakliii. Kizlar bu arada Ankara'da soygun mu yapiolar, sizin oralarda da oyle mi? Muayene ucreti 300tlK
Kalp atışı için gittiginde sor ama merak ettiklerini.Dünyanın parasını ödüyoruz tabiki soru sormak hakkımız.
Tatlım sen yaparsan nasil minnetta olurum bilemezsin :) opu 14 agustos transfer 19 agustos 5. Gun embriyosu :)Yok kuzucumm yumurta toplama gununu 2+0 varsay, oradan git..mesela benimki 17 agustostu ona gore 5+4um bugun...istersen asagidaki linki kullan canim ya da bana yumurta toplama gununu ya da ne gun transferin oldu/kacinci gun embriyosuydu sole ben hesapliyim?
http://www.ivfconnections.com/forum...-Transfer-Retrieval-Ovulation-or-Insemination
Bu arada doktorlar da kese boyutunu gune cevirip 4e ekleyip gunu soyluyorlarmis. Yani kese 12 mm ise, 4hfta+12 gun yani 5 hafta 5 gunluk oluyosun. Bebek gorunmeye basladiktan sonra da crl belirliyomus gunu..Baslarda kese boyutu ve yumurtlama gunune gore olan tarih ortusmese de sonradan yakaliolarmis birbirlerini canim..
Ben 400 bayıldımZuzum hakliii. Kizlar bu arada Ankara'da soygun mu yapiolar, sizin oralarda da oyle mi? Muayene ucreti 300tl
Benim doktorunki 250 tl ama kese ve kalp atisi su an ucretsiz...tup bebege o parayi bayinca iste kendilerince ikram :)Ben 400 bayıldım
Aa evet ben 2hafta once gittigimde crl yazmiyordu. Bebek vardi ama olcemeyecek kadar kucuktu demek. Bugunku ultrason kagitlarinda yaziyo crl,haftasi gunu ve tahmini dogumYok kuzucumm yumurta toplama gununu 2+0 varsay, oradan git..mesela benimki 17 agustostu ona gore 5+4um bugun...istersen asagidaki linki kullan canim ya da bana yumurta toplama gununu ya da ne gun transferin oldu/kacinci gun embriyosuydu sole ben hesapliyim?
http://www.ivfconnections.com/forum...-Transfer-Retrieval-Ovulation-or-Insemination
Bu arada doktorlar da kese boyutunu gune cevirip 4e ekleyip gunu soyluyorlarmis. Yani kese 12 mm ise, 4hfta+12 gun yani 5 hafta 5 gunluk oluyosun. Bebek gorunmeye basladiktan sonra da crl belirliyomus gunu..Baslarda kese boyutu ve yumurtlama gunune gore olan tarih ortusmese de sonradan yakaliolarmis birbirlerini canim..
Al canim benim, tam tahmin ettigim gibi 6+0sinTatlım sen yaparsan nasil minnetta olurum bilemezsin :) opu 14 agustos transfer 19 agustos 5. Gun embriyosu :)
Seninki istanbul tarifesi minnosumBen 400 bayıldım
Aynen canim, ya nazar degmesin bu arada bebislerine yerim ben onlarii tatli annesiiii..saglikla gelsinler insallaahhAa evet ben 2hafta once gittigimde crl yazmiyordu. Bebek vardi ama olcemeyecek kadar kucuktu demek. Bugunku ultrason kagitlarinda yaziyo crl,haftasi gunu ve tahmini dogum
Insallah kuzm.hepimziinki saglikla gelsin allahin izniyle.Aynen canim, ya nazar degmesin bu arada bebislerine yerim ben onlarii tatli annesiiii..saglikla gelsinler insallaahh
Ayy ne güzel hep hamiş dolu burası test günümü bekleyen birisi olarak bende yaşarım inşallah bunları.. Allahım banada nasip etsin AminnnInsallah kuzm.hepimziinki saglikla gelsin allahin izniyle.
Sikintisiz bir sekilde tum asamalari gecelimde ins. her saat her gun allahim bir.sikinti olmasin ins. Diye geciyor.icmden
Simdiden cinsiyetleri nedir acaba diyorum.siradaki merak o sanirim
Senin transferin ne zamandi ve kacinci gun embriyosuydu caniiim?
Ben ilk gunden itibaran koldan yapiyorum canim. Ama yine yakiciilik var yani. kisa suruyor yalniz.selam kizlar. yine bir soruyla geldimclexane iğneyi kullananlar nasil kullaniyorsunuz. ben göbegimden kullaniyorum ve cookkk yakiyor. hemsire koldan da yapabilirsin dedi ama hic denemedim. ne yapsam bilmiyorum
Itebildigin kadar itsen iyi olur canim. Bi puf noktasi soyleyeyim bu konuda. Eger jeli siktigin hava dolu yere igneyle iki uc delik acarsan ici daha cabuk bosaliyorArkadaşlar bu crinone jelinin çubuğunu ne kadar sokmak gerekiyor :S çok korkutucu ya
Ben ilk gunden itibaran koldan yapiyorum canim. Ama yine yakiciilik var yani. kisa suruyor yalniz.
Hele ignenin koldan cikma sesi yokmu. Dislerimi sokesim geliyor. Esime sayiyorum bir suru
Sonucumu ogrendikten buyana gobege yapmak istemiyoruz nedense. Allah korusun sanki birsey olcak gibi geliyor.bu da bizim paranoyakligimiz iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?