2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar benim bugün sol kasığıma bıçak saplanması gibi ağrılar giriyor ara ara. Biraz da bel ağrım var hafif. Normalmi bunlar? Her gün farklı bi semptomla karşılaşmak ne tuhaf.
Benim de aynen sağ kasığımda ağrı var çekilme gibi. Bel ağrısı da var ama bugün zaten doktordaydim bir sorun yoktu. Bebisler yerlesiyor ya kazı çalışması yapıyorlar ondandir ağrı Allaha emanetiz kuzum

Canim benim nasil yaptin o hesabi iste simdi ben neye gore 6+0 haftanin belli bir gununu baz almiyor muyuz?Resmen sorularim zeka seviyemin cok asagidinda oldu ama anlamiyorum bu isi ((
Yok kuzucumm yumurta toplama gununu 2+0 varsay, oradan git..mesela benimki 17 agustostu ona gore 5+4um bugun...istersen asagidaki linki kullan canim ya da bana yumurta toplama gununu ya da ne gun transferin oldu/kacinci gun embriyosuydu sole ben hesapliyim?
http://www.ivfconnections.com/forum...-Transfer-Retrieval-Ovulation-or-Insemination

Bu arada doktorlar da kese boyutunu gune cevirip 4e ekleyip gunu soyluyorlarmis. Yani kese 12 mm ise, 4hfta+12 gun yani 5 hafta 5 gunluk oluyosun. Bebek gorunmeye basladiktan sonra da crl belirliyomus gunu..Baslarda kese boyutu ve yumurtlama gunune gore olan tarih ortusmese de sonradan yakaliolarmis birbirlerini canim..

Tatlım sen yaparsan nasil minnetta olurum bilemezsin :) opu 14 agustos transfer 19 agustos 5. Gun embriyosu :)

Aa evet ben 2hafta once gittigimde crl yazmiyordu. Bebek vardi ama olcemeyecek kadar kucuktu demek. Bugunku ultrason kagitlarinda yaziyo crl,haftasi gunu ve tahmini dogum

Aa evet ben 2hafta once gittigimde crl yazmiyordu. Bebek vardi ama olcemeyecek kadar kucuktu demek. Bugunku ultrason kagitlarinda yaziyo crl,haftasi gunu ve tahmini dogum
Aynen canim, ya nazar degmesin bu arada bebislerine yerim ben onlarii tatli annesiiii..saglikla gelsinler insallaahh

Aynen canim, ya nazar degmesin bu arada bebislerine yerim ben onlarii tatli annesiiii..saglikla gelsinler insallaahh
Insallah kuzm.hepimziinki saglikla gelsin allahin izniyle.
Sikintisiz bir sekilde tum asamalari gecelimde ins. her saat her gun allahim bir.sikinti olmasin ins. Diye geciyor.icmden
Simdiden cinsiyetleri nedir acaba diyorum.siradaki merak o sanirim

selam kizlar. yine bir soruyla geldim clexane iğneyi kullananlar nasil kullaniyorsunuz. ben göbegimden kullaniyorum ve cookkk yakiyor. hemsire koldan da yapabilirsin dedi ama hic denemedim. ne yapsam bilmiyorum

Insallah kuzm.hepimziinki saglikla gelsin allahin izniyle.
Sikintisiz bir sekilde tum asamalari gecelimde ins. her saat her gun allahim bir.sikinti olmasin ins. Diye geciyor.icmden
Simdiden cinsiyetleri nedir acaba diyorum.siradaki merak o sanirim
Ayy ne güzel hep hamiş dolu burası test günümü bekleyen birisi olarak bende yaşarım inşallah bunları.. Allahım banada nasip etsin Aminnn

selam kizlar. yine bir soruyla geldim clexane iğneyi kullananlar nasil kullaniyorsunuz. ben göbegimden kullaniyorum ve cookkk yakiyor. hemsire koldan da yapabilirsin dedi ama hic denemedim. ne yapsam bilmiyorum
Ben ilk gunden itibaran koldan yapiyorum canim. Ama yine yakiciilik var yani. kisa suruyor yalniz.
Hele ignenin koldan cikma sesi yokmu. Dislerimi sokesim geliyor. Esime sayiyorum bir suru
Sonucumu ogrendikten buyana gobege yapmak istemiyoruz nedense. Allah korusun sanki birsey olcak gibi geliyor.bu da bizim paranoyakligimiz iste

ayni o son ses beni de mahvediyor.. göbegim cok aciyor tedirgin oluyorum ama esim göbekten alisti yapmaya koldan tereddut edince bende tedirgin oliyorum. bilmiyorum ama yaa botsin artik bu igneler.

Slm kızlar hepinizin hamileliği Rabbim devamını getirsin inşallah ,
Bende bu ay başlıyorum nasipse bayrama falan denk geliyor tüp bebek bizimkisi sebebsiz infertilite ve bir düşük Yaptım normal kalmıştım hamile
sizlere ayrı ayrı soramıyorum -ilk denemenizdemi kaldınız bide tek mi 2mi embryo konuldu çünkü doktor bana tek Koycaz ilkinde dedi tek konuldundada iki olabiliyormuş sonradan yazarsanız banada umut olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…